De la Dumnezeu, pentru Dumnezeu

  Eu voi merge înaintea ta, voi netezi drumurile muntoase. (Isaia 45:2)

  În ciuda faptului că are 80 de ani, Claudia slujeşte Domnului cu toată fiinţa ei. în anii tinereţii, fiind foarte bolnavă, l-a promis lui Dumnezeu că va lucra în colportaj. Dumnezeu a vindecat-o în mod miraculos şi de atunci ea a fost implicată activ în această lucrare.

  Claudia cumpără cărţi pe care le împarte apoi în unităţi militare, spitale, şcoli şi orfelinate – merge oriunde o trimite Dumnezeu. Cumpără cărţi din pensia ei, păstrând doar cât are nevoie pentru hrană, iar Domnul le-a mişcat inimile multor oameni, care o ajută financiar. într-un an, a cheltuit 60 000 de ruble (aproximativ 1 865 de dolari) pentru a cumpăra cărţi pe care să le ofere gratuit.

  Dimineţile Claudiei încep cu rugăciuni pentru cei pe care urmează să îi întâlnească. într-o zi, a simţit îndemnul să pornească în căutarea unei unităţi militare. A mers cu autobuzul într-un sat, dar când a coborât din autobuz, acolo nu era nicio unitate militară. A mers de-a lungul unui drum care, a constatat mai apoi, ducea spre o unitate militară secretă. Deşi nu avea actele necesare pentru a putea intra, un camion militar a dus-o în curte.

  Acolo a avut ocazia să ofere multe cărţi. Un general a întrebat-o cum intrase şi ce făcea acolo. Claudia i-a spus că a adus nişte cărţi pentru cea mai importantă persoană din unitate şi apoi i-a înmânat generalului cărţile. Acesta le-a luat, apoi a condus-o în afara unităţii şi i-a spus să nu se mai întoarcă niciodată. Ar fi putut fi arestată, dar Dumnezeu a intervenit, şi mulţi soldaţi au primit cărţi religioase în acea zi.

  Într-o dimineaţă, Claudia a simţit îndemnul să meargă în gară. A dat ascultare acestui impuls ciudat. S-a oprit pe peronul de plecări şi aştepta să se întâmple ceva. Un tânăr cu un zâmbet larg a venit şi i-a înmânat un pachet mic, spunând că e de la Dumnezeu şi pentru Dumnezeu. Apoi a plecat. Claudia a deschis pachetul şi înăuntru a găsit 92 000 de ruble (aproximativ 2 860 de dolari), pe care i-a folosit în lucrare.

  Claudia continuă să economisească din banii ei pentru şi mai multe cărţi, iar Domnul continuă să o binecuvânteze. Darurile lui Dumnezeu, indiferent sub ce formă vin, ne-au fost date pentru a le folosi în slujba Sa.

  Larisa Karavay, Rusia

  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Opt plus unu egal B

  Nu îți dori ceva care te depășește, va fi doar un motiv de amărăciune, și nu unul de bucurie. Fii credincios mai întâi în lucrurile mici! Adevărata capacitate se demonstrează în lucruri nespectaculoase și în detalii, nu în misiunile răsunătoare.

  Calmă în furtună

  Dumnezeu cunoaște fiecare circumstanță și permite să fim în acea situație pentru a-L cunoaște mai bine.

  Dacă eşti Fiul lui Dumnezeu

  Dacă îndoiala îţi copleşeşte viaţa, fă ce a făcut Isus! Adună toate dovezile că tu eşti fiul Său drag sau fiica Lui preaiubită. Contemplă prin credinţă la propriul tău caracter, care va deveni mai curat în lumina de la cruce.

  Izvorul bunătății

  Roagă-te astăzi pentru tinerii care trec prin depresie! Mijlocirea îi poate susține să depășească momentul cu speranță. PROVOCARE: Cu siguranță în jurul nostru sunt persoane cărora nimeni nu le-a arătat bunătate de foarte multă vreme. Alege dintre aceste persoane un tânăr și, pe parcursul zilei, fă un gest care să-i arate bunătate!

  Isten népe megszabadul

  „Igen, így szól az Úr, az erőstől elvétetnek a foglyok is, és megszabadul a kegyetlen...