Articolul precedentÎntâlniri memorabile
  Articolul următorEști liber

  Gândul de dimineață – 03.12.2016 – solascriptura.ro

   „Dacă voieşte cineva să vină după Mine, să se lepede de sine, să-şi ia crucea în fiecare zi şi să Mă urmeze.” – Luca 9:23
  Maxie Dunman a prezentat experienţa unui om de afaceri american, care a călătorit până în Europa pentru a vedea piesa de teatru „Patimile lui Hristos”. Ajuns la acest spectacol, omul de afaceri a avut oportunitatea de a-l întâlni personal chiar pe Anton Lany, actorul care interpreta rolul Domnului Isus.

  Observând pe scenă crucea care era folosită în actul răstignirii, omul de afaceri i-a cerut soţiei să-i facă o poză în timp ce el avea să poarte crucea. Când acesta s-a plecat să ridice crucea pe umăr, şi-a dat seama că aceasta era din lemn masiv şi a trebuit să depună un efort deosebit ca să o ridice de la podea.

  Surprins de greutatea crucii, omul de afaceri i-a spus actorului:

  – Tu porţi o cruce aşa de grea la fiecare spectacol? Credeam că este scobită pe interior şi e numai o ficţiune, nicidecum o cruce reală!

  Actorul s-a uitat ţintă la el şi i-a răspuns:

  – Oameni din toată lumea vin aici în Bavaria ca să urmărească această piesa de teatru şi scena răstignirii pe care o interpretez. Cum aş putea să-i înşel fără să trăiesc o experienţă reală? N-aş putea să interpretez actul răstignirii dacă n-aş simţi cu adevărat greutatea crucii!

  articol preluat de pe Gândul de dimineață – 03.12.2016 – solascriptura.ro

  Gândul de dimineață - 03.12.2016 - solascriptura.ro - 2016. Observând pe scenă crucea care era folosită în actul răstignirii, omul de afaceri i-a cerut soţiei să-i facă o poză în timp ce el avea să poarte crucea. Când acesta s-a plecat să ridice crucea pe umăr, şi-a dat seama că aceasta era din lemn masiv şi a trebuit să depună un efort deosebit ca să o ridice de la podea.
  Sola Scripturahttp://solascriptura.ro
  Gânduri preluate de pe site-ul SolaScriptura.ro

  Din aceeași categorie

  Gândul de dimineață – 02.01.2017 – solascriptura.ro

   „Boul îşi cunoaşte stăpânul şi măgarul cunoaşte ieslea stăpânului său, dar Israel nu Mă cunoaşte,...

  O călătorie de neuitat

  În urmă cu 16 ani erai un student evanghelist şi ai venit la mine, iar eu am cumpărat Tragedia Veacurilor şi Viaţa lui Iisus. Acele cărţi m-au condus la Isus şi la adevărurile din Biblie. Acum, împreună cu copiii şi nepoţii mei, suntem membri ai Bisericii Adventiste. Am călătorit de departe să vin astăzi aici şi să vă spun povestea mea. Vă mulţumesc din inimă!

  Succesul este al tuturor

  Indiferent de situaţiile şi provocările prin care ne trece viaţa, ochii noştri să fie aţintiţi spre Dumnezeu. Pentru anul care vă stă în faţă, vă propun să faceţi tot ce vă stă în putinţă pentru a deveni oameni de succes, la fel ca Avram Hershka, care nu s-a dat bătut, ci a dat tot ce a avut mai bun până a ajuns un om renumit în întreaga lume.

  Noi perspective

  Cu paşi şovăielnici, încerc să trec peste pragul anului, luându-mi cu mine în imaginaţie familia, pe cei apropiaţi sufletului meu, cei care m-au ajutat şi s-au rugat pentru mine... Pe lângă ei, îmi iau toiagul lui Dumnezeu - experienţele personale pe care le-am făcut cu El, ce mă încurajează.

  Publicate astăzi

  4K

  Înțeleptul ține pasul cu evoluția lucrurilor, dar evită să facă din aroganță și spoială filozofia lui de viață. Nu trebuie să umbli ponosit pentru a trăi onest, dar în mod sigur nu avem niciun avantaj dacă purtăm mască. Orice mască aduce cu sine sentimente de teamă și vinovăție.

  Dumnezeu încă răspunde rugăciunilor unei mame

  Dumnezeu este mereu la cârmă. El ne răspunde la rugăciuni, urmărindu-i cu privirea pe copiii Lui, binecuvântând chiar și o mamă singură căreia i-a fost încredințată o mare răspundere, care poate fi împlinită doar cu Domnul alături.

  Mulţumirea

  Nu trebuie să aşteptăm până când deţinem una sau alta pentru a fi fericiţi. Putem chiar acum să fim mulţumitori; astăzi avem deja suficiente lucruri care să ne bucure. Putem fi recunoscători în orice situaţie ne-am afla.

  Binecuvântare sau blestem?

  Doamne ajuta-ma sa nu repet greseala lui Eli PROVOCARE: Croiește cărări drepte, oferind un model demn de cinste și dovedind responsabilitate!

  Isten reformra szólít fel

  „És ez Őelőtte fog járni az Illés lelkével és erejével, hogy az atyák szívét a...