Gândul de dimineață – 16.07.2016 – solascriptura.ro

 „Apoi, când m-am uitat cu băgare de seamă la toate lucrările pe care le făcusem cu mâinile mele şi la truda cu care le făcusem, am văzut că în toate este numai deşertăciune şi goană după vânt.” – Eclesiastul 2:11
Revista Outside prezintă adesea povestiri despre oameni care şi-au riscat viețile doar pentru a deveni faimoşi.

Larry Walters, de exemplu, a zburat într-un şezlong de plajă, suspendat fiind de 40 de baloane umplute cu heliu. Când a ajuns la înălțimea de 5000 de metri a început să tragă în baloane cu puşca cu alice pe care o avea cu el, coborând astfel înapoi pe pământ, unde a aterizat în siguranță.

Francezul Jean Luc Antoni schiază pe pietre. În 1987 el a înregistrat recordul mondial la viteză, coborând pe o pârtie pietroasă din Franța, cu 97,6 km/h cu ajutorul unui monoshi. Deoarece frânarea este imposibilă, inventivul Antoni a ridicat un zid de carton la baza pârtiei şi a intrat în acest zid ca să se poată opri. A supraviețuit.

Reg Mellor, la vârsta de 72 de ani era încă campion mondial la „nevăstuici la picior”. Acest concurs implică legarea pantalonilor concurentului la glezne, introducerea în pantaloni a două nevăstuici păroase, cu gheare ascuțite şi cu dinți şi mai ascuțiți, şi cu un apetit carnivor extrem de mare. Apoi, cureaua concurentului este strânsă bine, după care el stă în fața „judecătorilor” cât poate de mult, în timp ce aceste animale încearcă să iasă afară.

Reg Mellor a deţinut recordul de 5 ore şi 26 minute timp de mulţi ani.

articol preluat de pe Gândul de dimineață – 16.07.2016 – solascriptura.ro

Comentariile sunt închise

Devotionale Audio

Gândul de dimineață - 16.07.2016 - solascriptura.ro - 2016. Larry Walters, de exemplu, a zburat într-un şezlong de plajă, suspendat fiind de 40 de baloane umplute cu heliu. Când a ajuns la înălțimea de 5000 de metri a început să tragă în baloane cu puşca cu alice pe care o avea cu el, coborând astfel înapoi pe pământ, unde a aterizat în siguranță. pe e-mail">
Primește devoționalele
pe e-mail
Abonează-te pentru a primi devoționalele pe e-mail în fiecare zi.
Te poți dezabona oricând prin link-ul de dezabonare din fiecare mesaj trimis.