O credinţă biruitoare

„Domnul este drept în toate căile Lui şi milostiv în toate faptele Lui.” (Psalmii 145:17)

La începutul anului 2009, ni s-a lansat provocarea „Şapte zile de putere”, o acţiune organizată în vestul Boliviei. Aceasta consta în faptul că trebuia să vindem şapte cărţi pe zi, timp de şapte zile, în total 49 de cărţi.

În cea de-a cincea zi a acţiunii, nu ştiam de unde să încep să lucrez. Dar mi-am amintit că Ellen White a scris: „Tatăl nostru ceresc are o mie de căi prin care ne poate purta de grijă, căi despre care nu ştim nimic.” (Divina vindecare, p. 481). În acea zi, l-am întâlnit pe Rene Tapia, care era în trecere prin Miraflores. l-am arătat una din cărţile mele şi a părut interesat. După ce am vorbit o vreme, când să ne despărţim, am hotărât să îl însoţesc pe Rene până la biroul lui şi să îi duc cartea acolo. Când am ajuns la biroul lui din Villa Salome, după ce i-am dat cartea, l-am întrebat dacă aş putea vorbi cu managerul. l-am spus că aş dori să le ţin o prezentare de sănătate tuturor angajaţilor. Rene m-a ajutat să programez prezentarea, la care au participat jumătate dintre angajaţi (18 persoane). După prezentare, am vândut 15 cărţi. Trebuia să mai vând încă 10 cărţi pentru a-mi atinge ţinta personală pusă pentru trei zile în cadrul iniţiativei „Şapte zile de putere” şi am făcut acest lucru în ziua următoare, mergând la fiecare persoană din clădire.

Binecuvântarea nu a luat sfârşit acolo. Lucas Carranza, managerul instituţiei, mi-a cerut toate cupoanele de comandă, ca să le poată plăti pe toate odată. Câteva zile mai târziu, mi-a scris un cec pentru 25 de cărţi.

Dacă lucrăm prin credinţă, primim biruinţă. Vorbeşte zilnic cu Dumnezeu într-un loc unde nu te va întrerupe nimeni.

Vino personal înaintea Lui cu inima plină de încredere! El îşi va împlini făgăduinţele. Ascultă de poruncile Sale şi vei primi ajutorul Lui pentru fiecare nouă zi!

Juan Victor Mamani Quispe, Bolivia

Kelch Kalie
Kelch Kalie
Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video