De la Dumnezeu, pentru Dumnezeu

Eu voi merge înaintea ta, voi netezi drumurile muntoase. (Isaia 45:2)

În ciuda faptului că are 80 de ani, Claudia slujeşte Domnului cu toată fiinţa ei. în anii tinereţii, fiind foarte bolnavă, l-a promis lui Dumnezeu că va lucra în colportaj. Dumnezeu a vindecat-o în mod miraculos şi de atunci ea a fost implicată activ în această lucrare.

Claudia cumpără cărţi pe care le împarte apoi în unităţi militare, spitale, şcoli şi orfelinate – merge oriunde o trimite Dumnezeu. Cumpără cărţi din pensia ei, păstrând doar cât are nevoie pentru hrană, iar Domnul le-a mişcat inimile multor oameni, care o ajută financiar. într-un an, a cheltuit 60 000 de ruble (aproximativ 1 865 de dolari) pentru a cumpăra cărţi pe care să le ofere gratuit.

Dimineţile Claudiei încep cu rugăciuni pentru cei pe care urmează să îi întâlnească. într-o zi, a simţit îndemnul să pornească în căutarea unei unităţi militare. A mers cu autobuzul într-un sat, dar când a coborât din autobuz, acolo nu era nicio unitate militară. A mers de-a lungul unui drum care, a constatat mai apoi, ducea spre o unitate militară secretă. Deşi nu avea actele necesare pentru a putea intra, un camion militar a dus-o în curte.

De același autor

Acolo a avut ocazia să ofere multe cărţi. Un general a întrebat-o cum intrase şi ce făcea acolo. Claudia i-a spus că a adus nişte cărţi pentru cea mai importantă persoană din unitate şi apoi i-a înmânat generalului cărţile. Acesta le-a luat, apoi a condus-o în afara unităţii şi i-a spus să nu se mai întoarcă niciodată. Ar fi putut fi arestată, dar Dumnezeu a intervenit, şi mulţi soldaţi au primit cărţi religioase în acea zi.

Într-o dimineaţă, Claudia a simţit îndemnul să meargă în gară. A dat ascultare acestui impuls ciudat. S-a oprit pe peronul de plecări şi aştepta să se întâmple ceva. Un tânăr cu un zâmbet larg a venit şi i-a înmânat un pachet mic, spunând că e de la Dumnezeu şi pentru Dumnezeu. Apoi a plecat. Claudia a deschis pachetul şi înăuntru a găsit 92 000 de ruble (aproximativ 2 860 de dolari), pe care i-a folosit în lucrare.

Claudia continuă să economisească din banii ei pentru şi mai multe cărţi, iar Domnul continuă să o binecuvânteze. Darurile lui Dumnezeu, indiferent sub ce formă vin, ne-au fost date pentru a le folosi în slujba Sa.

Larisa Karavay, Rusia

Comentariile sunt închise

Devotionale Audio

De la Dumnezeu, pentru Dumnezeu - 2016. Eu voi merge înaintea ta, voi netezi drumurile muntoase. (Isaia 45:2) pe e-mail">
Primește devoționalele
pe e-mail
Abonează-te pentru a primi devoționalele pe e-mail în fiecare zi.
Te poți dezabona oricând prin link-ul de dezabonare din fiecare mesaj trimis.