Articolul precedentPoporul ales
  Articolul următorDumnezeu și știința

  Privit prin ţeava puştii (2)

  Ocroteşte cărările neprihănirii şi păzeşte calea credincioşilor Lui. (Proverbele 2:8)

  Timp de câteva clipe, nu am băgat de seamă cine era în spatele uşii, fiind captivat de arma ameninţătoare care era îndreptată spre mine.

  – Ce vrei să îmi arăţi? a spus el bombănind.

  Era întuneric în casă şi tot ce am putut distinge a fost o siluetă într-un scaun cu rotile. Pavel i-a spus lui Timotei că Dumnezeu nu i-a dat un duh de teamă, ci de dragoste, putere şi de chibzuinţă. Fiind tânăr, le aveam pe toate trei. Nu îmi amintesc să fi fost speriat nici măcar o clipă – uimit, poate, dar nu speriat. Aşadar, am vorbit rar, dar plin de încredere:

  – Vreau să vă arăt o carte despre Isus, domnule, el ţinând arma încă îndreptată spre mine, cu cele două ţevi adânci şi întunecate.

  – Scoate-o! a spus el încet.

  Am scos din geantă un exemplar Calea către Hristos – pe coperta căreia era chipul lui Isus care zâmbea – şi i-am arătat-o. Bărbatul a făcut o mişcare lentă cu arma spre o noptieră de lângă uşă. încet, am pus cartea unde mi-a spus.

  – Cred că vă va plăcea cartea, i-am spus eu, necerând nicio donaţie şi am plecat.

  M-am oprit apoi la birourile administrative ale cartierului, unde am fost întâmpinat de trei angajate. Le-am spus experienţa mea, iar când am început să îl descriu, şi-au dat seama despre cine vorbeam. Mi-au spus că acel domn era foarte violent şi că împuşcase în trecut două persoane. Au fost mirate să afle că a primit cartea – nu credeau că mai poate fi salvat. Le-am vândut fiecăreia câte o carte şi mi-am luat rămas-bun.

  Zece ani mai târziu, eram în vizită prin acel oraş. Am oprit la casa acelui bărbat, dar nu a răspuns nimeni. Cei de la birouri mi-au spus că murise în urmă cu doi ani. Apoi, un angajat mi-a spus următoarele: „Eu am început să lucrez aici în urmă cu trei ani. Toţi mi-au spus că acel bărbat este un demon, că nu ieşise niciodată din casă şi că a împuşcat oameni. De câteva ori m-au trimis acolo să iau banii pentru chirie. Dar nu am avut nicio problemă. Întotdeauna a fost amabil, m-a invitat înăuntru, mi-a dat cafea şi mi-a vorbit mult despre Isus. De fapt, întotdeauna avea o carte mică cu Isus pe copertă lângă scaunul cu rotile.”

  Benjamin Baker, Statele Unite ale Americii

  Privit prin ţeava puştii (2) - 2016. Ocroteşte cărările neprihănirii şi păzeşte calea credincioşilor Lui. (Proverbele 2:8)
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Maximum șase centimetri

  Fă o scanare completă printre lucrurile și folderele tale. Vezi ce nu ar trebui să mai fie păstrat și ia decizia de a arunca, de a șterge tot ce nu te onorează. Renunță la acele lucruri care trebuie ascunse. Când simțim nevoia să ascundem ceva de ceilalți, trebuie să ne gândim serios dacă avem nevoie de acel lucru. Oare nu mă afectează dacă îl păstrez sau dacă va fi descoperit de altcineva mai iscoditor din fire?

  „Nu ai lumini!”

  Isus dorește să lăsăm o cărare luminoasă pentru ca oamenii să poată urma acea lumină. Mă rog să nu auzim niciodată pe cineva care să zică: „Nu ai lumini! Nu ai lumini!” Astăzi, fie că Dumnezeu să ne ajute să fim lumini strălucitoare pentru El!

  Marea trimitere

  Tu ce zici? Nu aştepta o situaţie mai bună ca să împlineşti Marea Trimitere! Ia-ţi ochii de la tine şi îndreaptă-i spre Hristos! Sunt în jurul tău oameni care au nevoie să audă un mesaj de îndurare din partea celor care au trăit aceeaşi durere.

  Gata oricând!

  Doamne, mă pun la dispoziția Ta astăzi și în fiecare zi! PROVOCARE: Identifică-ți limitele! Vezi care sunt reale și care țin doar de teama de a ieși din zona de confort!

  Élelem és földek az utolsó napokban

  „Ne aggodalmaskodjatok tehát a holnap felől, mert a holnap majd aggodalmaskodik a maga dolgai felől....