Gândul de dimineață – 04.02.2017 – solascriptura.ro

   „Cum am putut eu să urăsc certarea şi cum a dispreţuit inima mea mustrarea? Cum am putut să n-ascult glasul învăţătorilor mei şi să nu iau aminte la cei ce mă învăţau? Cât pe ce să mă nenorocesc de tot în mijlocul poporului şi adunării!” – Proverbe 5:12-14
  M-am amuzat mult când am auzit despre felul în care un profesor a încercat să-i disciplineze pe elevii care nu erau atenţi la ore. Cei care creau probleme în timpul cursurilor, erau opriţi după ore şi li se cerea ca timp de 30 de minute să meargă la clubul de disciplinare „Frank Sinatra”.

  Acest club era un loc unde se difuzau numai melodiile lui Frank Sinatra. Ajunşi aici, elevii trebuiau să se aşeze la distanţă unul de celălalt şi timp de 30 de minute nu aveau voie să vorbeasca între ei sau să glumească. În tot acest timp trebuiau să asculte aceeaşi melodie a lui Frank, repetată mereu şi mereu.

  „Este pedeapsa cea mai de nesuportat!”, a spus unul dintre elevi. „Au găsit ceea ce cu adevărat nu ne place”, a mărturisit un altul. Profesorul deseori i-a încurajat pe elevi să cânte împreună cu Sinatra, dar niciunul nu a făcut-o!

  Este important pentru fiecare dintre noi să învăţăm că deciziile noastre sunt urmate de consecinţe. Acestea se plătesc imediat sau mai târziu în viaţă. Părinţii care-i pedepsesc pe copii atunci când aceştia greşesc, au în vedere principiul: „În viaţă culegi ceea ce semeni!”

  Cineva a prezentat acest principiu într-un alt mod. Sunt două dureri majore în viață: „durerea disciplinării” şi „durerea regretului”.

  Toţi cei care acceptă „durerea disciplinării” vor fi scutiţi mai târziu de „durerea regretului”, care este cu mult mai amară.

  articol preluat de pe Gândul de dimineață – 04.02.2017 – solascriptura.ro

  Gândul de dimineață - 04.02.2017 - solascriptura.ro - 2017. Acest club era un loc unde se difuzau numai melodiile lui Frank Sinatra. Ajunşi aici, elevii trebuiau să se aşeze la distanţă unul de celălalt şi timp de 30 de minute nu aveau voie să vorbeasca între ei sau să glumească. În tot acest timp trebuiau să asculte aceeaşi melodie a lui Frank, repetată mereu şi mereu.
  Sola Scripturahttp://solascriptura.ro
  Gânduri preluate de pe site-ul SolaScriptura.ro

  Din aceeași categorie

  Promisiuni – promisiuni

  Ia trei hotărâri pentm un an nou, sănătos, şi fă această rugăciune: „Doamne, dă-mi puterea Ta să îndeplinesc hotărârile pe care le-am luat, căci duhul meu este plin de râvnă, dar trupul meu este slab. Amin.”

  În mâinile Tatălui

  „Nu îmi este frică de moarte, eu ştiu să mor. Vă promit înaintea lui Dumnezeu, că dacă voi simţi că vine în această noapte, voi ridica mâinile şi voi spune: «Binecuvântat să fie Dumnezeu!»” Emmanuel Kant #ultimelecuvinte #viaţaestedelaDumnezeu

  Aşa pot fi, în sfârşit, cu Isus al meu

  Pe cât e de sigur că va veni această zi, pe atât de sigur e că Isus este cu noi în fiecare zi a vieţii noastre, stă alături de noi în necazurile pe care le avem şi ar vrea să ne dea putere şi bucurie. Intrând într-un nou an, haideţi să umblăm cu El în fiecare zi, aşa cum şi El merge alături de noi!

  Isus, cel mai bun prieten al tău

  Isus a trecut prin toate astea când a trăit pe acest pământ. Şi în toată viaţa Lui, El a tânjit după a avea pe cineva cu care să-şi împărtăşească gândurile şi scopurile, cineva cu care să aibă o adâncă părtăşie? El încă tânjeşte după aceasta? Nu vrei tu să fii prietenul Lui?

  Publicate astăzi

  Sămânța pe cale – partea 2

  Dragostea L-a determinat să Se arunce în mijlocul păcatului meu și să moară, ca eu să trăiesc! Te iubesc, Isuse!

  Adevărul

  Cu cât este noaptea mai întunecoasă, cu atât este mai strălucitoare şi clară lumina adevărului. Cel care a promis că ne ajută să rezistăm la fiecare ispită ne-a promis şi că adevărul va fi scutul nostru.

  Te rog, salvează-mă!

  Doamne, Îți mulțumesc pentru binecuvântările pe care mi le-ai oferit prin copiii mei! Te rog, ajută-mă să fac tot posibilul să îi îndrum prin exemplu și învățătură spre mântuire! PROVOCARE: Caută să descoperi astăzi „bombele” cu care se joacă copiii tăi sau cei din jurul tău și fă tot ce poți ca să îi salvezi!

  Mások megmentéséért élni

  „Mondta pedig mindenkinek: Ha valaki énutánam akar jönni, tagadja meg magát, vegye fel a keresztjét...

  Frații mei

  Căci Ezra își pusese inima să adîncească și să împlinească Legea Domnului, și să învețe...