Articolul precedentPotențialul lăsat de Dumnezeu
  Articolul următorVisează!

  O bucurie neaşteptată

  Căci însuşi Domnul, cu un strigăt… Se va coborî din cer şi întâi vor învia cei morţi în Hristos. (1 Tesaloniceni 4:16)

  Într-o zi, o tânără evanghelistă cu literatură a simţit îndemnul să intre într-o clădire publică. Mergând din birou în birou, a întâlnit o femeie care s-a arătat interesată de cărţile ei.

  – Soţul meu este foarte bolnav. Citeşte toată ziua şi e pasionat de cărţile religioase. Ce mi-ai putea recomanda pentru el?

  – Ar trebui să citească Tragedia Veacurilor. Îi recomand această carte, deoarece răspunde la multe întrebări şi are un mesaj profund spiritual. Această carte descrie finalul fericit al acelora care se încred în Dumnezeu.

  Femeia a fost foarte recunoscătoare şi a spus că i-o va oferi soţului, să-i facă o surpriză.

  Câteva săptămâni mai târziu, tânăra s-a întors în aceeaşi clădire de birouri şi a simţit îndemnul să o viziteze din nou pe doamna respectivă. A găsit-o îmbrăcată în negru şi, presupunând că soţul îi murise, s-a rugat scurt pentru a găsi cuvinte de încurajare. Dar doamna era foarte voioasă, nu era deloc descurajată. Cu o voce calmă, dar sigură, a spus:

  – Domnişoară, nu am cuvinte să îţi mulţumesc pentru acea carte minunată. Soţul meu a murit, dar vreau să îţi spun ce impact a avut acea carte asupra lui. A citit cartea de două ori şi a subliniat-o mult. Am observat şi o schimbare uimitoare în atitudinea lui. Adesea împărtăşea cu mine lucrurile minunate despre care citea. Cartea ne-a ajutat pe amândoi să acceptăm despărţirea pe care o aduce moartea. Ne era teamă de moarte, dar în carte am descoperit bucuria învierii şi a vieţii veşnice.

  Soţul meu a murit cu Biblia şi Tragedia veacurilor în braţele sale. Ca semn de respect, am pus ambele cărţi în sicriu alături de el. Ele i-au schimbat viaţa şi i-au redat pacea şi încrederea. Atitudinea lui schimbată de dinainte de moarte m-a ajutat să fac faţă acestei situaţii.

  Dragă cititorule, meditează puţin la aceste lucruri. Acele două cărţi sunt acum în sicriu, alături de el. în dimineaţa învierii, când se va trezi pentru a-L întâlni pe Domnul, cărţile acelea îşi vor fi împlinit menirea de a vindeca sufletul şi de a fi redat încrederea în făgăduinţele divine. Putem fi siguri de acest lucru!

  Mihai Goran, România

  O bucurie neaşteptată - 2016. Căci însuşi Domnul, cu un strigăt... Se va coborî din cer şi întâi vor învia cei morţi în Hristos. (1 Tesaloniceni 4:16)
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Maximum șase centimetri

  Fă o scanare completă printre lucrurile și folderele tale. Vezi ce nu ar trebui să mai fie păstrat și ia decizia de a arunca, de a șterge tot ce nu te onorează. Renunță la acele lucruri care trebuie ascunse. Când simțim nevoia să ascundem ceva de ceilalți, trebuie să ne gândim serios dacă avem nevoie de acel lucru. Oare nu mă afectează dacă îl păstrez sau dacă va fi descoperit de altcineva mai iscoditor din fire?

  „Nu ai lumini!”

  Isus dorește să lăsăm o cărare luminoasă pentru ca oamenii să poată urma acea lumină. Mă rog să nu auzim niciodată pe cineva care să zică: „Nu ai lumini! Nu ai lumini!” Astăzi, fie că Dumnezeu să ne ajute să fim lumini strălucitoare pentru El!

  Marea trimitere

  Tu ce zici? Nu aştepta o situaţie mai bună ca să împlineşti Marea Trimitere! Ia-ţi ochii de la tine şi îndreaptă-i spre Hristos! Sunt în jurul tău oameni care au nevoie să audă un mesaj de îndurare din partea celor care au trăit aceeaşi durere.

  Gata oricând!

  Doamne, mă pun la dispoziția Ta astăzi și în fiecare zi! PROVOCARE: Identifică-ți limitele! Vezi care sunt reale și care țin doar de teama de a ieși din zona de confort!

  Élelem és földek az utolsó napokban

  „Ne aggodalmaskodjatok tehát a holnap felől, mert a holnap majd aggodalmaskodik a maga dolgai felől....