Articolul precedentLucruri mari şi ascunse
  Articolul următorPune-ți amprenta!

  Gândul de dimineață – 02.06.2016 – solascriptura.ro

   „Care femeie, dacă are zece lei de argint şi pierde unul din ei, nu aprinde o lumină, nu mătură casa şi nu caută cu băgare de seamă până când îl găseşte?” – Luca 15:8
  Bernie Squitieri, de 54 de ani, şi soţia lui, Carla, de 48 de ani, din Bridgeton, Missouri, cred de acum în miracole. Americanca îşi pierduse recent inelul cu diamante de 12,5 carate şi verigheta, în valoare de 400.000 de dolari (circa 1,6 milioane de lei), în mod stupid.

  Într-o seară, Carla le-a uitat în nişte şerveţele, lângă chiuveta de la bucătărie, după ce s-a spălat pe mâini. A doua zi, dimineaţa, soţul a aruncat şerveţelele la gunoi, apoi a dus gunoiul la tomberon. La scurt timp, gunoierii au venit şi au ridicat gunoiul. Când Carla şi-a dat seama că nu mai găseşte inelul, acesta se afla deja aruncat în groapa de gunoi.

  A căutat şerveţelele în care pusese bijuteria, iar Bernie şi-a amintit că le-a pus la coş. Disperaţi, soţii Squitieri au sunat la compania de ridicare a resturilor menajere Meridian Waste Services. Angajaţii le-au spus că este puţin probabil să le mai găsească. Mai fuseseră căutate şi alte lucruri preţioase, fără succes. Totuşi, au acceptat ca Bernie şi Carla să meargă să caute inelul împreună cu ei. Când au ajuns la groapa unde se aflau peste 10 tone de gunoi, cei doi soţi şi-au pierdut orice speranţă. Era ca şi cum ai căuta un ac în carul cu fân! Carla a izbucnit în plâns. Deşi inelele de căsătorie şi aniversarea căsătoriei erau asigurate, pentru ea aveau o nepreţuită valoare sentimentală.

  S-a rugat neîncetat să fie găsite şi minunea s-a întâmplat. Trei angajaţi ai companiei de salubrizare au scotocit prin gunoaie şi, în 25 de minute, au dat peste bijuteria cu diamante. „A fost uimitor! Credeam că o să stăm printre gunoaie cel puţin două zile”, a spus Bernie Squitieri. Bărbatul spune că angajaţii s-au dovedit a fi foarte serioşi. Cel care a găsit inelul putea să-l pună în buzunar fără ca cineva să observe.

  Click News

  articol preluat de pe Gândul de dimineață – 02.06.2016 – solascriptura.ro

  Gândul de dimineață - 02.06.2016 - solascriptura.ro - 2016. Într-o seară, Carla le-a uitat în nişte şerveţele, lângă chiuveta de la bucătărie, după ce s-a spălat pe mâini. A doua zi, dimineaţa, soţul a aruncat şerveţelele la gunoi, apoi a dus gunoiul la tomberon. La scurt timp, gunoierii au venit şi au ridicat gunoiul. Când Carla şi-a dat seama că nu mai găseşte inelul, acesta se afla deja aruncat în groapa de gunoi.
  Sola Scripturahttp://solascriptura.ro
  Gânduri preluate de pe site-ul SolaScriptura.ro

  Din aceeași categorie

  Gândul de dimineață – 02.01.2017 – solascriptura.ro

   „Boul îşi cunoaşte stăpânul şi măgarul cunoaşte ieslea stăpânului său, dar Israel nu Mă cunoaşte,...

  O călătorie de neuitat

  În urmă cu 16 ani erai un student evanghelist şi ai venit la mine, iar eu am cumpărat Tragedia Veacurilor şi Viaţa lui Iisus. Acele cărţi m-au condus la Isus şi la adevărurile din Biblie. Acum, împreună cu copiii şi nepoţii mei, suntem membri ai Bisericii Adventiste. Am călătorit de departe să vin astăzi aici şi să vă spun povestea mea. Vă mulţumesc din inimă!

  Succesul este al tuturor

  Indiferent de situaţiile şi provocările prin care ne trece viaţa, ochii noştri să fie aţintiţi spre Dumnezeu. Pentru anul care vă stă în faţă, vă propun să faceţi tot ce vă stă în putinţă pentru a deveni oameni de succes, la fel ca Avram Hershka, care nu s-a dat bătut, ci a dat tot ce a avut mai bun până a ajuns un om renumit în întreaga lume.

  Noi perspective

  Cu paşi şovăielnici, încerc să trec peste pragul anului, luându-mi cu mine în imaginaţie familia, pe cei apropiaţi sufletului meu, cei care m-au ajutat şi s-au rugat pentru mine... Pe lângă ei, îmi iau toiagul lui Dumnezeu - experienţele personale pe care le-am făcut cu El, ce mă încurajează.

  Publicate astăzi

  Maximum șase centimetri

  Fă o scanare completă printre lucrurile și folderele tale. Vezi ce nu ar trebui să mai fie păstrat și ia decizia de a arunca, de a șterge tot ce nu te onorează. Renunță la acele lucruri care trebuie ascunse. Când simțim nevoia să ascundem ceva de ceilalți, trebuie să ne gândim serios dacă avem nevoie de acel lucru. Oare nu mă afectează dacă îl păstrez sau dacă va fi descoperit de altcineva mai iscoditor din fire?

  „Nu ai lumini!”

  Isus dorește să lăsăm o cărare luminoasă pentru ca oamenii să poată urma acea lumină. Mă rog să nu auzim niciodată pe cineva care să zică: „Nu ai lumini! Nu ai lumini!” Astăzi, fie că Dumnezeu să ne ajute să fim lumini strălucitoare pentru El!

  Marea trimitere

  Tu ce zici? Nu aştepta o situaţie mai bună ca să împlineşti Marea Trimitere! Ia-ţi ochii de la tine şi îndreaptă-i spre Hristos! Sunt în jurul tău oameni care au nevoie să audă un mesaj de îndurare din partea celor care au trăit aceeaşi durere.

  Gata oricând!

  Doamne, mă pun la dispoziția Ta astăzi și în fiecare zi! PROVOCARE: Identifică-ți limitele! Vezi care sunt reale și care țin doar de teama de a ieși din zona de confort!

  Élelem és földek az utolsó napokban

  „Ne aggodalmaskodjatok tehát a holnap felől, mert a holnap majd aggodalmaskodik a maga dolgai felől....