Articolul precedentMaturizare în lucrare
  Articolul următorCărțile din cer

  Gândul de dimineață – 19.10.2016 – solascriptura.ro

  Proverbe 31:30 „Şi să nu daţi uitării binefacerea şi dărnicia, căci lui Dumnezeu jertfe ca acestea Îi plac.” – Proverbe 31:30

  Jamie Brewer a făcut mai mult decât să dărâme etaloanele exigente ale frumuseții intens mediatizate. Ea a făcut istorie, devenind primul model din lume cu sindrom Down care păşeşte pe catwalk-ul Săptămânii Modei din New York, ajungând astfel o sursă de inspirație pentru lumea întreagă.

  „Tinerele şi femeile… (mă văd) şi spun «dacă ea poate, atunci şi eu pot». Este o adevărată inspirație să fiu un model de urmat pentru tinere, pentru a le încuraja să devină şi să arate cine sunt”, a declarat Jamie.

  Inedita apariție a tinerei cu sindrom Down face parte din inițiativa designerului Carrie Hammer, cea care a pus bazele campaniei care şi-a propus să le inspire pe femei şi să le schimbe modul în care îşi percep propria persoană. De aceea a ales ca hainele realizate de ea să fie prezentate pe podium de clientele sale care pot servi drept modele inspiraționale, în locul modelelor.

  Această campanie a debutat în 2014 şi avea să devină un pas important pentru reconstruirea încrederii în sine pentru cei care nu se încadrează în standardele nerealiste de frumusețe promovate. Tot în cadrul Săptămânii de Modă de la New York, dr. Danielle Sheypuk a devenit primul model din istorie în scaun cu rotile care „păşeşte” pe podiumul evenimentului.

  Hammer este surprinsă şi entuziasmată de ecoul răsunător al campaniei. „Ceea ce îmi place la spectacolele noastre este că toată lumea zâmbeşte şi se simte bine. (…) Cred că e ceea ce oamenii aşteptau să vadă şi reacțiile pozitive ale tuturor sunt copleşitoare”.

  articol preluat de pe Gândul de dimineață – 19.10.2016 – solascriptura.ro

  Gândul de dimineață - 19.10.2016 - solascriptura.ro - 2016. Proverbe 31:30 „Şi să nu daţi uitării binefacerea şi dărnicia, căci lui Dumnezeu jertfe ca acestea Îi plac.” - Proverbe 31:30
  Sola Scripturahttp://solascriptura.ro
  Gânduri preluate de pe site-ul SolaScriptura.ro

  Din aceeași categorie

  Gândul de dimineață – 02.01.2017 – solascriptura.ro

   „Boul îşi cunoaşte stăpânul şi măgarul cunoaşte ieslea stăpânului său, dar Israel nu Mă cunoaşte,...

  O călătorie de neuitat

  În urmă cu 16 ani erai un student evanghelist şi ai venit la mine, iar eu am cumpărat Tragedia Veacurilor şi Viaţa lui Iisus. Acele cărţi m-au condus la Isus şi la adevărurile din Biblie. Acum, împreună cu copiii şi nepoţii mei, suntem membri ai Bisericii Adventiste. Am călătorit de departe să vin astăzi aici şi să vă spun povestea mea. Vă mulţumesc din inimă!

  Succesul este al tuturor

  Indiferent de situaţiile şi provocările prin care ne trece viaţa, ochii noştri să fie aţintiţi spre Dumnezeu. Pentru anul care vă stă în faţă, vă propun să faceţi tot ce vă stă în putinţă pentru a deveni oameni de succes, la fel ca Avram Hershka, care nu s-a dat bătut, ci a dat tot ce a avut mai bun până a ajuns un om renumit în întreaga lume.

  Noi perspective

  Cu paşi şovăielnici, încerc să trec peste pragul anului, luându-mi cu mine în imaginaţie familia, pe cei apropiaţi sufletului meu, cei care m-au ajutat şi s-au rugat pentru mine... Pe lângă ei, îmi iau toiagul lui Dumnezeu - experienţele personale pe care le-am făcut cu El, ce mă încurajează.

  Publicate astăzi

  De la monoclu la ochelari

  Într-un sens figurat, fiecare dintre noi vede lumea prin propriile lentile. Din acest motiv o vedem atât de diferit. Nu uita acest lucru azi, când vei avea impresia că ceilalți au ceva, că nu văd lucrurile corect. Te va ajuta să manifești mai multă toleranță și înțelegere.

  Iar ei au locuit în mijlocul lor

  Mă rog ca și eu să plâng în pocăință când Dumnezeu trimite mustrarea Sa și apoi să procedez conform harului Său, ca să intru în moștenirea Canaanului ceresc. Fie ca aceasta să fie și experiența ta!

  Bunicuţa

  Despre bunici se spune că nepoţii sunt ca o coroană pentru el. Despre copii, textul spune că părinţii sunt mândri de ei. Toţi suntem incluşi în acest text, chiar dacă nu toţi suntem părinţi sau bunici, toţi suntem copii şi toţi trebuie să avem un respect profund faţă de generaţiile trecute.

  Acceptă-mă așa cum sunt!

  Doamne, Te rog să mă ajuți să-mi accept copilul așa cum este și să-i pot arăta, prin vorbe și fapte, aprecierea mea! PROVOCARE: Ia-ți timp astăzi să stai de vorbă cu copilul tău, să îl asiguri de toată prețuirea pe care i-o porți și să te străduiești ca, prin purtarea ta, să simtă acest sentiment înălțător!

  A biztos prófétai szó

  „Mert e látomás bizonyos időre szól, de vége felé siet és meg nem csal; ha...