Greu de crezut

  Atunci Dumnezeu a vorbit lui Noe, si i-a zis: „Iesi din corabie, tu nevasta-ta, fiii tai si nevestele fiilor tai cu tine.” Geneza 8:15-16

  Nu stiu cat de mult iti surade ideea, insa anul acesta voi incerca sa dau din nou viata unei laturi personale de mult uitata: sa scriu devotionale. De dragul tau nu voi scrie mult in fiecare zi, insa impreuna intr-un an de zile vreau sa citim Biblia, si sa descoperim frumusetea si importanta ei. Daca te intrebi de ce, am si un raspuns, pentru ca vreau ca la revenirea lui Isus sa fie mai mult de opt persoane.

  Citind si studiind pasajul pentru azi (Genesa capitolele 8-11), m-am blocat la versetul de mai sus. El descrie cati oameni au coborat din corabia lui Noe. Doar opt. Doar ei au crezut pe Dumnezeu pe cuvant, desi constructia corabiei a durat 120 de ani, desi corabia era imensa. Mai mult decat atat Noe vorbea tuturor celor care erau dispusi sa auda iar animalele au urcat singure in corabie. Si totusi doar opt. Greu de crezut.

  Oamenii de atunci spuneau ca legile naturii sunt stabile; ca Dumnezeu, daca exista era prea ocupat sa fie preocupat de om; iar teologii spuneau ca Dumnezeu e doar iubire. Asa ca din corabie au coborat doar opt.
  Si azi sunt unele lucruri greu de crezut.

  De exemplu pentru multi e greu de crezut ca Isus revine. Din ce in ce mai multi gasesc alte explicatii pentru tot ce se intampla. Nu voi intra azi in detalii, caci poate le cunosti.

  Vreau sa stii, e ca daca privesti cu atentie, daca asculti cu staruinta… nu iti va fi greu sa crezi ca Isus revine.

  Nu te lega atat de mult de lumea aceasta incat sa uiti de existenta celei viitoare!

  Din aceeași categorie

  Legea Exploratorului (2)

  Moise s-a întors la Domnul, şi a zis: „Doamne, pentruce ai făcut un astfel de rău poporului acestuia? Pentruce m-ai trimis? De când m-am dus la Faraon ca să-i vorbesc în Numele Tău, el face şi mai rău poporului acestuia; şi n-ai izbăvit pe poporul Tău” (Exodul 5:22-23)

  Legea Exploratorului (1)

  „După doi ani, Faraon a visat un vis.” Geneza 41:1

  De care parte a limitei esti?

  „Lot si-a ales toata Campia Iordanului… si si-a intins corturile pana la Sodoma.” - Genesa 13:11-12

  Cu Isus în școala vieții

  „Ferice de omul care…îşi găseşte plăcerea în Legea Domnului, şi zi şi noapte cugetă la Legea Lui” Psalmul 1:2

  Publicate astăzi

  Două mâini, două picioare

  Orice sistem de a fenta implicarea sau de a susține egoismul ai avea, este momentul să îl dezactivezi. Este un subiect real pentru rugăciune și schimbare. Încă mai putem regreta și cere ajutor.

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  Dragostea frățească

  Soluţia disensiunilor dintre copii constă în manifestarea iubirii adevărate, care vine dintr-o legătură apropiată cu Dumnezeu, care este sursa iubirii. Puterea care vine din unitate este importantă, dar nu este suficientă. Iubirea lui Dumnezeu este soluţia completă. Caut-o şi astăzi!

  Îndemnuri către bunici

  Binecuvântează, Doamne, toți bunicii pentru a fi exemple bune pentru nepoții lor! PROVOCARE: Fă-ți astăzi timp pentru nepoți! Dacă sunt departe, vorbește cu ei la telefon și cere-I lui Dumnezeu să te folosească pentru a-i îndruma către El!

  Sátán utolsó hadjárata

  „Fiacskáim, itt az utolsó óra, és amint hallottátok, hogy az antikrisztus eljő, így most sok...