Articolul precedentMai mult decât bani
  Articolul următorPlanurile ascunse ale Domnului

  Gândul de dimineață – 20.06.2016 – solascriptura.ro

   „Isus a început să spună ucenicilor Săi: «Mai întâi de toate, păziţi-vă de aluatul fariseilor, care este făţărnicia.»” – Luca 12:1
  Brooke Birmingham a trecut printr-un episod dureros, după ce a reuşit să slăbească un număr de kilograme impresionant. Avea aproape 150 de kilograme şi – prin sport, printr-o alimentație sănătoasă şi cu multă ambiție şi sprijin din partea apropiaților – a reuşit să ajungă la greutatea de 70 de kilograme.

  Datorită reuşitei sale, jurnaliştii de la cunoscuta publicație Shape au invitat-o să îşi spună povestea inspirațională şi să ofere sfaturi de slăbit pentru cititori. Totodată, ei i-au cerut o fotografie de dinainte de a începe procesul de slăbit, precum şi una cu rezultatele actuale. Birmingham le-a trimis o imagine recentă cu ea purtând un costum de baie, în care se vedea pielea lăsată după pierderea a mai bine de 70 de kilograme.

  La puțin timp după interviu, cei de la revista Shape au contactat-o pentru a o ruga să le trimită o altă fotografie cu rezultatele obținute după ce a slăbit, dar de data aceasta purtând un tricou. Birmingham a rămas stupefiată după acest mesaj. „Am înțeles că Shape e cunoscută pentru publicarea de fotografii cu femei în costum de baie sau în sutiene de sport. Acesta e corpul meu după o pierdere masivă de kilograme şi, refuzând să îmi arătați corpul (sau forțându-mă să îl ascund), Shape le oferă femeilor o falsă imagine a procesului de slăbire”, a fost replica ei.

  „Acesta e tipul de corp pe care ar trebui să îl publice, pentru că le poate oferi speranță oamenilor. Speranța că pot slăbi sănătos şi, chiar dacă nu obțin abdomene pictate din oțel, sunt frumoase şi nu ar trebui să fie ruşinate de imperfecțiunile pe care le au. Femeile de azi sunt foarte expuse la ceea ce societatea vede ca fiind corpul ideal”, punctează ea pe blogul personal.

   

  articol preluat de pe Gândul de dimineață – 20.06.2016 – solascriptura.ro

  Sola Scripturahttp://solascriptura.ro
  Gânduri preluate de pe site-ul SolaScriptura.ro

  Din aceeași categorie

  Gândul de dimineață – 02.01.2017 – solascriptura.ro

   „Boul îşi cunoaşte stăpânul şi măgarul cunoaşte ieslea stăpânului său, dar Israel nu Mă cunoaşte,...

  O călătorie de neuitat

  În urmă cu 16 ani erai un student evanghelist şi ai venit la mine, iar eu am cumpărat Tragedia Veacurilor şi Viaţa lui Iisus. Acele cărţi m-au condus la Isus şi la adevărurile din Biblie. Acum, împreună cu copiii şi nepoţii mei, suntem membri ai Bisericii Adventiste. Am călătorit de departe să vin astăzi aici şi să vă spun povestea mea. Vă mulţumesc din inimă!

  Succesul este al tuturor

  Indiferent de situaţiile şi provocările prin care ne trece viaţa, ochii noştri să fie aţintiţi spre Dumnezeu. Pentru anul care vă stă în faţă, vă propun să faceţi tot ce vă stă în putinţă pentru a deveni oameni de succes, la fel ca Avram Hershka, care nu s-a dat bătut, ci a dat tot ce a avut mai bun până a ajuns un om renumit în întreaga lume.

  Noi perspective

  Cu paşi şovăielnici, încerc să trec peste pragul anului, luându-mi cu mine în imaginaţie familia, pe cei apropiaţi sufletului meu, cei care m-au ajutat şi s-au rugat pentru mine... Pe lângă ei, îmi iau toiagul lui Dumnezeu - experienţele personale pe care le-am făcut cu El, ce mă încurajează.

  Publicate astăzi

  Spitalul numărul 9

  Există și o formă foarte pozitivă de nebunie – nebunia pentru Dumnezeu și pentru Evanghelie. Apostolul Pavel prefera ca oamenii să îl considere nebun când vorbea despre Mântuitorul lui, dar să știe că, în ochii lui Dumnezeu, el este văzut ca un slujitor înțelept și dedicat în totalitate.

  Discuția de la prânz

  Isus este la fiecare masă cu tine. El cântă cu vocea și la instrumente; El folosește pe oricine. Calitățile sonice ale vocii și ale pianului vor atrage bărbați și femei să Îl cunoască pe Împăratul nostru care Se întoarce curând.

  Lefteră, dar fericită

  Dumnezeu ne dăduse o dovadă indiscutabilă a grijii Sale. Trebuie să ne aducem aminte că, atât în vremuri bune, cât şi în vremuri grele, Dumnezeu este întotdeauna de partea noastră. Să îi recunoaştem bunătatea şi să-L lăudăm cu bucurie!

  Un ajutor neașteptat

  Doamne, ajută-mă să fiu și eu un Barnaba pentru vreun tânăr neacceptat de lângă mine! PROVOCARE: Oferă-le încurajare și o mână întinsă tinerilor din biserica ta și îndeamnă-i și pe alții să te urmeze în acest demers!

  Éjjel és nappal Istenhez kiáltanak

  „És elküldettek a levelek futárok által a király minden tartományába, hogy kipusztítsák, megöljék és megsemmisítsék...