articole pentru

Arhiva Lunară: Martie, 2017
A

Exersându-ți potențialul deplin

Să exersăm fiecare nu doar corpurile noastre în fiecare zi, ci şi şansa noastră de a fi născuţi din Duhul Sfânt. Doar atunci putem ajunge la alţii, întinzându-ne dincolo de rutina şi gogoaşa noastră confortabilă, atingând vieţi pentru împărăţie şi, făcând astfel, ajungem să ne dăm seama de potenţialul nostru cel mai deplin, ca fiinţe omeneşti.

Fiţi miloşi

Prin aceste cuvinte şi prin blândeţea cu care mi le-a spus, bunicul mi-a dat o lecţie fundamentală care a rămas gravată în mintea mea toată viaţa. Dacă este vreun lucru cu care am putea într-adevăr să ne mândrim, aceasta este bunătatea cu care alegem să ne exprimăm inteligenţa#bunătatea #valori

Pacea aduce ușurare

Singurul fel în care un copil poate învăța din greșeli și căderi este să știe că este iubit și acceptat în timp ce le face. Respingerea face pe om să rămînă în păcate și greșeli. Conștiența că ești acceptat și iubit te ajută să crești, și-ți transformă viața. Pacea aduce cu adevărat ușurare.

Aşteptări în linişte

Din acel moment, asemenea bebeluşului meu, am fost liniştită şi m-am simţit în siguranţă datorită lui Dumnezeu, care este singurul care ne poate da pacea care ne depăşeşte toate aşteptările. Pacea Lui nu este aşa cum este pacea omenească, pentru că El este chiar pacea.

Spre bine?

Aştept cu nerăbdare timpul când ne vom muta de pe pământ în locuinţele noastre cereşti, când vom intra în cer împreună cu ceilalţi creştini etichetaţi „desăvârşiţi în Hristos”. Toţi locuitorii cerului îl vom lăuda pe Dumnezeu pentru moartea lui Hristos pentru noi, care ne-a învrednicit să intrăm în căminele noastre din cer.

Aceeaşi rugăciune

Tu poţi să-l chemi pe Cel Veşnic, să apelezi la El, să-I cauţi ajutorul. Nu obosi în a repeta cererea ta în faţa Sa. Dumnezeu nu este interesat de structura sintactică şi morfologică a cererii tale; pe El Îl interesează ceea ce-I spune sufletul tău.#rugăciunea