Articolul precedentRăzgândirea
  Articolul următorCereţi şi vi se va da

  Gândul de dimineață – 10.05.2016 – solascriptura.ro

  „Şi cine este aproapele meu?” – Luca 10:29
  Lumea modernă este formată în aşa fel, încât uneori oamenii se simt foarte singuratici, chiar şi cei care nu locuiesc undeva în pustie, ci în marile metropole ale lumii. Pur şi simplu noi suntem într-atât de ocupați cu treburile cotidiene, încât uneori, nu observăm oamenii de lângă noi.

  Postarea celebrului actor Keanu Reeves este un mic apel pentru întreaga omenire. Cuvintele unui om care a trebuit să treacă prin mai multe tragedii în viața sa, merită să fie ascultate, acestea poate chiar vor inspira pe cineva la noi realizări:

  „Vedeți acei oameni din spatele meu? Ei toți se grăbesc să ajungă la serviciu, fără să observe ce se află sau se întâmplă în jurul lor. Uneori, suntem atât de copleşiți de grijile cotidiene, încât nu ne acordăm timp nici măcar pentru a ne bucura de frumusețea vieții. Ne transformăm în adevărați zombie.

  Ridicați privirea şi scoateți căştile din urechi! Încercați să salutați un trecător, sau să îmbrățişați pe cineva care pare să aibă nevoie de aceasta. Dați cuiva o mână de ajutor. Trăiți fiecare zi ca şi cum ar fi ultima…

  Puțini sunt cei care ştiu că am suferit de depresie, acum câțiva ani. Nu am spus nimănui despre acest lucru. A trebuit să lupt singur ca să o depăşesc. Pur şi simplu mi-am dat seama că eu însumi mi-am blocat drumul spre fericire.

  Fiecare zi trăită este de neprețuit. Deci, începeți să aveți o atitudine ca atare față de acest lucru. Trăiți din plin ziua de azi, pentru că cea de mâine poate să nu mai fie!”

  Perfect-Ask

  Citeşte din Biblie pilda Samariteanului milos (Luca 10:25-37).

  articol preluat de pe <a href="Gândul de dimineață – 10.05.2016 – solascriptura.ro” target=”_blank”>solascriptura.ro

  Sola Scripturahttp://solascriptura.ro
  Gânduri preluate de pe site-ul SolaScriptura.ro

  Din aceeași categorie

  Gândul de dimineață – 02.01.2017 – solascriptura.ro

   „Boul îşi cunoaşte stăpânul şi măgarul cunoaşte ieslea stăpânului său, dar Israel nu Mă cunoaşte,...

  O călătorie de neuitat

  În urmă cu 16 ani erai un student evanghelist şi ai venit la mine, iar eu am cumpărat Tragedia Veacurilor şi Viaţa lui Iisus. Acele cărţi m-au condus la Isus şi la adevărurile din Biblie. Acum, împreună cu copiii şi nepoţii mei, suntem membri ai Bisericii Adventiste. Am călătorit de departe să vin astăzi aici şi să vă spun povestea mea. Vă mulţumesc din inimă!

  Succesul este al tuturor

  Indiferent de situaţiile şi provocările prin care ne trece viaţa, ochii noştri să fie aţintiţi spre Dumnezeu. Pentru anul care vă stă în faţă, vă propun să faceţi tot ce vă stă în putinţă pentru a deveni oameni de succes, la fel ca Avram Hershka, care nu s-a dat bătut, ci a dat tot ce a avut mai bun până a ajuns un om renumit în întreaga lume.

  Noi perspective

  Cu paşi şovăielnici, încerc să trec peste pragul anului, luându-mi cu mine în imaginaţie familia, pe cei apropiaţi sufletului meu, cei care m-au ajutat şi s-au rugat pentru mine... Pe lângă ei, îmi iau toiagul lui Dumnezeu - experienţele personale pe care le-am făcut cu El, ce mă încurajează.

  Publicate astăzi

  Despre numai zece oameni

  La o relație de adevărată prietenie cu Dumnezeu nu se ajunge din întâmplare, sau ferindu-ne cu groază de mânia Lui, ori făcând din obligație lucruri. Prietenia este un exercițiu al cunoașterii; este nevoie să citim despre El, să-L căutăm în natură și să simțim în rugăciune apropierea Lui.

  Legătura

  Cred cu tărie că trebuie să rămânem legate de Dumnezeu și unele de altele. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru acest devoțional care ne ajută să fim sincere unele cu altele și să creăm o legătură între noi!

  Rugăciunea pentru duşmani

  Dacă ai şi tu pe cineva care ţi-a greşit, îţi propunem astăzi să te rogi pentru acea persoană. Imaginează-ţi că este foarte serios mustrată de conştiinţă, dar îi lipseşte curajul să-ţi ceară iertare. Roagă-te, iubeşte şi binecuvântează! Nu pierde ocazia de a-i face bine!

  Să nu îi pierdem!

  Doamne, dă-ne disponibilitatea să îi înțelegem pe tineri și înțelepciunea și priceperea de a le oferi programe publice încântătoare la biserică! Provocare: Ia-ți timp să vorbești cu un tânăr despre lucrurile care îi plac sau nu în cadrul programelor oferite de biserica ta! Și, atât cât ține de tine, fă din ea un loc în care tinerii să vină cu drag!

  Az igazak elváltozása

  „Mert maga az Úr riadóval, arkangyal szózatával és isteni harsonával leszáll az égből: és feltámadnak...