Cărţi şi muzică

Sunt felurite lucrări, dar este acelaşi Dumnezeu, care lucrează totul în toţi. Şi fiecăruia i se dă arătarea Duhului spre folosul altora. (1 Corinteni 12:6,7)

Dumnezeu oferă diverse daruri spirituale bisericii pentru a-Şi clădi împărăţia Sa pe pământ. Toate aceste daruri sunt oferite de Duhul Sfânt, pentru ca Evanghelia veşnică să fie propovăduită tuturor locuitorilor pământului.

Eu am primit darul muzicii. Exersam opt ore pe zi pentru a-mi dezvolta acest dar din partea lui Dumnezeu.Timp de mulţi ani am dirijat orchestre şi am cântat la vioară în cadrul unor concerte susţinute în Brazilia, Portugalia şi Germania. Dar într-o zi, mi-a fost prezentat mesajul adventist de ziua a şaptea şi am renunţat la muzică, care nu mai reprezintă pentru mine o cale de a-mi câştiga existenţa. Acum îmi folosesc instrumentul pentru a-L lăuda pe Dumnezeu.

La doi ani după ce devenisem adventist, am auzit despre lucrarea cu literatura de la un prieten din biserică. Vorbind cu el, am simţit că Dumnezeu mă cheamă în lucrare, aşa că l-am căutat pe directorul local de publicaţii, care m-a prezentat liderului proiectului de evanghelizare prin literatură, iar acesta mi-a vorbit despre colportaj.

De același autor

Deoarece pasiunea mea era muzica, am hotărât să îmi folosesc vioara pentru a face lucrare din uşă în uşă. Metoda funcţionează atât de bine, încât continui să folosesc abordarea „muzicală” pentru a face colportaj. Cânt la vioară în fiecare casă şi, între cântece, prezint şi vând cărţi.

Muzica îi mişcă pe clienţii mei. Folosindu-se de vioară, Dumnezeu a deschis multe uşi şi multe inimi care, altfel, nu ar fi fost gata să asculte despre materialele Lui. În fiecare zi sunt însoţit de tovarăşii mei de drum: cărţile pe care sper să le vând şi vioara mea.

Dumnezeu ne-a dat talanţi fiecăruia, l-ai folosit în lucrul tău ca evanghelist cu literatură? Foloseşte-i atunci când faci colportaj spre slava şi cinstea lui Dumnezeu şi vei fi binecuvântat.

Claudenir Rodriguez, Brazilia

Comentariile sunt închise

Devotionale Audio

Cărţi şi muzică - 2016. Sunt felurite lucrări, dar este acelaşi Dumnezeu, care lucrează totul în toţi. Şi fiecăruia i se dă arătarea Duhului spre folosul altora. (1 Corinteni 12:6,7) pe e-mail">
Primește devoționalele
pe e-mail
Abonează-te pentru a primi devoționalele pe e-mail în fiecare zi.
Te poți dezabona oricând prin link-ul de dezabonare din fiecare mesaj trimis.