Gândul de dimineață – 22.09.2016 – solascriptura.ro

 „Pune-ţi un cuţit în gât, dacă eşti prea lacom.” – Proverbe 23:2
National Geographic a prezentat modul în care pescuiesc vulturii în lacuri. Deşi zboară la mare înălțime deasupra apei, privirea lor este atât de bună încât pot vedea peştii ce înoată în apă. Când văd unul, îşi strâng aripile şi plonjează înspre apă, ajungând să coboare cu o viteză de până la 210 km/h. Când ajung lângă apă, îşi desfac aripile, îşi întind picioarele cu gheare, prind peştele şi încep să zboare înapoi înspre mal. În acel reportaj însă, a fost prezentat şi un film neobişnuit. Un vultur a plonjat înspre pradă şi a prins-o în ghearele sale. Dar peştele era mult mai mare decât crezuse vulturul.

În timp ce se străduia să zboare spre mal, puteai citi pe chipul vulturului efortul depus de acesta.

A realizat că nu va reuşi să ajungă la mal cu acel peşte imens, aşa că a încercat să-i dea drumul. Dar ghiarele îi erau prea adânc înfipte în peşte. S-a luptat să scape de el, dar n-a reuşit.

Încet, vulturul a coborât, zburând tot mai jos, după care s-a scufundat în lac şi s-a înecat, neputând da drumul pradei sale.
Wayne Rice

articol preluat de pe Gândul de dimineață – 22.09.2016 – solascriptura.ro

Comentariile sunt închise

Devotionale Audio

Gândul de dimineață - 22.09.2016 - solascriptura.ro - 2016. În timp ce se străduia să zboare spre mal, puteai citi pe chipul vulturului efortul depus de acesta. pe e-mail">
Primește devoționalele
pe e-mail
Abonează-te pentru a primi devoționalele pe e-mail în fiecare zi.
Te poți dezabona oricând prin link-ul de dezabonare din fiecare mesaj trimis.