Articolul precedentŢinta
  Articolul următorAșa cum sunt

  Gândul de dimineață – 23.10.2016 – solascriptura.ro

  „Cele două aripi ale vulturului celui mare au fost date femeii ca să zboare cu ele în pustie, în locul ei, unde este hrănită o vreme, vremi şi jumătatea unei vremi, departe de faţa şarpelui.”Apocalipsa 12:14
  S-a născut în satul Comăneşti, județul Suceava. A rămas fără mamă la vârsta de 4 ani şi a crescut-o bunica. De mică şi-a dorit să zboare şi… pe 13 martie 2009 devenea prima femeie pilot de supersonic din România, la Baza 95 din Bacău. „Eram foarte fericită. Îmi aduc aminte perfect momentul decolării. Până atunci aveam puține emoții pentru că nu ştiam dacă este o meserie care chiar mi se potriveşte, dacă sunt făcută pentru asta. Până nu am zburat, nu ştiam exact ce înseamnă. Poți să îți doreşti şi să nu fi bun, dar mi-am dat seama, după primul zbor, că nu are rost să îmi fac griji”, a declarat Simona Maierean. Primul său zbor cu un supersonic a durat o oră şi s-a înălțat la peste 10.000 de metri.

  A avut o copilărie simplă şi şi-a dorit să ajungă la Academia forţelor aeriene „Henri Coandă” din Braşov, la care s-a şi înscris, dând examen pe 13 locuri. A urmat cursurile academiei şi a absolvit ca şefă de promoţie. A continuat specializarea la Școala de Aplicație de la Bobocu, unde vacanțele de vară le petrecea pe aerodrom. Acolo a învățat să zboare prima dată cu un avion uşor, de tip IAK-52.

  A ales să zboare dintr-un imbold; era un copil care venea de la țară, dar asta nu a oprit-o, aşa că şi-a dus la bun sfârşit visul. La cei 31 de ani, Simona are deja un palmares bogat în ce priveşte aparatele de zbor. În prezent a trecut de la aparatul de luptă Mig 21 Lancer, la avionul Spartan.

  Agerpres

  articol preluat de pe Gândul de dimineață – 23.10.2016 – solascriptura.ro

  Gândul de dimineață - 23.10.2016 - solascriptura.ro - 2016. A avut o copilărie simplă şi şi-a dorit să ajungă la Academia forţelor aeriene „Henri Coandă” din Braşov, la care s-a şi înscris, dând examen pe 13 locuri. A urmat cursurile academiei şi a absolvit ca şefă de promoţie. A continuat specializarea la Școala de Aplicație de la Bobocu, unde vacanțele de vară le petrecea pe aerodrom. Acolo a învățat să zboare prima dată cu un avion uşor, de tip IAK-52.
  Sola Scripturahttp://solascriptura.ro
  Gânduri preluate de pe site-ul SolaScriptura.ro

  Din aceeași categorie

  Gândul de dimineață – 02.01.2017 – solascriptura.ro

   „Boul îşi cunoaşte stăpânul şi măgarul cunoaşte ieslea stăpânului său, dar Israel nu Mă cunoaşte,...

  O călătorie de neuitat

  În urmă cu 16 ani erai un student evanghelist şi ai venit la mine, iar eu am cumpărat Tragedia Veacurilor şi Viaţa lui Iisus. Acele cărţi m-au condus la Isus şi la adevărurile din Biblie. Acum, împreună cu copiii şi nepoţii mei, suntem membri ai Bisericii Adventiste. Am călătorit de departe să vin astăzi aici şi să vă spun povestea mea. Vă mulţumesc din inimă!

  Succesul este al tuturor

  Indiferent de situaţiile şi provocările prin care ne trece viaţa, ochii noştri să fie aţintiţi spre Dumnezeu. Pentru anul care vă stă în faţă, vă propun să faceţi tot ce vă stă în putinţă pentru a deveni oameni de succes, la fel ca Avram Hershka, care nu s-a dat bătut, ci a dat tot ce a avut mai bun până a ajuns un om renumit în întreaga lume.

  Noi perspective

  Cu paşi şovăielnici, încerc să trec peste pragul anului, luându-mi cu mine în imaginaţie familia, pe cei apropiaţi sufletului meu, cei care m-au ajutat şi s-au rugat pentru mine... Pe lângă ei, îmi iau toiagul lui Dumnezeu - experienţele personale pe care le-am făcut cu El, ce mă încurajează.

  Publicate astăzi

  Trei solii îngerești

  Dacă citești și te frămânți, încă nu-i târziu, ia o decizie corectă! Recitește cele Trei Solii Îngerești din Apocalipsa 14. Meditează mai mult la semnificația mesajului și consideră că trebuie să iei o decizie.

  Speranța – piesa lipsă

  Dumnezeu știa că dacă ea ar fi început ziua cu El, studiind din Cuvântul Său, acest lucru i-ar fi adus speranța care îi lipsea. Dumnezeu, prin Cuvântul Lui, ne va aduce și nouă speranța de care avem nevoie.

  Empatia

  Găseşte astăzi pe cineva cu care să empatizezi. Încearcă să-i oferi uşurare în durerea sa. Rămâi deschis la această posibilitate ca cei din jur să-şi poată împlini nevoile prin empatia ta. Pe lângă binele pe care îl faci altora, tu însuţi vei primi o recoltă de beneficii în ce priveşte bunăstarea fizică, psihică şi morală.

  Să fim o echipă!

  Părinte ceresc, vreau ca familia mea să lucreze ca o adevărată echipă! PROVOCARE: Ia-ți timp astăzi să descoperi potențialul copilului tău și rolul care i se potrivește cel mai bine în familia voastră!

  Bűnbetegek orvossága

  „Miért ostorozzalak tovább, holott a bűnt növelitek? Minden fej beteg, és minden szív erőtelen. Tetőtől...