Articolul precedentCuvinte pline de putere
  Articolul următorSecretul succesului

  Gândul de dimineață – 14.05.2016 – solascriptura.ro

  „Mai bine puţin cu frică de Domnul, decât o mare bogăţie cu tulburare!” – Proverbe 15:16
  Să-ți dai demisia de la serviciu şi să călătoreşti în toată lumea ar putea părea un vis irealizabil pentru cei mai mulți oameni. Nu şi pentru un cuplu care a decis, în jurul vârstei de 30 de ani, că este momentul să-şi schimbe viața în totalitate.

  Jeremy Jacobson şi Winnie Tseng au avut îndrăzneala de a-şi lua soarta în mâini şi de a nu-i mai lăsa pe cei din jur să aleagă pentru ei. În urmă cu trei ani erau un cuplu ca oricare altul, dar decizia de a renunța la tot pentru a călători în jurul lumii le-a schimbat viața în bine.

  Aveau slujbe stabile, au crescut în familii cu venituri modeste şi au făcut împrumuturi pentru a merge la facultate. Ultimii 10 ani i-au petrecut muncind şi economisind peste 70 la sută din fiecare salariu. Mai mult, şi-au vândut maşina şi casa şi s-au mutat într-un apartament ieftin şi mic, au început să gătească mai mult acasă şi să pună orice ban deoparte. Când contul de economii a crescut, cei doi au investit şi au avut numai de câştigat.

  Acum, Jeremy şi Winnie, alături de fiul lor, Julian, trăiesc şi călătoresc în toată lumea cu 4000 de dolari pe lună, bani proveniți din dividende. Mai mult, au un blog pe care scriu toate aventurile prin care trec zi de zi şi oferă sfaturi tuturor celor care ar vrea să le urmeze exemplul. Nu au renunțat la a face economii şi se bucură de fiecare dată când pot cheltui pe mâncare sau transport o nimica toată.
  Click News

  articol preluat de pe Gândul de dimineață – 14.05.2016 – solascriptura.ro

  Sola Scripturahttp://solascriptura.ro
  Gânduri preluate de pe site-ul SolaScriptura.ro

  Din aceeași categorie

  Gândul de dimineață – 02.01.2017 – solascriptura.ro

   „Boul îşi cunoaşte stăpânul şi măgarul cunoaşte ieslea stăpânului său, dar Israel nu Mă cunoaşte,...

  O călătorie de neuitat

  În urmă cu 16 ani erai un student evanghelist şi ai venit la mine, iar eu am cumpărat Tragedia Veacurilor şi Viaţa lui Iisus. Acele cărţi m-au condus la Isus şi la adevărurile din Biblie. Acum, împreună cu copiii şi nepoţii mei, suntem membri ai Bisericii Adventiste. Am călătorit de departe să vin astăzi aici şi să vă spun povestea mea. Vă mulţumesc din inimă!

  Succesul este al tuturor

  Indiferent de situaţiile şi provocările prin care ne trece viaţa, ochii noştri să fie aţintiţi spre Dumnezeu. Pentru anul care vă stă în faţă, vă propun să faceţi tot ce vă stă în putinţă pentru a deveni oameni de succes, la fel ca Avram Hershka, care nu s-a dat bătut, ci a dat tot ce a avut mai bun până a ajuns un om renumit în întreaga lume.

  Noi perspective

  Cu paşi şovăielnici, încerc să trec peste pragul anului, luându-mi cu mine în imaginaţie familia, pe cei apropiaţi sufletului meu, cei care m-au ajutat şi s-au rugat pentru mine... Pe lângă ei, îmi iau toiagul lui Dumnezeu - experienţele personale pe care le-am făcut cu El, ce mă încurajează.

  Publicate astăzi

  Când ești în al nouălea cer

  Chiar dacă îți este greu să crezi că dincolo de suferința, sărăcia și nedreptatea din jur există o altă realitate cu totul diferită și în care nu mai stăpânește nici Diavolul, nici uneltele lui, recitește relatările lui Pavel, ale lui Ioan, în Apocalipsa, și lasă-te purtat cu imaginația spre ceva ce reprezintă idealul tău de frumusețe și de bine. Imaginează-ți că abia de la acel nivel începe cu adevărat cerul și lumea pregătită de Dumnezeu celor salvați.

  Ingredientul principal

  Isus este ingredientul de care avem nevoie pentru a ține laolaltă toate celelalte ingrediente. Noi ar trebui să ne concentrăm să obținem mai întâi ingredientul principal; apoi, toate celelalte lucruri vor intra la locul lor.

  Cine sunt eu?

  Într-o bună zi, ceva ce ai va dispărea sau nu va mai fi valabil în dreptul tău, în timp ce un anume lucru ce face parte din identitatea ta va rămâne lipit de tine până la final.

  Importanța autorității

  Să ne rugăm să fim mereu conștienți că suntem doar ispravnici, nu proprietari! PROVOCARE: Încearcă să-ți vezi familia ca pe un cadou, nu ca pe o posesiune!

  Az Úr megóvja gyermekeit

  „Segítségül hív engem, ezért meghallgatom őt, vele vagyok háborúságában: megmentem és megdicsőítem őt.” (Zsolt 91,15)„Isten...