articole pentru

Arhiva Lunară: August, 2016
A

Bocancul dement

Caligula era un copil împlinit care îşi petrecea zilele cum dorea el. A preferat compania soldaţilor care staţionau pe malul Rinului. Aceştia i-au dat numele de Caligula, după bocancii mari - caligae, („bocanci”). Părinţii i-au neglijat educaţia, trecând cu vederea faptul că era perfid încă de pe atunci, din copilărie.

Gândul de dimineață – 01.09.2016 – solascriptura.ro

 „Când Mă va chema, îi voi răspunde; voi fi cu...

Incredibila mărturie a unei cărţi mici

Într-o zi, făcând colportaj, mi-a sunat telefonul. Am răspuns şi de la celălalt capăt mi s-a spus că starea de sănătate a fratelui meu se înrăutăţise, luptându-se cu o boală care îi ameninţa viaţa. Medicamentele prescrise nu aveau niciun efect în starea în care era.

Pe urmele marelui medic

Poate că nu ai avut de-a face cu Secţia de neurologie a vreunui spital, nici nu te-ai gândit vreodată la rolul unuia dintre marii neurologi ai ţării noastre.

Scripturile sunt protecția noastră

Cei care se străduiesc să respecte toate poruncile lui Dumnezeu vor în tâmpina opoziţie şi batjocură şi vor rezista numai prin puterea lui Dumnezeu. Pentru a trece de încercarea care le stă în faţă, ei trebuie să înţeleagă voia lui Dumnezeu, aşa cum este prezentată în Cuvântul Său.

Domnul este cel care conduce

La începutul anului 2007, primeam din partea Domnului acest verset. Nu ştiu de ce, dar un fior de teamă a pus stăpânire pe mine. Dorea Dumnezeu să mă avertizeze într-un fel? Făcusem cu ceva timp în urmă nişte analize al căror rezultat nu i-a mulţumit pe medici. Nu mă simţeam deloc bine, dar...