Articolul precedentStabilește-ți ținta!
  Articolul următorMisiunea bisericii

  Oameni buni, iubitori şi serviabili

  Prin aceasta vor cunoaşte toţi că sunteţi ucenicii Mei, dacă veţi avea dragoste unii pentru alţii. (Ioan 13:35)

  În lucrarea de colportaj l-am întâlnit pe domnul Singh, un om de afaceri înalt, de vârstă mijlocie. Când am intrat în biroul lui, i-am spus care era scopul vizitei mele şi i-am prezentat frumoasele mele cărţi. Mi-am dat seama totuşi că el nu era interesat şi că alte lucruri îi preocupau mintea atunci.

  Îmi pare rău, frate, a spus el, dar nu voi cumpăra nicio carte astăzi, mi-a spus el, în timp ce eu înălţăm o rugăciune în taină, cerându-l lui Dumnezeu să mă înveţe ce să spun.

  De ce faci lucrarea aceasta? m-a întrebat el.

  I-am spus că sunt adventist de ziua a şaptea şi sunt motivat de dorinţa de a împărtăşi altora dragostea lui Isus. În acea clipă, comportamentul lui s-a schimbat brusc. Parcă a prins viaţă şi mi-a spus plin de entuziasm:

  – Vreau să cumpăr un exemplar din fiecare carte pe care o vinzi. Scrie comanda şi arată-mi nota de plată!

  Dumnezeu îmi ascultase rugăciunea, deşi răspunsul atât de prompt şi suma mare a vânzării m-au surprins, I-am mulţumit plin de uimire.

  Ce anume l-a făcut pe domnul Singh să se schimbe atât de brusc? m-am întrebat. Şi l-am întrebat şi pe el:

  – Domnule, vă rog să-mi scuzaţi îndrăzneala, dar ce v-a făcut să vă răzgândiţi?

  Domnul Singh mi-a zâmbit şi mi-a spus că, pe vremea când fiul său era la studii în Australia, a luat parte la o revoltă a studenţilor şi a trebuit să se ascundă. A căutat ajutor la rudele lui, dar ele au refuzat să îl ajute. Fugind să îşi scape viaţa, fiul lui a zărit o biserică adventistă de ziua a şaptea şi a intrat acolo. Pastorul şi membrii de acolo l-au primit şi l-au făcut să se simtă în siguranţă, l-au spus că şi Isus, şi ei îl iubesc.

  Domnul Singh a continuat: „Acea biserică adventistă i-a oferit fiului meu siguranţă şi ajutor când propria lui familie îi întorsese spatele. Membrii bisericii voastre din Australia sunt nişte oameni buni, iubitori şi serviabili!”

  Ce mărturie! Am înălţat o rugăciune pentru domnul Singh şi familia lui şi am mulţumit pentru membrii noştri credincioşi şi iubitori din Australia.

  Kamran Bhatti, India

  Oameni buni, iubitori şi serviabili - 2016. Prin aceasta vor cunoaşte toţi că sunteţi ucenicii Mei, dacă veţi avea dragoste unii pentru alţii. (Ioan 13:35)
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Șase ani la câțiva centimetri de moarte

  Singurul care nu Se limitează la a coase rănile, ci le și curăță, apoi le vindecă pe deplin este Mântuitorul. Ceea ce vede și atinge El nu va mai putea deveni periculos vreodată; El vindecă pentru totdeauna.

  Ziua Taților

  De Ziua Tatălui, aplică versetul de azi la tatăl tău și oferă-i iertare, dacă este nevoie. Iată o versiune de Ziua Tatălui a textului din Filipeni 4:8: „La urma urmelor, copiilor, orice a făcut tatăl vostru adevărat, nobil, drept, curat, demn de iubit, demn de primit, orice faptă bună și orice este lăudabil, aceea să vă însuflețească!”

  Răsplata

  Se poate spune că răsplata imediată şi valabilă a slujirii constă într-o îmbunătăţire a stării de bine şi în bucuria oferirii ajutorului celor care sunt în nevoie. Astăzi, te încurajăm să împlineşti nevoile unei persoane apropiate. Adu-ţi aminte că „oricine dă un pahar de apă unuia din aceşti micuţi în numele unui ucenic nu-şi va pierde răsplata”.

  Ucenicul iubit, fiu al tunetului?

  Doamne, ajută-mă să văd, ca și Tine, ce pot deveni tinerii sub influența Ta și să fiu un canal al iubirii Tale revărsate către ei! PROVOCARE: Roagă-te ca pentru acei tineri greu de iubit, asemenea lui Ioan, să ai dragostea pe care a avut-o Isus față de acesta!

  Jel a nagyvárosok elhagyására

  „Mikor azért látjátok majd, hogy az a pusztító utálatosság, amelyről Dániel próféta szólott, ott áll...