Calea spre succes

Walt Disney – desenator, regilor şi producător de film animat

Bine, rob bun si credincios, ai fost credincios în puţine lucruri, te voi pune peste multe lucruri; intră în bucuria stăpânului tău. (Matei 25:21)

De multe ori, oamenii nu îndrăznesc să facă ceea ce visează pentru că ei ştiu că pe drumul spre succes nu există scurtături. Ne-ar plăcea ca, dintr-odată, toate visurile noastre să devină realitate. Dar lucrurile nu funcţionează astfel. Walt Disney spunea: „Sper să nu uităm niciodată un singur lucru: că totul a început cu un şoricel.” Fă primul pas!

Atunci când auzim de numele lui Walt Disney, gândurile ni se îndreaptă spre tărâmul copilăriei. Într-o fracţiune de secundă, amintirile ne trec prin faţa ochilor şi ne dorim să fim iar copii. Te-ai gândit vreodată care este istoria din spatele personajelor care ţi-au adus bucurie în cea mai frumoasă perioadă a vieţii tale?

Succesul lui Walt Disney a început odată cu crearea lui Mickey Mouse. Toate creaţiile care i-au urmat s-au bucurat de o atenţie din ce în ce mai mare.

Nu a fost singurul caz de felul acesta. Conrad Hilton a preluat un hotel din întâmplare. Cornelius Vanderbilt şi-a început cariera cumpărând, cu bani împrumutaţi, de la mama sa, o mică barcă.

Toate marile realizări au început cu un pas mic pe care s-a construit ulterior tot ceea ce a urmat. Nidunul dintre oamenii care au avut realizări remarcabile nu au avut parte de succes peste noapte. De fiecare dată, ei au început cu ceva mic.

Elissa Nica, Almăj (Dolj)

366like
366like
„366 like” se referă în fiecare zi la o personalitate (om de valoare) care s-a născut la acea dată sau un eveniment important pentru omenire care s-a întâmplat în ziua respectivă, biografia personalităţii alese sau conținutul evenimentului respectiv; în urma acestui demers se extrage o lecție de viață, un secret pentru succes pornind de la acea (acel) persoană (eveniment).Pe lângă aceasta, se face referire la un text din Biblie pentru ziua respectivă, care se potrivește cu lecția propusă. În acest fel, fiecare zi înseamnă un like (îmi place) oferit unei persoane, dar și dorința de a fi “like” (ca și) acea persoană.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video