articole pentru

Arhiva Lunară: August, 2017
A

Mana de dimineață

„Dacă nu faci nici o rugăciune pentru ajutor și putere ca să reziști ispitei, fii sigur că vei rătăci; neglijența ta de a-ți face datoria va fi însemnată în cartea lui Dumnezeu din cer, și vei fi găsit prea ușor în ziua încercării”

Da, Dumnezeu există!

Universul ne vorbeşte de o inteligenţă superioară, un Maestru creator inteligent. Dovezile ale existenţei lui Dumnezeu sunt atât de clare, încât Biblia spune că doar un nebun poate nega existenţa lui Dumnezeu (Psalmii 14:1). Din fericire, tu şi cu mine nu suntem nebuni.#Dumezeuexistă

Riscurile libertății

Cele mai mari acuzaţii împotriva lui Dumnezeu, aduse de cel mai mare răzvrătit al tuturor timpurilor, i s-a răspuns prin cea mai mare dragoste posibilă - şi dragostea a triumfat, dovedind fără putinţă de tăgadă înaintea întregului univers că Dumnezeu este dragoste.

Întotdeauna punctual

Dumnezeu are puterea să controleze timpul, și El niciodată nu întârzie. Aşadar, în ciuda provocărilor cu care te confrunţi acum, fii sigură că Tatăl tău ceresc ştie ce e cel mai bine pentru tine şi te va elibera la timp.

Cel mai bun medicament

Timp de mai bine de 10 ani am urmat acest regim sănătos de a mânca pentru a-mi întări puterile și nu mai am nevoie de medicamentele pentru stomac pe care mi le prescria doctorul. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că remediile oferite de El sunt cel mai bun medicament.

Doar fă binele

Zenko a făcut tot ce a putut pentru a-l ajuta pe acel om şi i-a făcut mult bine, salvându-i viaţa. Astăzi am putea să profităm de toate ocaziile de a face bine, fără a încerca să ştim cine este beneficiarul.#făbine