articole pentru

Arhiva Lunară: Ianuarie, 2017
A

Banii uitați

De-a lungul anilor, avusesem obiceiul să Îi returnez cu credincioşie Domnului zecimea şi darurile şi să particip activ la colecta din cadrul Şcolii de Sabat. Am descoperit că, inclusiv cu un venit redus, returnarea conştiincioasă a zecimii, a darurilor şi participarea la colecta Şcolii de Sabat au avut drept urmare binecuvântări neîntrerupte.

Gândul de dimineață – 01.02.2017 – solascriptura.ro

 „Totdeauna vor fi săraci în ţară, de aceea îţi dau...

Faceţi cunoştinţă cu Joseph Bates

Şi noi putem fi recunoscători că Dumnezeu nu a renunţat la noi. Adevărul binecuvântat este că El încă lucrează, chiar şi pentru cei dragi nouă.

Nu îl imita pe „Creştinul cu numele”

Domnul nostru nu are nevoie de tineri care oscilează între bine şi rău, între biserică şi lume, între lumină şi întuneric. El are nevoie de tineri care au o credinţă fermă, care nu ezită între două părţi în faţa atacurilor vrăjmaşului. #credinţătare #credinţa

Caruselul grijilor

Când începi să-ţi faci o grijă, vei descoperi că în scurt timp ai mai multe decât poţi duce şi, în final, ţi se face rău. Poate nu fizic, deşi ştim că stresul are un efect direct asupra corpului, dar spiritual este o fatalitate să-ţi faci griji. Din perspectiva lui Dumnezeu, a-ţi face griji e un păcat.

Îngerului bisericii din… scrie-i (prima parte)

Îmi pot imagina suspansul din cetăţile Asiei Mici când cititorii Apocalipsei ajungeau la partea care spunea: „îngerului bisericii din... scrie-i”. Membrii anumitor biserici trebuie să fi aşteptat cu respiraţia întretăiată acest mesaj direct de la Isus. Colecţia de scrisori conţinea o mulţime de surprize!