Articolul precedentDumnezeul surprizelor
  Articolul următorPericolul încrederii în sine

  Gândul de dimineață – 01.08.2016 – solascriptura.ro

   „Nu se vând oare două vrăbii la un ban? Totuşi niciuna din ele nu cade pe pământ fără voia Tatălui vostru. Cât despre voi, până şi perii din cap, toţi vă sunt număraţi. Deci să nu vă temeţi; voi sunteţi mai de preţ decât multe vrăbii.”  Matei 10:29-31
  Isa Leshko este o fotografă din Pennsylvania care a găsit o modalitate unică şi emoţionantă de a surprinde şi de a-şi depăşi în acelaşi timp propria teamă de bătrâneţe şi de moarte.

  În cadrul proiectului fotografic intitulat „Animale în vârstă”, Isa a surprins o sumedenie de portrete ale animalelor sale de la fermă, aflate în ultimii ani de viaţă.

  Fotografa a iniţiat acest proiect după ce mama ei a încetat din viaţă – „Am început să fac fotografiile la scurt timp după ce am petrecut un an în New Jersey, ajutând-o pe sora mea să aibă grijă de mama, care suferea de Alzheimer. Această experienţă m-a marcat profund şi m-a făcut să-mi confrunt propria mortalitate.”

  Înainte de a le fotografia, a petrecut timp cu fiecare animal în parte, acordându-i timpul necesar pentru a se familiariza cu camera. „În funcţie de animal, am petrecut câte o oră înainte de a-l fotografia, sau pur şi simplu am făcut fotografiile imediat. În acest fel le-am permis să se familiarizeze cu prezenţa mea şi, în acelaşi timp, le-am putut observa fără a mă concentra doar pe realizarea fotografiilor.”

  Pe lângă motivele artistice şi personale, Isa Leshko a încercat prin acest proiect şi să atragă atenţia opiniei publice asupra modului în care ar trebui tratate animalele, fiind un manifest pentru grija şi afecţiunea de care toate fiinţele ar trebui să aibă parte.

  imparte.ro

  articol preluat de pe Gândul de dimineață – 01.08.2016 – solascriptura.ro

  Gândul de dimineață - 01.08.2016 - solascriptura.ro - 2016. În cadrul proiectului fotografic intitulat „Animale în vârstă”, Isa a surprins o sumedenie de portrete ale animalelor sale de la fermă, aflate în ultimii ani de viaţă.
  Sola Scripturahttp://solascriptura.ro
  Gânduri preluate de pe site-ul SolaScriptura.ro

  Din aceeași categorie

  Gândul de dimineață – 02.01.2017 – solascriptura.ro

   „Boul îşi cunoaşte stăpânul şi măgarul cunoaşte ieslea stăpânului său, dar Israel nu Mă cunoaşte,...

  O călătorie de neuitat

  În urmă cu 16 ani erai un student evanghelist şi ai venit la mine, iar eu am cumpărat Tragedia Veacurilor şi Viaţa lui Iisus. Acele cărţi m-au condus la Isus şi la adevărurile din Biblie. Acum, împreună cu copiii şi nepoţii mei, suntem membri ai Bisericii Adventiste. Am călătorit de departe să vin astăzi aici şi să vă spun povestea mea. Vă mulţumesc din inimă!

  Succesul este al tuturor

  Indiferent de situaţiile şi provocările prin care ne trece viaţa, ochii noştri să fie aţintiţi spre Dumnezeu. Pentru anul care vă stă în faţă, vă propun să faceţi tot ce vă stă în putinţă pentru a deveni oameni de succes, la fel ca Avram Hershka, care nu s-a dat bătut, ci a dat tot ce a avut mai bun până a ajuns un om renumit în întreaga lume.

  Noi perspective

  Cu paşi şovăielnici, încerc să trec peste pragul anului, luându-mi cu mine în imaginaţie familia, pe cei apropiaţi sufletului meu, cei care m-au ajutat şi s-au rugat pentru mine... Pe lângă ei, îmi iau toiagul lui Dumnezeu - experienţele personale pe care le-am făcut cu El, ce mă încurajează.

  Publicate astăzi

  Avion de croazieră cu patru motoare

  Există unele lucruri pe care ni le-am putea achiziționa, însă nu ne-ar folosi la nimic, poate doar pentru satisfacerea orgoliului. Poți avea în garaj un Ferrari, dar să nu ai șosele ca să beneficiezi de capacitățile mașinii. Prin urmare, dacă ne putem controla pornirile de grandomanie, vom face și vom cumpăra pentru noi ceea ce se potrivește statutului, dar și posibilităților din contextul în care trăim. Hai să nu înmulțim numărul snobilor, ci mai bine să fim chibzuiți!

  Lumina cerească

  De ce să nu ne preocupăm, dimineața devreme, înainte de munca fiecărei zile, să petrecem timp fără grabă conectați la Sursa luminii cerești? Celor care fac așa, Dumnezeu le-a promis călăuzire în viață.

  Toleranţa

  Astăzi ne putem dezvolta toleranţa, dacă ne înfruntăm responsabilităţile cu încredere în Dumnezeu, în promisiunile Lui şi dacă ne rugăm până primim binecuvântările Lui.

  Sfatul nelegiuit dat de mamă

  Doamne, învață-ne înțelepciunea și bunătatea Ta și ajută-ne să fim o binecuvântare pentru cei din jurul nostru, îndreptându-i spre Tine! PROVOCARE: Când ți se cere sfatul, gândește-te ce ar spune Isus dacă ar fi întrebat în locul tău!

  A fiatalok Isten eszközei

  „Jó a férfiúnak, ha igát visel ifjúságában.” (Siral 3,27)„Isten fiatalokat hív, akik ifjúságuk lendületével és...