Gândul de dimineață – 08.01.2017 – solascriptura.ro

 „Domnul să-ţi fie desfătarea şi El îţi va da tot ce-ţi doreşte inima.” – Psalmi 37:4
Leo Buscalgia a învăţat chiar din copilărie ce înseamnă dezamăgirea pentru că nu ţi-au fost împlinite aşteptările. El scrie: „Îmi aduc aminte de anul în care de Crăciun, lângă brad era împachetat cel mai mare cadou pe care am aşteptat să-l văd.

Pachetul era mai înalt decât mine şi părea foarte greu. Mă întrebam ce putea fi. Acest cadou mai voluminos decât toate celelalte, îmi ridica mereu aceeaşi întrebare: Ce este înăuntru? Făcând analogie cu lucrurile pe care le presupuneam a fi înăuntru, nu găseam niciun răspuns.

Toata ziua dinaintea Crăciunului nu m-am gândit la nimic altceva decât la acel cadou uriaş de lângă pom. Chiar mă visam deschizând pachetul.”

Seara, când toată familia s-a adunat pentru a deschide pachetele, Leo îşi aminteşte de experienţa trăită şi de dezamăgirea care a urmat. Când a deschis pachetul, marea surpriză era un birou lucrat de mână de unchiul său. Anul următor, Leo urma să meargă la şcoală şi acesta era darul pe care i l-au pregătit părinţii.

Era lucrul la care s-a aşteptat cel mai puţin şi de aceea, în loc de bucurie, a trăit o profundă dezamăgire. Această experienţă s-a dovedit a fi o lecţie pe care nu a uitat-o toată viaţa: părinţii i-au dăruit un lucru de care avea nevoie, nu un lucru pe care şi l-ar fi dorit!

articol preluat de pe Gândul de dimineață – 08.01.2017 – solascriptura.ro

Sola Scriptura
Sola Scripturahttp://solascriptura.ro
Gânduri preluate de pe site-ul SolaScriptura.ro

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video

Articolul precedent
Articolul următor