Articolul precedentSemnătura lui Dumnezeu
  Articolul următorCoborâșuri și suișuri

  Cel care ascultă

  Căile lui Dumnezeu sunt desăvârşite. Cuvântul Domnului este curăţit; El este un scut pentru toţi cei ce caută adăpost în El. (2 Samuel 22:31)

  În fiecare dimineaţă, mă rog pentru călăuzirea lui Dumnezeu. Adesea postesc, mă rog şi îl implor stăruitor să binecuvânteze eforturile mele. Aceste cărţi au fost o mare binecuvântare pentru mine şi am putut vedea mâna lui Dumnezeu şi asupra altora.

  Într-una din zile, am hotărât să vizitez toţi farmaciştii din oraş. I-am cerut lui Dumnezeu să mă călăuzească şi să mă ajute să îmi ating ţinta. Am pornit la drum şi am vizitat şase farmacii, dar nu am vândut nici măcar o carte. Mă simţeam epuizat şi voiam să mă întorc acasă, dar am hotărât să mai vizitez două farmacii, înainte de a încheia ziua. La prima dintre ele, bărbatul de acolo mi-a spus categoric că nu are timp şi că sunt de la Martorii lui lehova şi le spun oamenilor că cerul nu există. Mi-au spus să plec! Am încercat să-l conving că există o diferenţă, dar nu voia să asculte.

  Am plecat şi, pe drum, m-am rugat în taină, cerându-l lui Dumnezeu să îmi dea izbândă la următoarea farmacie. în acelaşi timp, mă întrebam de ce am fost greşit înţeles. La următoarea farmacie am fost întâmpinat cu multă căldură de un bărbat pe nume domnul Mwalimu. A fost interesat de cartea Tragedia veacurilor şi a cumpărat-o. L-am asigurat că făcuse o achiziţie bună. M-am întors acasă, lăudându-L pe Dumnezeu pentru că mi-a scos în cale în acea zi o persoană dispusă să asculte. M-am rugat ca El să-i deschidă ochii domnului Mwalimu ca să înţeleagă mesajul esenţial din acea carte.

  Trei luni mai târziu, domnul Mwalimu mi-a spus că niciodată înainte nu mai citise o aşa carte. Îi plăcuse foarte mult şi mi-a cerut să îi arăt şi alte cărţi. A cumpărat şi Viaţa lui Iisus şi, după trei luni de studiu, a luat hotărârea să îl urmeze pe Isus şi să păzească Sabatul Său. Membrii familiei sale nu au fost încântaţi de decizia lui, dar el a rămas tare pe poziţie. Au trecut deja trei ani de când domnul Mwalimu a devenit un membru activ al Bisericii Adventiste de Ziua a Şaptea. El spune: „Mesajul adventist m-a ajutat să înţeleg mult mai multe despre Tatăl ceresc. Căile lui Dumnezeu sunt desăvârşite.” Da, Cuvântul Său a fost încercat. Domnul Mwalimu umblă într-o lumină nouă.

  Patrick Janji, Kenya

  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Uriașul născut în nouă zile

  Dacă sunt conștient că o mână divină m-a modelat din țărână, mă voi considera cea mai importantă operă din univers și nu voi accepta să mă trateze cineva cu lipsă de respect sau de prețuire. Chiar atitudinea mea față de propria persoană ar trebui să fie mai plină de considerație și de stimă de sine. Un copil al lui Dumnezeu nu are absolut niciun motiv de rușine sau reținere. Nu aroganță, ci demnitate.

  Îngeri sub acoperire

  Cu siguranță Dumnezeu ne aude și răspunde rugăciunilor, dar ne folosește și pe noi, agenții umani, pentru a împlini marea lucrare a oștilor cerești.

  Tresaltă de bucurie!

  Poţi să te încrezi în EL! Astăzi fii plin de bucurie şi strigă de veselie: „Iată că împăratul tău vine la tine; El este neprihănit şi biruitor!”

  Metoda lui Dumnezeu

  Să ne rugăm ca să putem semăna cu Tatăl nostru și în aspectul educării celor mai mici, aplicând metoda Lui! PROVOCARE: Ajută pe cineva să deprindă un obicei bun urmând această metodă!

  Az Úr szemmel tartja népét

  „Hát az Isten nem áll-é bosszút az Ő választottaiért, kik Őhozzá kiáltanak éjjel és nappal,...