Articolul precedentRăzgândirea
  Articolul următorCereţi şi vi se va da

  Gândul de dimineață – 10.05.2016 – solascriptura.ro

  „Şi cine este aproapele meu?” – Luca 10:29
  Lumea modernă este formată în aşa fel, încât uneori oamenii se simt foarte singuratici, chiar şi cei care nu locuiesc undeva în pustie, ci în marile metropole ale lumii. Pur şi simplu noi suntem într-atât de ocupați cu treburile cotidiene, încât uneori, nu observăm oamenii de lângă noi.

  Postarea celebrului actor Keanu Reeves este un mic apel pentru întreaga omenire. Cuvintele unui om care a trebuit să treacă prin mai multe tragedii în viața sa, merită să fie ascultate, acestea poate chiar vor inspira pe cineva la noi realizări:

  „Vedeți acei oameni din spatele meu? Ei toți se grăbesc să ajungă la serviciu, fără să observe ce se află sau se întâmplă în jurul lor. Uneori, suntem atât de copleşiți de grijile cotidiene, încât nu ne acordăm timp nici măcar pentru a ne bucura de frumusețea vieții. Ne transformăm în adevărați zombie.

  Ridicați privirea şi scoateți căştile din urechi! Încercați să salutați un trecător, sau să îmbrățişați pe cineva care pare să aibă nevoie de aceasta. Dați cuiva o mână de ajutor. Trăiți fiecare zi ca şi cum ar fi ultima…

  Puțini sunt cei care ştiu că am suferit de depresie, acum câțiva ani. Nu am spus nimănui despre acest lucru. A trebuit să lupt singur ca să o depăşesc. Pur şi simplu mi-am dat seama că eu însumi mi-am blocat drumul spre fericire.

  Fiecare zi trăită este de neprețuit. Deci, începeți să aveți o atitudine ca atare față de acest lucru. Trăiți din plin ziua de azi, pentru că cea de mâine poate să nu mai fie!”

  Perfect-Ask

  Citeşte din Biblie pilda Samariteanului milos (Luca 10:25-37).

  articol preluat de pe <a href="Gândul de dimineață – 10.05.2016 – solascriptura.ro” target=”_blank”>solascriptura.ro

  Gândul de dimineață - 10.05.2016 - solascriptura.ro - 2016. Postarea celebrului actor Keanu Reeves este un mic apel pentru întreaga omenire. Cuvintele unui om care a trebuit să treacă prin mai multe tragedii în viața sa, merită să fie ascultate, acestea poate chiar vor inspira pe cineva la noi realizări:
  Sola Scripturahttp://solascriptura.ro
  Gânduri preluate de pe site-ul SolaScriptura.ro

  Din aceeași categorie

  Gândul de dimineață – 02.01.2017 – solascriptura.ro

   „Boul îşi cunoaşte stăpânul şi măgarul cunoaşte ieslea stăpânului său, dar Israel nu Mă cunoaşte,...

  O călătorie de neuitat

  În urmă cu 16 ani erai un student evanghelist şi ai venit la mine, iar eu am cumpărat Tragedia Veacurilor şi Viaţa lui Iisus. Acele cărţi m-au condus la Isus şi la adevărurile din Biblie. Acum, împreună cu copiii şi nepoţii mei, suntem membri ai Bisericii Adventiste. Am călătorit de departe să vin astăzi aici şi să vă spun povestea mea. Vă mulţumesc din inimă!

  Succesul este al tuturor

  Indiferent de situaţiile şi provocările prin care ne trece viaţa, ochii noştri să fie aţintiţi spre Dumnezeu. Pentru anul care vă stă în faţă, vă propun să faceţi tot ce vă stă în putinţă pentru a deveni oameni de succes, la fel ca Avram Hershka, care nu s-a dat bătut, ci a dat tot ce a avut mai bun până a ajuns un om renumit în întreaga lume.

  Noi perspective

  Cu paşi şovăielnici, încerc să trec peste pragul anului, luându-mi cu mine în imaginaţie familia, pe cei apropiaţi sufletului meu, cei care m-au ajutat şi s-au rugat pentru mine... Pe lângă ei, îmi iau toiagul lui Dumnezeu - experienţele personale pe care le-am făcut cu El, ce mă încurajează.

  Publicate astăzi

  Maximum șase centimetri

  Fă o scanare completă printre lucrurile și folderele tale. Vezi ce nu ar trebui să mai fie păstrat și ia decizia de a arunca, de a șterge tot ce nu te onorează. Renunță la acele lucruri care trebuie ascunse. Când simțim nevoia să ascundem ceva de ceilalți, trebuie să ne gândim serios dacă avem nevoie de acel lucru. Oare nu mă afectează dacă îl păstrez sau dacă va fi descoperit de altcineva mai iscoditor din fire?

  „Nu ai lumini!”

  Isus dorește să lăsăm o cărare luminoasă pentru ca oamenii să poată urma acea lumină. Mă rog să nu auzim niciodată pe cineva care să zică: „Nu ai lumini! Nu ai lumini!” Astăzi, fie că Dumnezeu să ne ajute să fim lumini strălucitoare pentru El!

  Marea trimitere

  Tu ce zici? Nu aştepta o situaţie mai bună ca să împlineşti Marea Trimitere! Ia-ţi ochii de la tine şi îndreaptă-i spre Hristos! Sunt în jurul tău oameni care au nevoie să audă un mesaj de îndurare din partea celor care au trăit aceeaşi durere.

  Gata oricând!

  Doamne, mă pun la dispoziția Ta astăzi și în fiecare zi! PROVOCARE: Identifică-ți limitele! Vezi care sunt reale și care țin doar de teama de a ieși din zona de confort!

  Élelem és földek az utolsó napokban

  „Ne aggodalmaskodjatok tehát a holnap felől, mert a holnap majd aggodalmaskodik a maga dolgai felől....