Articolul precedentStabilește-ți ținta!
  Articolul următorMisiunea bisericii

  Oameni buni, iubitori şi serviabili

  Prin aceasta vor cunoaşte toţi că sunteţi ucenicii Mei, dacă veţi avea dragoste unii pentru alţii. (Ioan 13:35)

  În lucrarea de colportaj l-am întâlnit pe domnul Singh, un om de afaceri înalt, de vârstă mijlocie. Când am intrat în biroul lui, i-am spus care era scopul vizitei mele şi i-am prezentat frumoasele mele cărţi. Mi-am dat seama totuşi că el nu era interesat şi că alte lucruri îi preocupau mintea atunci.

  Îmi pare rău, frate, a spus el, dar nu voi cumpăra nicio carte astăzi, mi-a spus el, în timp ce eu înălţăm o rugăciune în taină, cerându-l lui Dumnezeu să mă înveţe ce să spun.

  De ce faci lucrarea aceasta? m-a întrebat el.

  I-am spus că sunt adventist de ziua a şaptea şi sunt motivat de dorinţa de a împărtăşi altora dragostea lui Isus. În acea clipă, comportamentul lui s-a schimbat brusc. Parcă a prins viaţă şi mi-a spus plin de entuziasm:

  – Vreau să cumpăr un exemplar din fiecare carte pe care o vinzi. Scrie comanda şi arată-mi nota de plată!

  Dumnezeu îmi ascultase rugăciunea, deşi răspunsul atât de prompt şi suma mare a vânzării m-au surprins, I-am mulţumit plin de uimire.

  Ce anume l-a făcut pe domnul Singh să se schimbe atât de brusc? m-am întrebat. Şi l-am întrebat şi pe el:

  – Domnule, vă rog să-mi scuzaţi îndrăzneala, dar ce v-a făcut să vă răzgândiţi?

  Domnul Singh mi-a zâmbit şi mi-a spus că, pe vremea când fiul său era la studii în Australia, a luat parte la o revoltă a studenţilor şi a trebuit să se ascundă. A căutat ajutor la rudele lui, dar ele au refuzat să îl ajute. Fugind să îşi scape viaţa, fiul lui a zărit o biserică adventistă de ziua a şaptea şi a intrat acolo. Pastorul şi membrii de acolo l-au primit şi l-au făcut să se simtă în siguranţă, l-au spus că şi Isus, şi ei îl iubesc.

  Domnul Singh a continuat: „Acea biserică adventistă i-a oferit fiului meu siguranţă şi ajutor când propria lui familie îi întorsese spatele. Membrii bisericii voastre din Australia sunt nişte oameni buni, iubitori şi serviabili!”

  Ce mărturie! Am înălţat o rugăciune pentru domnul Singh şi familia lui şi am mulţumit pentru membrii noştri credincioşi şi iubitori din Australia.

  Kamran Bhatti, India

  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Luna când începe școala

  Dacă ești printre cei care pot învăța mai ușor și mai mult, nu te mulțumi să aduni în palmaresul personal note bune, ci fă din capacitățile tale un atu pentru tot grupul! Ajută-i pe ceilalți să te ajungă din urmă! Vei simți mult mai multă satisfacție decât dacă o faci pe deșteptul și îi lași în urmă.

  Un uragan și o minune – partea 2

  Dumnezeu a promis să restaureze, să reconstruiască și să refacă. El are puterea de a da o viață nouă visurilor tale ofilite, vieții tale distruse. Amintește-ți ce a făcut El pentru noi după uraganul Maria. Și tu poți trăi o așa minune.

  Atacul de panică

  Îţi poţi ridica ochii spre cer şi să fii sigur că Dumnezeu te va ajuta. Cel care poate să te păzească de orice lucru rău nici nu doarme şi nici nu dormitează. „Domnul te va păzi la plecare şi la venire, de acum şi până în veac”.

  Considerație

  Doamne, ajută-mă să îmi descopăr locul în lucrarea Ta și să învăț să colaborez cu frații mei! PROVOCARE: Caută o modalitate de a implica un tânăr în activitatea pe care o îndeplinești la biserică!

  Amikor már túl késő

  „Ímé, napok jőnek, azt mondja az Úr Isten, és éhséget bocsátok e földre; nem kenyér...