Articolul precedentExerciţiu de mulţumire (II)
  Articolul următorÎnvață de la experți

  Cărţi şi muzică

  Sunt felurite lucrări, dar este acelaşi Dumnezeu, care lucrează totul în toţi. Şi fiecăruia i se dă arătarea Duhului spre folosul altora. (1 Corinteni 12:6,7)

  Dumnezeu oferă diverse daruri spirituale bisericii pentru a-Şi clădi împărăţia Sa pe pământ. Toate aceste daruri sunt oferite de Duhul Sfânt, pentru ca Evanghelia veşnică să fie propovăduită tuturor locuitorilor pământului.

  Eu am primit darul muzicii. Exersam opt ore pe zi pentru a-mi dezvolta acest dar din partea lui Dumnezeu.Timp de mulţi ani am dirijat orchestre şi am cântat la vioară în cadrul unor concerte susţinute în Brazilia, Portugalia şi Germania. Dar într-o zi, mi-a fost prezentat mesajul adventist de ziua a şaptea şi am renunţat la muzică, care nu mai reprezintă pentru mine o cale de a-mi câştiga existenţa. Acum îmi folosesc instrumentul pentru a-L lăuda pe Dumnezeu.

  La doi ani după ce devenisem adventist, am auzit despre lucrarea cu literatura de la un prieten din biserică. Vorbind cu el, am simţit că Dumnezeu mă cheamă în lucrare, aşa că l-am căutat pe directorul local de publicaţii, care m-a prezentat liderului proiectului de evanghelizare prin literatură, iar acesta mi-a vorbit despre colportaj.

  Deoarece pasiunea mea era muzica, am hotărât să îmi folosesc vioara pentru a face lucrare din uşă în uşă. Metoda funcţionează atât de bine, încât continui să folosesc abordarea „muzicală” pentru a face colportaj. Cânt la vioară în fiecare casă şi, între cântece, prezint şi vând cărţi.

  Muzica îi mişcă pe clienţii mei. Folosindu-se de vioară, Dumnezeu a deschis multe uşi şi multe inimi care, altfel, nu ar fi fost gata să asculte despre materialele Lui. În fiecare zi sunt însoţit de tovarăşii mei de drum: cărţile pe care sper să le vând şi vioara mea.

  Dumnezeu ne-a dat talanţi fiecăruia, l-ai folosit în lucrul tău ca evanghelist cu literatură? Foloseşte-i atunci când faci colportaj spre slava şi cinstea lui Dumnezeu şi vei fi binecuvântat.

  Claudenir Rodriguez, Brazilia

  Cărţi şi muzică - 2016. Sunt felurite lucrări, dar este acelaşi Dumnezeu, care lucrează totul în toţi. Şi fiecăruia i se dă arătarea Duhului spre folosul altora. (1 Corinteni 12:6,7)
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Cinci cercuri olimpice

  Ai și tu legende pe care le crezi, deși nu îți e foarte clar de unde vin? Crezi în prezicerile horoscopului sau în ceva semne inexplicabile? Sfatul este să mergi pe o variantă mai clară și mai sigură – Cuvântul lui Dumnezeu. Îl ai sigur în bibliotecă, dacă nu cumva chiar în telefonul tău.

  Pace în mijlocul furtunii

  În acea noapte a venit uraganul. M-am mirat că am dormit aproape tot timpul. Am experimentat o pace extraordinară în mijlocul furtunii.

  Batjocura şi dispreţul

  Cere astăzi răscumpărarea, și El ți-o va acorda la timpul potrivit și în cea mai bună formă, ca să devii biruitor și mai puternic.

  Luați-vă timp!

  Îi așezăm azi, Doamne, pe dragii noștri copii și nepoți în mâna Ta, spre binecuvântare! PROVOCARE: Fă-ți timp, chiar acum, pentru copii și nepoți! „Treaba poate aștepta până ce îi arăți copilului curcubeul, dar curcubeul nu așteaptă până ce termini treaba” (Patricia Clafford).

  „Amint Noé napjaiban volt…”

  „És miként Noé napjaiban lett, úgy lesz az ember Fiának napjaibanis.” (Luk 17,26)„Az Úr feltárta...