Gândul de dimineață – 26.09.2016 – solascriptura.ro

„«Fiţi tari şi nu vă temeţi! Iată Dumnezeul vostru, răzbunarea va veni, răsplătirea lui Dumnezeu; El Însuşi va veni şi vă va mântui.» Atunci se vor deschide ochii orbilor, se vor deschide urechile surzilor.” – Isaia 35:4,5
Tommy Carrol este un skater profesionist care a rămas orb la vârsta de doi ani, dar care poate concura cu orice rival pasionat de acest sport periculos, fără probleme de sănătate. Băiatul reuşeşte, cu doar o cască de protecţie obişnuită, să execute mişcări uimitoare cu placa sa de skateboard.

Cum reuşeşte Tommy Carrol să nu se rănească în timp ce face cascadorii incredibile în parcurile special amenajate pentru aceşti sportivi? Băiatul se foloseşte de sunetul pe care roţile plăcii le emit când se apropie de un obstacol şi astfel se orientează perfect în spaţiu. În plus, nu uită niciodată să se echipeze din cap până-n picioare.

Băiatul îşi exersează mişcările profesioniste la primele ore ale dimineţii, când nimeni nu se află în parcul pe care îl frecventează. În plus, Tommy schimbă mereu locaţiile în care se antrenează, pentru a dovedi că este un skater grozav, la fel de bun ca oricare alt sportiv care poate să vadă, nu doar un skater priceput pentru „un băiat orb”

. Iar pentru că Tommy reuşeşte să practice un sport periculos în siguranţă, respectând echiparea corespunzătoare şi măsurile de protecţie, a fost numit ambasadorul unui proiect american care promovează siguranţa sportivilor, numit „Be Brave, Be Safe” (Fii curajos, fii în siguranţă).
imparte.ro

articol preluat de pe Gândul de dimineață – 26.09.2016 – solascriptura.ro

Sola Scriptura
Sola Scripturahttp://solascriptura.ro
Gânduri preluate de pe site-ul SolaScriptura.ro

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video

Articolul precedent
Articolul următor