articole pentru

Arhiva Lunară: Decembrie, 2016
A

Sfârșitul luptei

Marea luptă s-a sfârşit. Păcatul şi păcătoşii nu mai există. Universul întreg este curat. O singură vibraţie de armonie şi bucurie pulsează prin vasta creaţie. De la atomul cel mai mic până la lumile cele mai mari, toate lucrurile, însufleţite şi neînsufleţite, în frumuseţea lor neumbrită şi cu bucurie desăvârşită, declară că Dumnezeu este iubire.

Gândul de dimineață – 01.01.2017 – solascriptura.ro

 „Pot totul în Hristos, care mă întăreşte.” - Filipeni 4:13 O...

Am câştigat mai mult decât bani

Încă îmi amintesc şi mă rog din când în când pentru acel domn care m-a ascultat cu lacrimi în ochi cum îi descriam dragostea Iui Dumnezeu. Mă rog ca sămânţa bună să continue să dea rod în inimile oamenilor pe care i-am întâlnit. Evanghelizarea prin literatură este iertarea lui Dumnezeu, care ne oferă multe ocazii de a experimenta harul lui Dumnezeu în timp ce propovăduim Evanghelia.

Creat pentru un scop

Dumnezeu are un plan cu fiecare persoană care se naşte. Nimeni nu a apărut din greşeală sau la întâmplare, ci toţi avem un scop în viaţă. El îşi împlineşte făgăduinţele chiar prin intermediul unor persoane la care poate nici nu te aştepţi. Gândeşte-te! Şi tu ai un plan de urmat. L-ai aflat?

Păziţi de ostile regelui

Bunătatea lui Dumnezeu ne urmăreşte mereu, iar când trecem prin situaţii-limită, realizăm că viaţa noastră este un miracol pentru care luptă chiar El. Dacă El luptă pentru noi, să luptăm şi noi pentru El, pentru ca bucuria noastră să fie deplină.

Cerul începe în suflet

Rugăciunea este forţa sufletului, dar, din nefericire, activitatea aceasta a fost neglijată. Prin rugăciunea simplă, serioasă, smerită, dispoziţia spirituală creşte mult. Niciun alt mijloc al harului nu o poate înlocui, dacă se doreşte păstrarea sănătăţii spirituale.