Articolul precedentAm scos un demon
  Articolul următorUn mesaj urgent

  Gândul de dimineață – 17.01.2017 – solascriptura.ro

   „Împarte-ţi pâinea cu cel flămând şi adu în casa ta pe nenorociţii fără adăpost; dacă vezi pe un om gol, acoperă-l, şi nu întoarce spatele semenului tău.” – Isaia 58:7
  Undeva, la periferia oraşului Târgu Mureş, locuiesc mai multe familii cărora autorităţile locale le-au oferit teren în vederea construirii de adăposturi, după ce au existat mai multe mutări succesive. Mulţi dintre cei care stau în acea zonă lucrează cu ziua pentru a-şi întreţine familiile. Inevitabil, condiţiile grele de viaţă fac aproape imposibilă tentativa de construire a unor adăposturi, existând familii în care dorm şi câte 12 persoane într-o cameră.

  În cadrul proiectului ADRA (Agenţia Adventistă de Dezvoltare, Refacere şi Ajutor) „Sprijin pentru fiecare”, 9 dintre aceste familii au beneficiat de alimente, produse de igienă şi haine. În plus, 3 familii au beneficiat de acoperirea cu tablă a locuinţei lor, realizându-se o îmbunătăţire a condiţiilor de locuit.

  „Situaţia lor este extrem de gravă, având în vedere faptul că zeci de minori trăiesc în condiţii inumane. Prima dată când i-am vizitat, am întâlnit feţe posomorâte şi triste. După intervenţia rapidă din data de 12 august 2016, cu ajutorul voluntarilor ADRA, feţele lor s-au schimbat şi s-a văzut în ochii lor un licăr de speranţă. Vom încerca să-i ajutăm în continuare şi avem nevoie de implicarea cât mai multor persoane, pentru că doar împreună putem schimba vieţi”, a declarat domnul Reinhard Suciu, asistent manager şi coordonator Proiecte ADRA în zona Transilvania de Sud.

  Proiectul social ADRA „Sprijin pentru fiecare” s-a realizat în parteneriat cu proiectul „Picătura de viaţă”, o campanie de donare de sânge organizată de Federaţia AMiCUS România. Cu tichetele de masă obţinute în urma donării de sânge, voluntarii ADRA au achiziţionat alimente pentru 50 de copii şi adulţi de la periferia oraşului Târgu Mureş.

  Semnele Timpului

  articol preluat de pe Gândul de dimineață – 17.01.2017 – solascriptura.ro

  Gândul de dimineață - 17.01.2017 - solascriptura.ro - 2017. În cadrul proiectului ADRA (Agenţia Adventistă de Dezvoltare, Refacere şi Ajutor) „Sprijin pentru fiecare”, 9 dintre aceste familii au beneficiat de alimente, produse de igienă şi haine. În plus, 3 familii au beneficiat de acoperirea cu tablă a locuinţei lor, realizându-se o îmbunătăţire a condiţiilor de locuit.
  Sola Scripturahttp://solascriptura.ro
  Gânduri preluate de pe site-ul SolaScriptura.ro

  Din aceeași categorie

  Promisiuni – promisiuni

  Ia trei hotărâri pentm un an nou, sănătos, şi fă această rugăciune: „Doamne, dă-mi puterea Ta să îndeplinesc hotărârile pe care le-am luat, căci duhul meu este plin de râvnă, dar trupul meu este slab. Amin.”

  În mâinile Tatălui

  „Nu îmi este frică de moarte, eu ştiu să mor. Vă promit înaintea lui Dumnezeu, că dacă voi simţi că vine în această noapte, voi ridica mâinile şi voi spune: «Binecuvântat să fie Dumnezeu!»” Emmanuel Kant #ultimelecuvinte #viaţaestedelaDumnezeu

  Aşa pot fi, în sfârşit, cu Isus al meu

  Pe cât e de sigur că va veni această zi, pe atât de sigur e că Isus este cu noi în fiecare zi a vieţii noastre, stă alături de noi în necazurile pe care le avem şi ar vrea să ne dea putere şi bucurie. Intrând într-un nou an, haideţi să umblăm cu El în fiecare zi, aşa cum şi El merge alături de noi!

  Isus, cel mai bun prieten al tău

  Isus a trecut prin toate astea când a trăit pe acest pământ. Şi în toată viaţa Lui, El a tânjit după a avea pe cineva cu care să-şi împărtăşească gândurile şi scopurile, cineva cu care să aibă o adâncă părtăşie? El încă tânjeşte după aceasta? Nu vrei tu să fii prietenul Lui?

  Publicate astăzi

  Top 3

  Dacă nu ești cumva unul dintre cei care manipulează, fii astăzi mai stăpân pe opiniile personale și respectă-le măcar tu. Nu trebuie să apelezi la tupeu sau la obrăznicie, ci să fii consecvent cu propriile decizii și să nu accepți nejustificat impunerea altor puncte de vedere.

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Cuvintele care zidesc

  Dacă eşti în ceartă cu cineva din cauza cuvintelor tale (sau din oricare alt motiv), nu lăsa să treacă prea mult timp până când rezolvi acest lucru - cere iertare! Acest lucru contribuie la sănătatea ta mintală şi morală.

  Vorbește-mi despre Dumnezeu!

  Doamne, vreau să fii Prietenul copiilor mei! Ajută-mă să le pot face cunoștință cu Tine într-o manieră plăcută, dar onestă! PROVOCARE: Ce voi face astăzi ca să-L prezint pe Dumnezeu copiilor mei cât mai corect?

  Közel van az Úr napja

  „Jaj, ez a nap! Bizony közel van az Úr napja, és mint a pusztítás, úgy...