Articolul precedentExerciţiu de mulţumire (II)
  Articolul următorÎnvață de la experți

  Cărţi şi muzică

  Sunt felurite lucrări, dar este acelaşi Dumnezeu, care lucrează totul în toţi. Şi fiecăruia i se dă arătarea Duhului spre folosul altora. (1 Corinteni 12:6,7)

  Dumnezeu oferă diverse daruri spirituale bisericii pentru a-Şi clădi împărăţia Sa pe pământ. Toate aceste daruri sunt oferite de Duhul Sfânt, pentru ca Evanghelia veşnică să fie propovăduită tuturor locuitorilor pământului.

  Eu am primit darul muzicii. Exersam opt ore pe zi pentru a-mi dezvolta acest dar din partea lui Dumnezeu.Timp de mulţi ani am dirijat orchestre şi am cântat la vioară în cadrul unor concerte susţinute în Brazilia, Portugalia şi Germania. Dar într-o zi, mi-a fost prezentat mesajul adventist de ziua a şaptea şi am renunţat la muzică, care nu mai reprezintă pentru mine o cale de a-mi câştiga existenţa. Acum îmi folosesc instrumentul pentru a-L lăuda pe Dumnezeu.

  La doi ani după ce devenisem adventist, am auzit despre lucrarea cu literatura de la un prieten din biserică. Vorbind cu el, am simţit că Dumnezeu mă cheamă în lucrare, aşa că l-am căutat pe directorul local de publicaţii, care m-a prezentat liderului proiectului de evanghelizare prin literatură, iar acesta mi-a vorbit despre colportaj.

  Deoarece pasiunea mea era muzica, am hotărât să îmi folosesc vioara pentru a face lucrare din uşă în uşă. Metoda funcţionează atât de bine, încât continui să folosesc abordarea „muzicală” pentru a face colportaj. Cânt la vioară în fiecare casă şi, între cântece, prezint şi vând cărţi.

  Muzica îi mişcă pe clienţii mei. Folosindu-se de vioară, Dumnezeu a deschis multe uşi şi multe inimi care, altfel, nu ar fi fost gata să asculte despre materialele Lui. În fiecare zi sunt însoţit de tovarăşii mei de drum: cărţile pe care sper să le vând şi vioara mea.

  Dumnezeu ne-a dat talanţi fiecăruia, l-ai folosit în lucrul tău ca evanghelist cu literatură? Foloseşte-i atunci când faci colportaj spre slava şi cinstea lui Dumnezeu şi vei fi binecuvântat.

  Claudenir Rodriguez, Brazilia

  Cărţi şi muzică - 2016. Sunt felurite lucrări, dar este acelaşi Dumnezeu, care lucrează totul în toţi. Şi fiecăruia i se dă arătarea Duhului spre folosul altora. (1 Corinteni 12:6,7)
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Triunghiul echilateral

  Un bine, oricât de subiectiv ar fi, este neprețuit; trebuie doar să nu dăuneze cuiva gestul făcut de noi, în rest, grija noastră e aceea de a face totul pe deplin. Exemplul perfect este Mântuitorul nostru, care a făcut bine chiar și vrăjmașilor Lui.

  Viziunea unei mame

  Nu este ușor să te dai la o parte pentru ca Dumnezeu să-Și poată face lucrarea. A fost nevoie ca El să-mi amintească de mai multe ori acest lucru, pentru a mă elibera de povara pe care nu trebuia să o port.

  Aromoterapia

  Pune în practică astăzi acest principiu de răspândire a parfumului de sfat bun sau pur şi simplu îndreaptă-ţi urechea să asculţi un prieten. Rezultatul ar putea fi mult mai bun decât te aştepţi.

  Oferă-mi timp de calitate!

  Doamne bun, Te rog să îmi dai înțelepciunea să pot împlini nevoile copiilor mei oferindu-le astăzi timp prețios! PROVOCARE: Astăzi, când copilul tău va avea nevoie de o doză mică de atenție și iubire, acceptă cu bucurie să fii întrerupt(ă) din ceea ce faci și bucurați-vă împreună de părtășie!

  Ami az életben a legfontosabb

  „Keressétek először Isten országát és az Ő igazságát; és ezek mind megadatnak néktek.” (Mát 6,33)
...