articole pentru

Arhiva Lunară: Februarie, 2017
A

Dumnezeu ne înțelege nevoia

Aşază-ţi dorinţele, bucuriile, necazurile, grijile şi temerile înaintea lui Dumnezeu. Nu Îl poţi împovăra; nu poţi să-L oboseşti. El care numără perii capului tău, nu este indiferent la dorinţele copiilor Săi.

Iubire de câine

Sunt situaţii în care Dumnezeu Se foloseşte de creaturile Sale nu doar să aibă grijă de alte animale, dar şi de oameni. Natura strigă cu voce tare: „Dumnezeu este iubire” în fiecare fiinţă. Câinii sunt în mod special capabili să le poarte altora de grijă. Nu uita să îi iubeşti pe „hamhanghelii”din viaţa ta.

Nu te poți răstigni singur

Eforturile noastre pentru a grăbi creşterea sau consacrarea noastră nu pot da roade. Tot ce putem face este a căuta să-L cunoaştem pe Isus, şi părtăşia cu El, şi să credem că El va sfârşi în noi buna lucrare pe care a început-o. Numai El este Acela care ne poate conduce la o deplină consacrare.

Totul

„Am dat cea mai mare comoară pentru tine, L-am dat pe Fiul Meu pentru ca tu să poţi obţine viaţa veşnică. Singurul lucru pe care ţi-l cer să îl faci este să vii şi să accepţi cadoul.” Tu hotărăşti dacă accepţi cadoul!

Gândul de dimineață – 28.02.2017 – solascriptura.ro

 „Domnul va judeca pe poporul Său, dar va avea milă...

Nu toate caloriile sunt egale

Evitaţi caloriile provenite din grăsimi - ele vi se lipesc de oase! Este un mic sfat interesant în Proverbe 23:3 despre supraalimentaţie. Spune să nu pofteşti delicatesele unui dregător, pentru că acea hrană este înşelătoare. Cât de adevărat! Cele mai multe mâncăruri bogate sunt umplute cu calorii de care este greu să scapi.