articole pentru

Arhiva Lunară: Noiembrie, 2016
A

Când viața îți dă lămâi

Mulţumeşte-I lui Dumnezeu pentru că soarele a răsărit şi azi, pentru bucăţica de pâine pe care o primeşti zilnic şi pentru că te-ai trezit în această dimineaţă. Dacă Mark Twain spunea: „Dă şansă fiecărei zile să fie cea mai frumoasă din viaţa ta”, eu îţi spun să-L laşi pe Dumnezeu să-ţi ghideze fiecare pas, deoarece El poate transformam binecuvântări chiar şi cele mai amare experienţe.

Gândul de dimineață – 01.12.2016 – solascriptura.ro

 „Mai bine să întâlneşti o ursoaică jefuită de puii ei,...

Câinele furios

În acea zi, am înţeles mai clar că lucrarea de colportaj înseamnă să fii pregătit să prezinţi mântuirea oricărui om, chiar şi celor care nu îşi dau seama că au nevoie de mântuire. Îngerul Domnului pregăteşte calea pentru lucrătorii Lui. Datorită lucrării cu literatură, acum sunt pastor şi îi slujesc Domnului cu normă întreagă.

Un părinte model

Te-ai hotărât să te îndepărtezi de tot ce nu I-ar plăcea Domnului? Îi înveţi şi pe copiii tăi să trăiască în felul acesta? Dumnezeu e gata să ne ajute să păzim poruncile, să facem ce-I este plăcut şi să asculte rugăciunile pe care le înălţăm pentru copiii noştri.

Surprins de bucurie

„Am găsit în mine o dorinţă pe care nicio experienţă din această lume nu o poate satisface; cea mai probabilă explicaţie este că am fost făcut pentru altă lume.” Cred că fiecare dintre noi ne regăsim în afirmaţia lui C. S. Lewis. Micile bucurii de pe pământ sau realizările profesionale nu pot să ne liniştească doruj după căminul ceresc. Însă timpul petrecut cu Dumnezeu, aici şi acum, poate fi o pregustare a bucuriei de care vom avea parte în cer.

Sub steagul Domnului

În final, victoria a fost câştigată. Armata care mergea după drapelul cu inscripţia: „Poruncile lui Dumnezeu şi credinţa în Isus” a avut un strălucit triumf. Soldaţii lui Hristos erau aproape de porţile cetăţii, iar cetatea L-a primit cu bucurie pe împăratul ei. Împărăţia păcii, bucuriei şi neprihănirii veşnice a fost întemeiată.