articole pentru

Arhiva Lunară: Mai, 2017
A

Rugăciunea credinţei

Dacă eşti obosit de durere şi îngrijorare, prinde-te de rugăciunea credinţei din Psalmul 6. Crede că Domnul te-a auzit plângând şi rugăndu-te şi El îţi va asculta rugăciunile.

Eşti iertat

Nu te descuraja! Tu nu trebuie să mai trăieşti chinuit de amintirea greşelilor tale, nu mai este nevoie să mergi pe drumul chinuitor al complexului de vinovăţie care îţi adânceşte agonia arzătoare.#Dumnezeuneoferăiertare #păcateleîmisuntiertate

Iertare fără margini

Indiferent de numărul ocaziilor în care ai căzut, şi cât de des ai păcătuit, dacă vii la EL, vei fi primit şi nu vei fi aruncat afară.

Unitate (I)

Faptul că rugăciunea pentru unitate între urmaşii Săi a fost o prioritate în mintea Salvatorului nostru chiar înainte de jertfirea Sa pe Calvar constituie o dovadă cu privire la relaţiile mai puţin decât ideale dintre ucenicii Săi. Ultima dorinţă a lui Isus pentru urmaşii Săi a fost ca ei să se înţeleagă între ei.

Un sfat mai bun

Ştiinţa nu recunoaşte nici un nivel inofensiv al alcoolului în timpul sarcinii, iar copiii alăptaţi la sân pot fi şi ei afectaţi de ceea ce beau mamele. Sfatul lui Dumnezeu este întotdeauna cel mai bun. Este vreun sfat pe care Dumnezeu l-a dat în Cuvântul Său şi pe care te simţi convins să-l urmezi?

Contează prea puţin locul

Tu te poţi ruga indiferent unde te-ai afla şi poţi fi sigur că Dumnezeul nostru nu are o „ureche prea tare” ca să nu audă ce îi spui. În orice situaţie din viaţa ta, tu ai posibilitatea de a te înălţa la tronul lui Dumnezeu pentru a prezenta, prin credinţă, toate cererile tale.#unDumnezeucareascultă #nuconteazălocul