Articolul precedentSe aud îngerii!
  Articolul următorCum m-a adus Dumnezeu mai aproape de El

  Gândul de dimineață – 20.01.2017 – solascriptura.ro

   „Noi ne închinăm la ce cunoaştem, căci mântuirea vine de la iudei. Dar vine ceasul, şi acum a şi venit, când închinătorii adevăraţi se vor închina Tatălui în duh şi în adevăr, fiindcă astfel de închinători doreşte şi Tatăl.” – Ioan 4:22-23
  O conversaţie purtată între fostul prim-ministru al Israelului Manachem Begin şi preşedintele american Jimmy Carter a rămas celebră. În timpul unei vizite a lui Begin în America, acesta a fost invitat în biroul oval, unde a văzut trei telefoane: unul era de platină, un altul era roşu, iar celălalt era de aur.

  Privind la aceste telefoane, primul ministru l-a întrebat pe Carter:

  – Care este semnificaţia acestor telefoane?

  Carter i-a răspuns:

  – Folosind telefonul de platină, păstrez legătura cu parlamentul; cu telefonul roşu, păstrez legatura cu Rusia, iar cu telefonul din aur am legătură directă cu Dumnezeu.

  Surprins de acest răspuns, primul ministru a întrebat:

  – Cât te costa să-L suni pe Dumnezeu?

  – Zece mii de dolari, a răspuns preşedintele Carter, dar conversaţia îşi merită fiecare cent!

  Mai târziu, când preşedintele Carter a vizitat Israelul, a văzut pe masa premierului israelian tot trei telefoane. Surprins, l-a întrebat:

  – De ce ai şi tu trei telefoane pe birou?

  Primul ministru i-a răspuns:

  – Unul este linia directă cu Egiptul, celălalt asigură legătura cu parlamentul, iar cel de-al treilea asigură legătura directă cu Dumnezeu.

  – Și cât te costă să-L suni pe Dumnezeu de aici din Israel? a întrebat preşedintele Carter.

  – Zece cenţi, i-a răspuns Begin. Este o convorbire locală!

  articol preluat de pe Gândul de dimineață – 20.01.2017 – solascriptura.ro

  Gândul de dimineață - 20.01.2017 - solascriptura.ro - 2017. Privind la aceste telefoane, primul ministru l-a întrebat pe Carter:
  Sola Scripturahttp://solascriptura.ro
  Gânduri preluate de pe site-ul SolaScriptura.ro

  Din aceeași categorie

  Promisiuni – promisiuni

  Ia trei hotărâri pentm un an nou, sănătos, şi fă această rugăciune: „Doamne, dă-mi puterea Ta să îndeplinesc hotărârile pe care le-am luat, căci duhul meu este plin de râvnă, dar trupul meu este slab. Amin.”

  În mâinile Tatălui

  „Nu îmi este frică de moarte, eu ştiu să mor. Vă promit înaintea lui Dumnezeu, că dacă voi simţi că vine în această noapte, voi ridica mâinile şi voi spune: «Binecuvântat să fie Dumnezeu!»” Emmanuel Kant #ultimelecuvinte #viaţaestedelaDumnezeu

  Aşa pot fi, în sfârşit, cu Isus al meu

  Pe cât e de sigur că va veni această zi, pe atât de sigur e că Isus este cu noi în fiecare zi a vieţii noastre, stă alături de noi în necazurile pe care le avem şi ar vrea să ne dea putere şi bucurie. Intrând într-un nou an, haideţi să umblăm cu El în fiecare zi, aşa cum şi El merge alături de noi!

  Isus, cel mai bun prieten al tău

  Isus a trecut prin toate astea când a trăit pe acest pământ. Şi în toată viaţa Lui, El a tânjit după a avea pe cineva cu care să-şi împărtăşească gândurile şi scopurile, cineva cu care să aibă o adâncă părtăşie? El încă tânjeşte după aceasta? Nu vrei tu să fii prietenul Lui?

  Publicate astăzi

  Cinci degete

  În lumea lui Dumnezeu, situația stă în felul următor, după cum o rezumă Pavel: „Când sunt slab, atunci sunt tare”; „Pot totul în Hristos, care mă întărește.”

  Țărmul păcii

  Ori de câte ori închid ochii și stau în liniște, imaginația mă poartă din nou în acest loc al solitudinii profunde și calme unde găsesc pace și unde Îl găsesc pe Dumnezeu. Iată ce mi-a oferit Isus: un țărm al păcii.

  Mintea şi comportamentul

  Soluția la toate provocările noastre nu este să ne îngrijorăm pentru că ne îngrijorăm, ci să renunțăm la aceste gânduri, să le înlocuim cu altele care edifică și duc spre o rezolvare. Astăzi supune-ți gândurile lui Isus Hristos și rezultatele te vor surprinde!

  Încurajează-i pe copii și pe tineri!

  Doamne, fă-mă atent și disponibil copiilor și tinerilor din preajma mea și dă-mi mereu un cuvânt de încurajare pentru ei! PROVOCARE: Fă-ți obiceiul ca în fiecare Sabat să apreciezi și să încurajezi un copil sau tânăr de la tine din biserică!

  Zűrzavar a városokban

  „A gonosz emberek pedig és az ámítók növekednek a rosszaságban, eltévelyítvén és eltévelyedvén.” (2Tim 3,13)„Isten...