Gândul de dimineață – 31.10.2016 – solascriptura.ro

 „Credinţa este o încredere neclintită în lucrurile nădăjduite, o puternică încredinţare despre lucrurile care nu se văd.” – Evrei 11:1
În „Micul Prinţ” se arată că prietenul cel mai apropiat al prinţului moştenitor, care a fost exilat pe o insulă pustie, a fost o vulpe. În momentul în care urma ca şi vulpea să-l părăsească, aceasta i-a spus: „Dacă până mă voi reîntoarce vei împlini anumite condiţii pe care ţi le stabilesc, atunci îţi voi face cunoscut care este cel mai mare secret al vieţii!”

În zilele ce au urmat, prinţul s-a străduit din greu şi a depus toate eforturile penru a împlini toate conditiile impuse. După o vreme, vulpea s-a reîntors. Când s-au întâlnit, ştiind că a îndeplinit tot ceea ce i se ceruse, prinţul a rugat-o să-i destănuie care este cel mai mare secret al vieţii.

După ce s-a asigurat că toate condiţiile i-au fost împlinite, vulpea i-a zis: „Din această zi şi pentru tot restul vieţii tale, să ştii că numai lucrurile invizibile sunt esenţiale! Acesta-i cel mai mare secret al vieţii!”

articol preluat de pe Gândul de dimineață – 31.10.2016 – solascriptura.ro

Sola Scriptura
Sola Scripturahttp://solascriptura.ro
Gânduri preluate de pe site-ul SolaScriptura.ro

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video

Articolul precedent
Articolul următor