Cercul care se tot măreşte

Doamne, Tu eşti Dumnezeul meu; pe Tine Te voi înălţa! Laud Numele Tău, căci ai făcut lucruri minunate; planurile Tale făcute mai dinainte s-au împlinit cu credincioşie. (Isaia 25:1)

În ianuarie 2012, împreună cu soţul meu, i-am rugat pe prezbiterii şi pe membrii Bisericii Adventiste de Ziua a Şaptea Little Creek, din Carolina de Nord, să se roage pentru noi şi pentru lucrarea noastră de evanghelizare prin literatură. Ei ştiau ce înseamnă să ai evanghelişti cu literatură în prima linie, care să ajungă la oameni. Pastorul nostru, Dan Jarrad, fusese pastor penticostal în trecut, dar doi colportori i-au prezentat cărţile şi i-au împărtăşit experienţele lor. Pastorul Jarrad avea deja câteva cărţi adventiste, dar acea întâlnire i-a mărit şi mai mult interesul faţă de Biserica Adventistă.

BJ şi Willie Gatten locuiesc aproape de biserica Little Creek şi au putut observa îndeaproape construcţia bisericii, aşa că Willie i-a sugerat lui BJ să viziteze împreună biserica după ce va fi finalizată. La scurtă vreme după aceea, BJ a văzut în sala de aşteptare la medic un pliant în care se făcea reclamă la setul The Biblie Stories. A completat formularul şi l-a trimis. Datele lor de contact mi-au fost trimise mie şi aşa am ajuns să îi întâlnesc pe BJ şi Willie. A fost o vizită foarte frumoasă şi ei au cumpărat mai multe cărţi, inclusiv setul The Bible Stories. Când i-am invitat pe BJ şi pe Willie să viziteze biserica noastră, au venit bucuroşi. Şi cum au început să participe la biserică, nu au mai renunţat la acest obicei. Au început apoi un curs de studii biblice şi au fost încântaţi să afle cât mai multe lucruri.

Pe 20 octombrie 2012, ei au păşit împreună în apa botezului. Membrii bisericii noastre s-au bucurat împreună cu familia Gatten. Dar mai important decât acest lucru, Tatăl, Fiul şi Duhul Sfânt şi toţi îngerii s-au bucurat, pentru că acesta este doar începutul binecuvântării lui Dumnezeu asupra lucrării de evanghelizare prin literatură în zona noastră din Carolina de Nord.

BJ şi Willie Gatten sunt răspunsul direct la rugăciunile bisericii Little Creek şi sunt roadele lucrării prin literatură.

Pattie şi Jabe Morris, Statele Unite ale Americii

Kelch Kalie
Kelch Kalie
Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video