Articolul precedentUn exemplu de unitate a bisericii
  Articolul următorOrdinea în biserică

  Fantomă pentru o zi

  Pot totul în Hristos, care mă întăreşte. (Filipeni 4:13)

  Într-o zi toridă de vară, făceam colportaj în Mexico City, unul din cele mai mari oraşe din lume. Timp de aproape cinci săptămâni, am mers la multe clădiri din oraş fără a vinde nici măcar o carte. Banii mei începuseră să se termine şi mi-a mai rămas doar cât să îmi cumpăr o varză, din care am mâncat o săptămână. M-a cuprins descurajarea, dar m-am rugat, cerând ajutorul lui Dumnezeu: „Doamne, Tu ştii că viitorul meu depinde de Tine. Trebuie să vând cărţi şi să las mesajul dragostei Tale la oameni şi să continui să studiez pentru a intra în lucrare.Tu eşti ajutorul meu. Amin.”

  În acea zi, m-am întors la clădirea Loteriei Naţionale, unde mi se refuzase accesul de două ori. La intrarea principală sunt instalate mai multe camere care monitorizează persoanele care intră şi ies. Am ajuns la intrare şi am trecut curajos prin faţa camerelor de supraveghere şi a paznicilor, fără să fiu întrebat ceva. Am mers direct la etajul trei şi prima persoană care mi-a ieşit înainte a fost şeful securităţii.

  – Cum ai intrat aici? Cine ţi-a dat voie să intri?

  – Am intrat cu ajutorul lui Dumnezeu.

  El mi-a cerut să aştept cât urma să verifice camerele de supraveghere pentru a vedea când am intrat în clădire şi cine era de serviciu la acel moment. Camerele însă nu m-au înregistrat nici pe mine, nici pe paznici.

  – E o minune, a spus el. Eşti o fantomă! Cu ce te pot ajuta?

  I-am prezentat cărţile şi i-am cerut să îmi permită să merg la ultimul etaj. Mi-a spus că nu se poate, dar a venit cu o altă idee. Mi-a pus la dispoziţie un paznic care să mă însoţească timp de două săptămâni, pentru a prezenta cărţile angajaţilor din clădire. Paznicul m-a condus în prima săptămână, ascultându-mi descrierile şi urmărind tot ce făceam. în a doua săptămână, paznicul a preluat conducerea – el prezenta cărţile, iar eu completam formularele de comandă.

  În acea clădire, am lăsat 250 de seturi de cărţi, care mi-au adus un venit suficient pentru a-mi finanţa următorii doi ani de studiu. Ce nu am putut face în cinci săptămâni, Dumnezeu a făcut în două săptămâni. Atunci am învăţat preţioasa lecţie de a te ruga din inimâl Atunci Hristos ne poate ajuta să „facem totul!”

  David Javier Perez, Mexic

  Fantomă pentru o zi - 2016. Pot totul în Hristos, care mă întăreşte. (Filipeni 4:13)
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Cei trei iezi

  Întreabă-te astăzi din ce categorie faci parte. Abuzezi de poziția ta? Ești un laș care doar se ascunde? Sau ai curajul să te exprimi, dar și să înțelegi când insistența este inutilă?

  SM (Sindromul Martei)

  Dumnezeu a spus că, înainte să Îl chemăm, El va răspunde. Domnul ar fi răspuns mai devreme rugăciunilor mele fierbinți, dacă m-aș fi oprit și aș fi stat mai întâi să petrec timp cu El. În schimb, am lăsat ca sindromul Martei să mă cuprindă.

  Cine este mai tare?

  Dacă ai tendinţa să te enervezi uşor, supune-te Domnului, pentru ca El să-ţi controleze firea. Fii deschis la posibilitatea de a primi ajutor profesionist, deoarece Dumnezeu lucrează adesea prin consilieri şi psihologi.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să iubească

  Mijlocește în rugăciune ca tinerii să cunoască iubirea divină! PROVOCARE: Exprimă-ți dragostea față de cei dragi din viața ta!

  Isten teljesebb megismerése

  „Az pedig az örök élet, hogy megismerjenek téged, az egyedül igaz Istent, és akit elküldtél,...