Gândul de dimineață – 11.12.2016 – solascriptura.ro

„Nu fi nepăsător de darul care este în tine.” – 1 Timotei 4:14
Cunoscutul scriitor Norman Mailer, a început să studieze la Universitatea Harvard, penru a deveni inginer. Mama sa, care a trecut prin perioada de recesiune din SUA, a dorit cu totdinadinsul ca fiul ei să obţină o diplomă în disciplinele tehnice, considerând că numai aşa acesta s-ar fi descurcat în viaţă.

La primele examene însă, Norman a obţinut nota 10 numai la limba engleză. În acea vreme, la disciplinele ce asigurau o diplomă în literatură erau profesori mai mulţi scriitori vestiţi. El a considerat aceasta a fi o mare oportunitate. Deşi a continuat să studieze ingineria, Norman petrecea multe ore citind şi scriind. La examenul de sfârşit de an la limba engleză, li s-a cerut să compună o nuvelă. Norman şi-a prezentat lucrarea şi a obţinut nota 10 cu felicitări, devenind cunoscut în toată universitatea.

Această notă şi încurajările care i-au fost adresate, au reprezentat pentru el motivaţia ce l-a determinat să continue să scrie. A terminat studiile pentru inginerie ca să-i facă pe plac mamei, dar, din acea zi, Norman Mailer s-a dedicat scrisului, devenind un autor celebru.

articol preluat de pe Gândul de dimineață – 11.12.2016 – solascriptura.ro

Sola Scriptura
Sola Scripturahttp://solascriptura.ro
Gânduri preluate de pe site-ul SolaScriptura.ro

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video

Articolul precedent
Articolul următor