Gândul de dimineață – 14.06.2016 – solascriptura.ro

 „Când vă rugaţi, să ziceţi: «Tatăl nostru care eşti în ceruri!»” – Luca 11:12
Eumine Choi, un tânăr de 25 de ani, a surprins într-o imagine un moment atât de emoționant, încât a făcut rapid ocolul lumii şi care ne reaminteşte că tații sunt super-eroi pentru copiii lor.

Tocmai se întorcea de la serviciu, iar afară ploua cu găleata, când Choi a zărit pe trotuar un bărbat mergând alături de fiul său. Udat până la piele de ploaie, bărbatul a ales să îşi protejeze copilul, chiar dacă însemna să aibă el însuşi de suferit. „Tatăl avea în mână o servietă de piele şi nişte mâncare şi, în loc să se îngrijoreze pentru el, i-a dat umbrela fiului său. De fapt, fiul nici nu o ținea, tatăl o ținea în locul lui; numai anumiți oameni s-ar gândi să facă aşa ceva”, a povestit Choi.

Tânărul povesteşte că gestul la care a fost martor l-a făcut să îşi amintească de tatăl său şi de gesturile de afecțiune față de el – gesturi pe care atunci când era mic poate nu le-a observat, dar pe care acum cu siguranță le prețuieşte. De altfel, Choi crede că, la rândul său, nici copilul din imagine nu concepea în acel moment dimensiunea actului de bunătate al tatălui său.

El a ținut să le împărtăşească prietenilor săi acest moment emoționant, aşa că a publicat imaginea pe populara platformă web Reddit. În descrierea imaginii, el notează: „Ce înseamnă dragostea? Sper că atunci când va creşte, fiul să îşi dea seama cât de norocos este. Dă mai departe.” Imaginea sa a fost vizualizată de peste 4,5 milioane de oameni şi a primit numeroase comentarii.

„Vedeți, tatăl face mai mult decât să nu îl lase să se ude. Îl învață cum să îi pună pe alții pe primul loc”, a comentat unul dintre internauți. Alți utilizatori, care au avut cuvinte de laudă pentru gestul tatălui, nu au ezitat să scrie: „Dă-i omului aceluia o medalie” sau „Tatăl meu a fost aşa cu noi toți cei trei copii ai lui. A fost ceva normal pentru el să se abată de la drumul lui pentru fericirea şi căminul nostru.”

Semnele Timpului

articol preluat de pe Gândul de dimineață – 14.06.2016 – solascriptura.ro

Sola Scriptura
Sola Scripturahttp://solascriptura.ro
Gânduri preluate de pe site-ul SolaScriptura.ro

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video