Articolul precedentLe-a făcut-o cunoscut
  Articolul următorBătrânul migdal

  Gândul de dimineață – 08.01.2017 – solascriptura.ro

   „Domnul să-ţi fie desfătarea şi El îţi va da tot ce-ţi doreşte inima.” – Psalmi 37:4
  Leo Buscalgia a învăţat chiar din copilărie ce înseamnă dezamăgirea pentru că nu ţi-au fost împlinite aşteptările. El scrie: „Îmi aduc aminte de anul în care de Crăciun, lângă brad era împachetat cel mai mare cadou pe care am aşteptat să-l văd.

  Pachetul era mai înalt decât mine şi părea foarte greu. Mă întrebam ce putea fi. Acest cadou mai voluminos decât toate celelalte, îmi ridica mereu aceeaşi întrebare: Ce este înăuntru? Făcând analogie cu lucrurile pe care le presupuneam a fi înăuntru, nu găseam niciun răspuns.

  Toata ziua dinaintea Crăciunului nu m-am gândit la nimic altceva decât la acel cadou uriaş de lângă pom. Chiar mă visam deschizând pachetul.”

  Seara, când toată familia s-a adunat pentru a deschide pachetele, Leo îşi aminteşte de experienţa trăită şi de dezamăgirea care a urmat. Când a deschis pachetul, marea surpriză era un birou lucrat de mână de unchiul său. Anul următor, Leo urma să meargă la şcoală şi acesta era darul pe care i l-au pregătit părinţii.

  Era lucrul la care s-a aşteptat cel mai puţin şi de aceea, în loc de bucurie, a trăit o profundă dezamăgire. Această experienţă s-a dovedit a fi o lecţie pe care nu a uitat-o toată viaţa: părinţii i-au dăruit un lucru de care avea nevoie, nu un lucru pe care şi l-ar fi dorit!

  articol preluat de pe Gândul de dimineață – 08.01.2017 – solascriptura.ro

  Gândul de dimineață - 08.01.2017 - solascriptura.ro - 2017. Pachetul era mai înalt decât mine şi părea foarte greu. Mă întrebam ce putea fi. Acest cadou mai voluminos decât toate celelalte, îmi ridica mereu aceeaşi întrebare: Ce este înăuntru? Făcând analogie cu lucrurile pe care le presupuneam a fi înăuntru, nu găseam niciun răspuns.
  Sola Scripturahttp://solascriptura.ro
  Gânduri preluate de pe site-ul SolaScriptura.ro

  Din aceeași categorie

  Promisiuni – promisiuni

  Ia trei hotărâri pentm un an nou, sănătos, şi fă această rugăciune: „Doamne, dă-mi puterea Ta să îndeplinesc hotărârile pe care le-am luat, căci duhul meu este plin de râvnă, dar trupul meu este slab. Amin.”

  În mâinile Tatălui

  „Nu îmi este frică de moarte, eu ştiu să mor. Vă promit înaintea lui Dumnezeu, că dacă voi simţi că vine în această noapte, voi ridica mâinile şi voi spune: «Binecuvântat să fie Dumnezeu!»” Emmanuel Kant #ultimelecuvinte #viaţaestedelaDumnezeu

  Aşa pot fi, în sfârşit, cu Isus al meu

  Pe cât e de sigur că va veni această zi, pe atât de sigur e că Isus este cu noi în fiecare zi a vieţii noastre, stă alături de noi în necazurile pe care le avem şi ar vrea să ne dea putere şi bucurie. Intrând într-un nou an, haideţi să umblăm cu El în fiecare zi, aşa cum şi El merge alături de noi!

  Isus, cel mai bun prieten al tău

  Isus a trecut prin toate astea când a trăit pe acest pământ. Şi în toată viaţa Lui, El a tânjit după a avea pe cineva cu care să-şi împărtăşească gândurile şi scopurile, cineva cu care să aibă o adâncă părtăşie? El încă tânjeşte după aceasta? Nu vrei tu să fii prietenul Lui?

  Publicate astăzi

  Cei trei iezi

  Întreabă-te astăzi din ce categorie faci parte. Abuzezi de poziția ta? Ești un laș care doar se ascunde? Sau ai curajul să te exprimi, dar și să înțelegi când insistența este inutilă?

  SM (Sindromul Martei)

  Dumnezeu a spus că, înainte să Îl chemăm, El va răspunde. Domnul ar fi răspuns mai devreme rugăciunilor mele fierbinți, dacă m-aș fi oprit și aș fi stat mai întâi să petrec timp cu El. În schimb, am lăsat ca sindromul Martei să mă cuprindă.

  Cine este mai tare?

  Dacă ai tendinţa să te enervezi uşor, supune-te Domnului, pentru ca El să-ţi controleze firea. Fii deschis la posibilitatea de a primi ajutor profesionist, deoarece Dumnezeu lucrează adesea prin consilieri şi psihologi.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să iubească

  Mijlocește în rugăciune ca tinerii să cunoască iubirea divină! PROVOCARE: Exprimă-ți dragostea față de cei dragi din viața ta!

  Isten teljesebb megismerése

  „Az pedig az örök élet, hogy megismerjenek téged, az egyedül igaz Istent, és akit elküldtél,...