articole pentru

Arhiva Lunară: Iulie, 2017
A

Îngroapă amărăciunea

Există cineva în viața ta care ți-a spus sau ți-a făcut ceva ca să te mânii? Poate e timpul să ierți și să îngropi amărăciunea.

Trecerea prin această lume

Nu ţi-ar plăcea să trăieşti într-o lume nouă? Aceea este adevărata ta locuinţă! De acolo eşti tu. Atunci când lucrezi, studiezi sau îţi planifici fericirea pe acest pământ, ţine cont de faptul că Isus te aşteaptă în adevărata ta casă: cerul.#casameaeînceruri

Iubirea lui Dumnezeu ne descoperă slăbiciunea noastră

Dumnezeu în bunătatea Lui, în felul Său milostiv și iubitor, este interesat în a ne descoperi cât de ușor suntem deturnați de la deplina dependență de El. El ne ajută să ne dăm seama cât mai repede posibil că ne-am îndepărtat de El, și El vrea ca noi să înțelegem ce ne poate feri de la a ajunge în acea stare.

Numele Lui este minunat

Supuneți-vă dar lui Dumnezeu, împotriviți-vă Diavolului, și el va fugi de la voi. Iacov 4:7

Căsătorie = a deveni un singur trup

Doamne, Creatorul nostru, ajută-ne să ne dăm seama de partea noastră în sublinierea veștilor bune despre intimitate în căsnicia noastră și în căminele, școlile și bisericile noastre.

Cel mai bun medicament

El cunoaşte rănile pe care păcatul ţi le-a provocat şi care te fac să suferi zi şi noapte. Cheamă-L, spune-I că este o urgenţă. El va veni de îndată şi îţi va spune: „Omule, păcatele îţi sunt iertate” (Luca 5:20)#celmaibunMedic