Oameni buni, iubitori şi serviabili

Prin aceasta vor cunoaşte toţi că sunteţi ucenicii Mei, dacă veţi avea dragoste unii pentru alţii. (Ioan 13:35)

În lucrarea de colportaj l-am întâlnit pe domnul Singh, un om de afaceri înalt, de vârstă mijlocie. Când am intrat în biroul lui, i-am spus care era scopul vizitei mele şi i-am prezentat frumoasele mele cărţi. Mi-am dat seama totuşi că el nu era interesat şi că alte lucruri îi preocupau mintea atunci.

Îmi pare rău, frate, a spus el, dar nu voi cumpăra nicio carte astăzi, mi-a spus el, în timp ce eu înălţăm o rugăciune în taină, cerându-l lui Dumnezeu să mă înveţe ce să spun.

De ce faci lucrarea aceasta? m-a întrebat el.

I-am spus că sunt adventist de ziua a şaptea şi sunt motivat de dorinţa de a împărtăşi altora dragostea lui Isus. În acea clipă, comportamentul lui s-a schimbat brusc. Parcă a prins viaţă şi mi-a spus plin de entuziasm:

– Vreau să cumpăr un exemplar din fiecare carte pe care o vinzi. Scrie comanda şi arată-mi nota de plată!

Dumnezeu îmi ascultase rugăciunea, deşi răspunsul atât de prompt şi suma mare a vânzării m-au surprins, I-am mulţumit plin de uimire.

Ce anume l-a făcut pe domnul Singh să se schimbe atât de brusc? m-am întrebat. Şi l-am întrebat şi pe el:

– Domnule, vă rog să-mi scuzaţi îndrăzneala, dar ce v-a făcut să vă răzgândiţi?

Domnul Singh mi-a zâmbit şi mi-a spus că, pe vremea când fiul său era la studii în Australia, a luat parte la o revoltă a studenţilor şi a trebuit să se ascundă. A căutat ajutor la rudele lui, dar ele au refuzat să îl ajute. Fugind să îşi scape viaţa, fiul lui a zărit o biserică adventistă de ziua a şaptea şi a intrat acolo. Pastorul şi membrii de acolo l-au primit şi l-au făcut să se simtă în siguranţă, l-au spus că şi Isus, şi ei îl iubesc.

Domnul Singh a continuat: „Acea biserică adventistă i-a oferit fiului meu siguranţă şi ajutor când propria lui familie îi întorsese spatele. Membrii bisericii voastre din Australia sunt nişte oameni buni, iubitori şi serviabili!”

Ce mărturie! Am înălţat o rugăciune pentru domnul Singh şi familia lui şi am mulţumit pentru membrii noştri credincioşi şi iubitori din Australia.

Kamran Bhatti, India

Kelch Kalie
Kelch Kalie
Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video

Articolul precedent
Articolul următor