Articolul precedentMaturizare în lucrare
  Articolul următorCărțile din cer

  Gândul de dimineață – 19.10.2016 – solascriptura.ro

  Proverbe 31:30 „Şi să nu daţi uitării binefacerea şi dărnicia, căci lui Dumnezeu jertfe ca acestea Îi plac.” – Proverbe 31:30

  Jamie Brewer a făcut mai mult decât să dărâme etaloanele exigente ale frumuseții intens mediatizate. Ea a făcut istorie, devenind primul model din lume cu sindrom Down care păşeşte pe catwalk-ul Săptămânii Modei din New York, ajungând astfel o sursă de inspirație pentru lumea întreagă.

  „Tinerele şi femeile… (mă văd) şi spun «dacă ea poate, atunci şi eu pot». Este o adevărată inspirație să fiu un model de urmat pentru tinere, pentru a le încuraja să devină şi să arate cine sunt”, a declarat Jamie.

  Inedita apariție a tinerei cu sindrom Down face parte din inițiativa designerului Carrie Hammer, cea care a pus bazele campaniei care şi-a propus să le inspire pe femei şi să le schimbe modul în care îşi percep propria persoană. De aceea a ales ca hainele realizate de ea să fie prezentate pe podium de clientele sale care pot servi drept modele inspiraționale, în locul modelelor.

  Această campanie a debutat în 2014 şi avea să devină un pas important pentru reconstruirea încrederii în sine pentru cei care nu se încadrează în standardele nerealiste de frumusețe promovate. Tot în cadrul Săptămânii de Modă de la New York, dr. Danielle Sheypuk a devenit primul model din istorie în scaun cu rotile care „păşeşte” pe podiumul evenimentului.

  Hammer este surprinsă şi entuziasmată de ecoul răsunător al campaniei. „Ceea ce îmi place la spectacolele noastre este că toată lumea zâmbeşte şi se simte bine. (…) Cred că e ceea ce oamenii aşteptau să vadă şi reacțiile pozitive ale tuturor sunt copleşitoare”.

  articol preluat de pe Gândul de dimineață – 19.10.2016 – solascriptura.ro

  Gândul de dimineață - 19.10.2016 - solascriptura.ro - 2016. Proverbe 31:30 „Şi să nu daţi uitării binefacerea şi dărnicia, căci lui Dumnezeu jertfe ca acestea Îi plac.” - Proverbe 31:30
  Sola Scripturahttp://solascriptura.ro
  Gânduri preluate de pe site-ul SolaScriptura.ro

  Din aceeași categorie

  Gândul de dimineață – 02.01.2017 – solascriptura.ro

   „Boul îşi cunoaşte stăpânul şi măgarul cunoaşte ieslea stăpânului său, dar Israel nu Mă cunoaşte,...

  O călătorie de neuitat

  În urmă cu 16 ani erai un student evanghelist şi ai venit la mine, iar eu am cumpărat Tragedia Veacurilor şi Viaţa lui Iisus. Acele cărţi m-au condus la Isus şi la adevărurile din Biblie. Acum, împreună cu copiii şi nepoţii mei, suntem membri ai Bisericii Adventiste. Am călătorit de departe să vin astăzi aici şi să vă spun povestea mea. Vă mulţumesc din inimă!

  Succesul este al tuturor

  Indiferent de situaţiile şi provocările prin care ne trece viaţa, ochii noştri să fie aţintiţi spre Dumnezeu. Pentru anul care vă stă în faţă, vă propun să faceţi tot ce vă stă în putinţă pentru a deveni oameni de succes, la fel ca Avram Hershka, care nu s-a dat bătut, ci a dat tot ce a avut mai bun până a ajuns un om renumit în întreaga lume.

  Noi perspective

  Cu paşi şovăielnici, încerc să trec peste pragul anului, luându-mi cu mine în imaginaţie familia, pe cei apropiaţi sufletului meu, cei care m-au ajutat şi s-au rugat pentru mine... Pe lângă ei, îmi iau toiagul lui Dumnezeu - experienţele personale pe care le-am făcut cu El, ce mă încurajează.

  Publicate astăzi

  Cinci fecioare înțelepte

  Cine se mulțumește să memoreze va ajunge să se creadă înțelept, dar va descoperi că prea multe bagaje, fără a fi organizate, sunt nu doar inutile, ci chiar dăunătoare. Există oameni ne­buni care știu pe de rost volume întregi, dar există și înțelepți care nici măcar nu știu să citească. Cine a găsit un om înțelept să-l păstreze în apropierea lui; informație ne oferă toți roboții planetei.

  Domnul poartă de grijă

  Data viitoare când vei avea de înfruntat o încercare, nu te gândi prea mult la multiplele căi prin care ai putea eșua. În schimb, roagă-te lui Dumnezeu pentru succes. El nu este niciodată prea ocupat să ne audă rugăciunile și este gata să intervină, dacă Îl rugăm.

  Comportamentul şi gândirea

  Alege acțiuni nobile, oneste, responsabile și cinstite, care arată respect și apreciere față de alții și în special împlinesc nevoile cuiva. Gândurile și faptele sunt legate atât de strâns încât se determină reciproc. Prin faptele tale vei împlini voia Domnului.

  Fii „părinte de suflet”!

  Doamne, deschide-mi ochii și inima față de copiii și tinerii bisericii tale și folosește-te de ceea ce sunt și am pentru a-i face oamenii Tăi valoroși! PROVOCARE: Roagă-te măcar săptămânal, pe nume, pentru copiii și tinerii din biserica ta! Alege măcar unul dintre ei și învață-l practic să slujească!

  Az előítélet növekedése

  „Ne csodálkozzatok, atyámfiai, ha gyűlöl titeket a világ. Mi tudjuk, hogy általmentünk a halálból az...