Gândul de dimineață – 13.01.2017 – solascriptura.ro

   „Cel ce urăşte se preface cu buzele lui şi înăuntrul lui pregăteşte înşelăciunea. Când îţi vorbeşte cu glas dulce, nu-l crede, căci şapte urâciuni sunt în inima lui.” – Proverbe 26:24,25
  Azi am primit flori…

  Nu este nici ziua mea, nici vreo altă zi specială. Aseară, pentru prima oară, eu şi şoţul meu ne-am certat rău şi el mi-a spus lucruri urâte, care m-au durut foarte tare! Dar ştiu că îi pare rău şi că nu a vorbit serios pentru că… azi mi-a trimis flori!

  Nu este ziua noastră sau vreo altă zi specială. Azi-noapte m-a izbit de perete şi a început să mă lovească… Părea un coşmar, dar din acelea în care eşti treaz şi ştii că nu poate fi realitate. Azi-dimineaţă m-am trezit cu dureri şi aveam vânătăi pe tot corpul, dar ştiu că se căieşte pentru că… azi mi-a trimis flori!

  Nu este ziua Sfântului Valentin sau vreo altă zi specială; azi-noapte iarăşi m-a lovit şi m-a ameninţat că mă omoară. Nici machiajul şi nici mânecile lungi nu au putut ascunde tăieturile şi loviturile pe care le-a făcut de data asta. Azi nu am putut merge la serviciu pentru că nu voiam să-şi dea seama colegii. Dar sunt sigură că îi pare rău pentru că… azi mi-a trimis flori!

  Și nu este ziua mamei sau vreo altă zi specială. Azi-noapte m-a bătut din nou, dar de data asta mult mai rău. Dacă reuşesc să mă despart de el, ce voi face? Cum aş putea să mă descurc singură cu copiii? Ce se va întâmpla cu noi dacă nu ne vor ajunge banii? Îmi este atât de teamă de el, şi, în acelaşi timp, îmi e frică să mă despart de el. Dar ştiu că se căieşte pentru că… azi mi-a trimis flori!

  Azi e o zi foarte specială: este ziua înmormântării mele. Azi-noapte, în sfârşit, a reuşit să mă omoare… M-a bătut până am rămas fără suflare. Dacă măcar aş fi avut curajul să-l părăsesc ori dacă aş fi acceptat ajutor profesional… azi nu aş mai fi primit flori!

  articol preluat de pe Gândul de dimineață – 13.01.2017 – solascriptura.ro

  Gândul de dimineață - 13.01.2017 - solascriptura.ro - 2017. Nu este nici ziua mea, nici vreo altă zi specială. Aseară, pentru prima oară, eu şi şoţul meu ne-am certat rău şi el mi-a spus lucruri urâte, care m-au durut foarte tare! Dar ştiu că îi pare rău şi că nu a vorbit serios pentru că... azi mi-a trimis flori!
  Sola Scripturahttp://solascriptura.ro
  Gânduri preluate de pe site-ul SolaScriptura.ro

  Din aceeași categorie

  Promisiuni – promisiuni

  Ia trei hotărâri pentm un an nou, sănătos, şi fă această rugăciune: „Doamne, dă-mi puterea Ta să îndeplinesc hotărârile pe care le-am luat, căci duhul meu este plin de râvnă, dar trupul meu este slab. Amin.”

  În mâinile Tatălui

  „Nu îmi este frică de moarte, eu ştiu să mor. Vă promit înaintea lui Dumnezeu, că dacă voi simţi că vine în această noapte, voi ridica mâinile şi voi spune: «Binecuvântat să fie Dumnezeu!»” Emmanuel Kant #ultimelecuvinte #viaţaestedelaDumnezeu

  Aşa pot fi, în sfârşit, cu Isus al meu

  Pe cât e de sigur că va veni această zi, pe atât de sigur e că Isus este cu noi în fiecare zi a vieţii noastre, stă alături de noi în necazurile pe care le avem şi ar vrea să ne dea putere şi bucurie. Intrând într-un nou an, haideţi să umblăm cu El în fiecare zi, aşa cum şi El merge alături de noi!

  Isus, cel mai bun prieten al tău

  Isus a trecut prin toate astea când a trăit pe acest pământ. Şi în toată viaţa Lui, El a tânjit după a avea pe cineva cu care să-şi împărtăşească gândurile şi scopurile, cineva cu care să aibă o adâncă părtăşie? El încă tânjeşte după aceasta? Nu vrei tu să fii prietenul Lui?

  Publicate astăzi

  Cinci fecioare înțelepte

  Cine se mulțumește să memoreze va ajunge să se creadă înțelept, dar va descoperi că prea multe bagaje, fără a fi organizate, sunt nu doar inutile, ci chiar dăunătoare. Există oameni ne­buni care știu pe de rost volume întregi, dar există și înțelepți care nici măcar nu știu să citească. Cine a găsit un om înțelept să-l păstreze în apropierea lui; informație ne oferă toți roboții planetei.

  Domnul poartă de grijă

  Data viitoare când vei avea de înfruntat o încercare, nu te gândi prea mult la multiplele căi prin care ai putea eșua. În schimb, roagă-te lui Dumnezeu pentru succes. El nu este niciodată prea ocupat să ne audă rugăciunile și este gata să intervină, dacă Îl rugăm.

  Comportamentul şi gândirea

  Alege acțiuni nobile, oneste, responsabile și cinstite, care arată respect și apreciere față de alții și în special împlinesc nevoile cuiva. Gândurile și faptele sunt legate atât de strâns încât se determină reciproc. Prin faptele tale vei împlini voia Domnului.

  Fii „părinte de suflet”!

  Doamne, deschide-mi ochii și inima față de copiii și tinerii bisericii tale și folosește-te de ceea ce sunt și am pentru a-i face oamenii Tăi valoroși! PROVOCARE: Roagă-te măcar săptămânal, pe nume, pentru copiii și tinerii din biserica ta! Alege măcar unul dintre ei și învață-l practic să slujească!

  Az előítélet növekedése

  „Ne csodálkozzatok, atyámfiai, ha gyűlöl titeket a világ. Mi tudjuk, hogy általmentünk a halálból az...