Gândul de dimineață – 22.08.2016 – solascriptura.ro

„Îndată Duhul a mânat pe Isus în pustie, unde a stat patruzeci de zile, fiind ispitit de Satana. Acolo stătea împreună cu fiarele sălbatice şi-I slujeau îngerii.” – Marcu 1:12,13
Tippi este astăzi o domnişoară obişnuită, care îşi completează studiile la Universitatea Sorbona din Paris. Copilăria sa însă a fost departe de a fi una comună: Tippi şi-a petrecut primii ani de viaţă în Namibia, Africa, iar prietenii săi cei mai buni i-au fost animalele sălbatice.

Tippi Degre s-a născut în Africa şi a copilărit alături de câţiva prieteni mai puţin obişnuiţi: un elefant de 5 tone, pe nume Abu, un leopard poreclit J&B, pui de leu, girafe, un struţ, crocodili, o mangustă, un pui de zebră, un ghepard, broaşte şi un şarpe.

După anii petrecuţi printre animale sălbatice, Tippi şi familia ei s-au mutat înapoi în Franţa, unde părinţii micuţei au realizat cărţi şi filme despre experienţa incredibilă pe care fetiţa lor a avut-o în Africa şi despre legăturile de prietenie stabilite cu animalele sălbatice.

Mama lui Tippi a declarat: „Era pe aceeaşi lungime de undă cu aceste animale. Credea că au aceeaşi înălţime cu ea şi îi considera prietenii săi. Îşi folosea imaginaţia pentru a se adapta acestor condiţii diferite de trai”.
imparte.ro

articol preluat de pe Gândul de dimineață – 22.08.2016 – solascriptura.ro

Sola Scriptura
Sola Scripturahttp://solascriptura.ro
Gânduri preluate de pe site-ul SolaScriptura.ro

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video

Articolul precedent
Articolul următor