Articolul precedentAna Aslan
  Articolul următorTriumful binelui

  Un înger în mijlocul potopului

  Dacă vei trece prin ape, Eu voi fi cu tine şi râurile nu te vor îneca. (Isaia 43:2)

  Într-o zi de vineri, Primo San ţinea studii biblice, în timp ce soţia sa, Betty, livra cărţi clienţilor ei. Fusese o zi plină pentru amândoi – lucraseră pentru Dumnezeu. Plouase foarte mult toată ziua. În acea noapte, puţin după miezul nopţii, curenţi puternici de apă au venit în torente din susul muntelui. Văzând că apa şi noroiul le inundă casa, au plecat grăbiţi spre un loc mai înalt. Totuşi Primo şi-a amintit de ceva foarte important şi s-a întors acasă, în timp ce Betty a continuat să meargă spre acel loc mai înalt.

  Când Primo a reuşit să iasă din casă, apa îi ajungea deja până la brâu şi cu greu mai putea înainta. A strigat-o pe soţia lui pentru a-şi lua rămas-bun, spunându-i că se vor întâlni în cer. Betty i-a răspuns că trebuie să se roage. Amândoi s-au rugat. Primo striga în rugăciune: „Doamne, astăzi am ţinut studii biblice pentru Tine şi Betty a livrat cărţile Tale. Dacă doreşti să continuăm să împărtăşim această binecuvântată speranţă, Te rog, salvează-ne!”

  Era întuneric beznă afară şi cu greu se putea vedea ceva. Dar puteau auzi glasurile oamenilor gemând şi strigând după ajutor. Dintr-odată, un bărbat mare şi puternic a venit la Primo şi i-a spus să se ţină strâns de braţul lui stâng ca să treacă împreună de şuvoiul puternic, pentru a ajunge la soţia lui. Primo a ascultat şi împreună şi-au croit drum prin apele învolburate până la Betty. Bărbatul i-a spus apoi lui Betty să se ţină strâns de braţul lui drept. Cu amândoi ţinându-se de el, bărbatul a traversat curentul puternic de apă şi i-a dus într-un loc mai înalt şi mai sigur.

  Ajunşi acolo, s-au întors să îi dea acelui om o îmbrăţişare şi să îşi exprime mulţumirea pentru că au fost salvaţi, dar el dispăruse. Atunci şi-au dat seama că acel bărbat fusese un înger şi l-au mulţumit cu bucurie lui Dumnezeu pentru că a răspuns rugăciunii lor şi le-a trimis un înger puternic să îi salveze. Mii de oameni au murit sau au rămas fără adăpost în urma acelei furtuni puternice şi uriaşe, numită Typhoon Sendong.

  Îi aducem laudă lui Dumnezeu pentru că Primo şi Betty încă sunt în viaţă şi continuă să câştige suflete cu credincioşie, lucrând ca evanghelişti cu literatura.

  Vivendo R. Bermudez, Filipine

  Un înger în mijlocul potopului - 2016. Dacă vei trece prin ape, Eu voi fi cu tine şi râurile nu te vor îneca. (Isaia 43:2)
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Fraţii Durer

  Iubirea pentru fratele tău este posibilă prin puterea care vine de sus. Vorbeşte astăzi cu fratele tău cu dragoste şi generozitate şi iartă-i dacă te-a ofensat, aşa cum vrea Domnul să faci. Relaţia voastră se va reface şi va deveni mai puternică.

  Asumă-ți responsabilitatea!

  Doamne, iartă-mă pentru ocaziile în care nu m-am purtat într-un mod responsabil cu copiii mei! PROVOCARE: Astăzi, dacă voi greși față de copilul meu, voi fi sincer și îi voi spune: „Este vina mea. Îmi pare rău!”

  A mennyei kapukon át

  „Hit által vitetett fel Énók, hogy ne lásson halált, és nem találták meg, mert az...

  Biruința este a Domnului! 2

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Două mâini, două picioare

  Orice sistem de a fenta implicarea sau de a susține egoismul ai avea, este momentul să îl dezactivezi. Este un subiect real pentru rugăciune și schimbare. Încă mai putem regreta și cere ajutor.