Articolul precedentAm scos un demon
  Articolul următorUn mesaj urgent

  Gândul de dimineață – 17.01.2017 – solascriptura.ro

   „Împarte-ţi pâinea cu cel flămând şi adu în casa ta pe nenorociţii fără adăpost; dacă vezi pe un om gol, acoperă-l, şi nu întoarce spatele semenului tău.” – Isaia 58:7
  Undeva, la periferia oraşului Târgu Mureş, locuiesc mai multe familii cărora autorităţile locale le-au oferit teren în vederea construirii de adăposturi, după ce au existat mai multe mutări succesive. Mulţi dintre cei care stau în acea zonă lucrează cu ziua pentru a-şi întreţine familiile. Inevitabil, condiţiile grele de viaţă fac aproape imposibilă tentativa de construire a unor adăposturi, existând familii în care dorm şi câte 12 persoane într-o cameră.

  În cadrul proiectului ADRA (Agenţia Adventistă de Dezvoltare, Refacere şi Ajutor) „Sprijin pentru fiecare”, 9 dintre aceste familii au beneficiat de alimente, produse de igienă şi haine. În plus, 3 familii au beneficiat de acoperirea cu tablă a locuinţei lor, realizându-se o îmbunătăţire a condiţiilor de locuit.

  „Situaţia lor este extrem de gravă, având în vedere faptul că zeci de minori trăiesc în condiţii inumane. Prima dată când i-am vizitat, am întâlnit feţe posomorâte şi triste. După intervenţia rapidă din data de 12 august 2016, cu ajutorul voluntarilor ADRA, feţele lor s-au schimbat şi s-a văzut în ochii lor un licăr de speranţă. Vom încerca să-i ajutăm în continuare şi avem nevoie de implicarea cât mai multor persoane, pentru că doar împreună putem schimba vieţi”, a declarat domnul Reinhard Suciu, asistent manager şi coordonator Proiecte ADRA în zona Transilvania de Sud.

  Proiectul social ADRA „Sprijin pentru fiecare” s-a realizat în parteneriat cu proiectul „Picătura de viaţă”, o campanie de donare de sânge organizată de Federaţia AMiCUS România. Cu tichetele de masă obţinute în urma donării de sânge, voluntarii ADRA au achiziţionat alimente pentru 50 de copii şi adulţi de la periferia oraşului Târgu Mureş.

  Semnele Timpului

  articol preluat de pe Gândul de dimineață – 17.01.2017 – solascriptura.ro

  Gândul de dimineață - 17.01.2017 - solascriptura.ro - 2017. În cadrul proiectului ADRA (Agenţia Adventistă de Dezvoltare, Refacere şi Ajutor) „Sprijin pentru fiecare”, 9 dintre aceste familii au beneficiat de alimente, produse de igienă şi haine. În plus, 3 familii au beneficiat de acoperirea cu tablă a locuinţei lor, realizându-se o îmbunătăţire a condiţiilor de locuit.
  Sola Scripturahttp://solascriptura.ro
  Gânduri preluate de pe site-ul SolaScriptura.ro

  Din aceeași categorie

  Promisiuni – promisiuni

  Ia trei hotărâri pentm un an nou, sănătos, şi fă această rugăciune: „Doamne, dă-mi puterea Ta să îndeplinesc hotărârile pe care le-am luat, căci duhul meu este plin de râvnă, dar trupul meu este slab. Amin.”

  În mâinile Tatălui

  „Nu îmi este frică de moarte, eu ştiu să mor. Vă promit înaintea lui Dumnezeu, că dacă voi simţi că vine în această noapte, voi ridica mâinile şi voi spune: «Binecuvântat să fie Dumnezeu!»” Emmanuel Kant #ultimelecuvinte #viaţaestedelaDumnezeu

  Aşa pot fi, în sfârşit, cu Isus al meu

  Pe cât e de sigur că va veni această zi, pe atât de sigur e că Isus este cu noi în fiecare zi a vieţii noastre, stă alături de noi în necazurile pe care le avem şi ar vrea să ne dea putere şi bucurie. Intrând într-un nou an, haideţi să umblăm cu El în fiecare zi, aşa cum şi El merge alături de noi!

  Isus, cel mai bun prieten al tău

  Isus a trecut prin toate astea când a trăit pe acest pământ. Şi în toată viaţa Lui, El a tânjit după a avea pe cineva cu care să-şi împărtăşească gândurile şi scopurile, cineva cu care să aibă o adâncă părtăşie? El încă tânjeşte după aceasta? Nu vrei tu să fii prietenul Lui?

  Publicate astăzi

  Cinci fecioare neînțelepte

  Neînțelept nu este cel ce nu a avut posibilitatea să învețe sau să se pregătească, ci acela care a considerat că e suficient să știi și să ai valori, dar să nu te deranjezi să le folosești. Lipsa înțelepciunii poate să însemne uneori comoditate, alteori poate fi egală cu superficialitatea; se poate rezuma la pregătire pe jumătate sau la speranța că voi avea „noroc”. Un simplu simț al administrării chibzuite le-a salvat pe cele cinci fecioare de la o așteptare ratată, inutilă.

  Câmpul misionar de acasă

  Când folosim compasiunea blândă și când înțelegem cine sunt copiii noștri, avem ocazia să îi cunoaștem și să îi iubim și, astfel, să le arătăm cine este Isus. Mă rog ca Dumnezeu să vă binecuvânteze în mod bogat câmpul misionar, pentru veșnicie, iar copiii să poată spune: „Îl cunosc pe El!”

  Ţepuşul din carne

  Poate că Dumnezeu îngăduie durere în viața ta ca să corecteze anumite trăsături de caracter. Dacă acesta este cazul, mergi înainte ca Pavel sau ca David, nu în puterea ta, ci datorită influenței miraculoase a Creatorului care lucrează în tine.

  Eu, un salvator?

  Doamne, îți stau la dispoziție ca o umilă unealtă prin care să lucrezi la salvarea copiilor și a tinerilor! PROVOCARE: Alege unul sau mai mulți copii lipsiți de șansa unui cămin care să îi apropie de Domnul și oferă-te Lui ca să te folosească la salvarea acestora!

  A szemek kívánsága

  „Én pedig azt mondom néktek, hogy valaki asszonyra tekint gonosz kívánságnak okáért, immár paráználkodott azzal...