Gândul de dimineață – 03.12.2016 – solascriptura.ro

 „Dacă voieşte cineva să vină după Mine, să se lepede de sine, să-şi ia crucea în fiecare zi şi să Mă urmeze.” – Luca 9:23
Maxie Dunman a prezentat experienţa unui om de afaceri american, care a călătorit până în Europa pentru a vedea piesa de teatru „Patimile lui Hristos”. Ajuns la acest spectacol, omul de afaceri a avut oportunitatea de a-l întâlni personal chiar pe Anton Lany, actorul care interpreta rolul Domnului Isus.

Observând pe scenă crucea care era folosită în actul răstignirii, omul de afaceri i-a cerut soţiei să-i facă o poză în timp ce el avea să poarte crucea. Când acesta s-a plecat să ridice crucea pe umăr, şi-a dat seama că aceasta era din lemn masiv şi a trebuit să depună un efort deosebit ca să o ridice de la podea.

Surprins de greutatea crucii, omul de afaceri i-a spus actorului:

– Tu porţi o cruce aşa de grea la fiecare spectacol? Credeam că este scobită pe interior şi e numai o ficţiune, nicidecum o cruce reală!

Actorul s-a uitat ţintă la el şi i-a răspuns:

– Oameni din toată lumea vin aici în Bavaria ca să urmărească această piesa de teatru şi scena răstignirii pe care o interpretez. Cum aş putea să-i înşel fără să trăiesc o experienţă reală? N-aş putea să interpretez actul răstignirii dacă n-aş simţi cu adevărat greutatea crucii!

articol preluat de pe Gândul de dimineață – 03.12.2016 – solascriptura.ro

Comentariile sunt închise

Devotionale Audio

Gândul de dimineață - 03.12.2016 - solascriptura.ro - 2016. Observând pe scenă crucea care era folosită în actul răstignirii, omul de afaceri i-a cerut soţiei să-i facă o poză în timp ce el avea să poarte crucea. Când acesta s-a plecat să ridice crucea pe umăr, şi-a dat seama că aceasta era din lemn masiv şi a trebuit să depună un efort deosebit ca să o ridice de la podea. pe e-mail">
Primește devoționalele
pe e-mail
Abonează-te pentru a primi devoționalele pe e-mail în fiecare zi.
Te poți dezabona oricând prin link-ul de dezabonare din fiecare mesaj trimis.