Gândul de dimineață – 22.04.2016 – solascriptura.ro

  „În ziua aceea, surzii vor auzi cuvintele cărţii şi ochii orbilor, izbăviţi de negură şi întuneric, vor vedea.” – Isaia 29:18
  Deşi faptul că nu vede l-ar putea clasa în rândul oamenilor scutiți de orice fel de efort sau activitate, un brazilian în vârstă de 23 de ani dă lecții unei lumi întregi. Derek Rabelo este un tânăr care nu consideră faptul că s-a născut orb un impediment în a-şi urma visul. Iubeşte surful şi valurile, respiră aventură şi îndeplineşte visul tatălui său, care şi-a dorit ca fiul său să fie surfer, încă dinainte ca acesta să se nască. „La început, tata m-a ajutat şi m-a încurajat. Mergeam împreună la ocean dimineața. Cu toate acestea, m-a trimis şi la un curs de surf pentru a învăța şi a exersa. De asemenea, am început să practic mult cu prietenii mei. Ei mă consideră asemenea lor”, a spus Derek. Brazilianul a stat de vorbă cu cei de la Bored Panda şi le-a explicat cum reuşeşte să fie un profesionist în ceea ce face, chiar dacă s-a născut cu glaucom, o afecțiune care nu i-a permis niciodată să întrezărească nici măcar o undă de lumină. „Ascult oceanul şi îl simt. Fiecare parte a unui val face zgomote diferite, aşa că pot să îmi dau seama ce parte să abordez. Dacă ai un vis, trebuie să crezi în tine. Altfel, nu îl vei putea realiza niciodată. Cred că fiecare dintre noi are simțuri puternice date de Dumnezeu. Folosiți-le cu pasiune şi perseverență. ”
  Click News

  articol preluat de pe solascriptura.ro

  Sola Scripturahttp://solascriptura.ro
  Gânduri preluate de pe site-ul SolaScriptura.ro

  Din aceeași categorie

  Gândul de dimineață – 02.01.2017 – solascriptura.ro

   „Boul îşi cunoaşte stăpânul şi măgarul cunoaşte ieslea stăpânului său, dar Israel nu Mă cunoaşte,...

  O călătorie de neuitat

  În urmă cu 16 ani erai un student evanghelist şi ai venit la mine, iar eu am cumpărat Tragedia Veacurilor şi Viaţa lui Iisus. Acele cărţi m-au condus la Isus şi la adevărurile din Biblie. Acum, împreună cu copiii şi nepoţii mei, suntem membri ai Bisericii Adventiste. Am călătorit de departe să vin astăzi aici şi să vă spun povestea mea. Vă mulţumesc din inimă!

  Succesul este al tuturor

  Indiferent de situaţiile şi provocările prin care ne trece viaţa, ochii noştri să fie aţintiţi spre Dumnezeu. Pentru anul care vă stă în faţă, vă propun să faceţi tot ce vă stă în putinţă pentru a deveni oameni de succes, la fel ca Avram Hershka, care nu s-a dat bătut, ci a dat tot ce a avut mai bun până a ajuns un om renumit în întreaga lume.

  Noi perspective

  Cu paşi şovăielnici, încerc să trec peste pragul anului, luându-mi cu mine în imaginaţie familia, pe cei apropiaţi sufletului meu, cei care m-au ajutat şi s-au rugat pentru mine... Pe lângă ei, îmi iau toiagul lui Dumnezeu - experienţele personale pe care le-am făcut cu El, ce mă încurajează.

  Publicate astăzi

  Despre numai zece oameni

  La o relație de adevărată prietenie cu Dumnezeu nu se ajunge din întâmplare, sau ferindu-ne cu groază de mânia Lui, ori făcând din obligație lucruri. Prietenia este un exercițiu al cunoașterii; este nevoie să citim despre El, să-L căutăm în natură și să simțim în rugăciune apropierea Lui.

  Legătura

  Cred cu tărie că trebuie să rămânem legate de Dumnezeu și unele de altele. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru acest devoțional care ne ajută să fim sincere unele cu altele și să creăm o legătură între noi!

  Rugăciunea pentru duşmani

  Dacă ai şi tu pe cineva care ţi-a greşit, îţi propunem astăzi să te rogi pentru acea persoană. Imaginează-ţi că este foarte serios mustrată de conştiinţă, dar îi lipseşte curajul să-ţi ceară iertare. Roagă-te, iubeşte şi binecuvântează! Nu pierde ocazia de a-i face bine!

  Să nu îi pierdem!

  Doamne, dă-ne disponibilitatea să îi înțelegem pe tineri și înțelepciunea și priceperea de a le oferi programe publice încântătoare la biserică! Provocare: Ia-ți timp să vorbești cu un tânăr despre lucrurile care îi plac sau nu în cadrul programelor oferite de biserica ta! Și, atât cât ține de tine, fă din ea un loc în care tinerii să vină cu drag!

  Az igazak elváltozása

  „Mert maga az Úr riadóval, arkangyal szózatával és isteni harsonával leszáll az égből: és feltámadnak...