Cartea despre Dumnezeu

  Dimineaţa seamănă-ţi sămânţa şi până seara nu lăsa mâna să ţi se odihnească, fiindcă nu ştii ce va izbuti: aceasta sau aceea sau dacă amândouă sunt deopotrivă bune. (Eclesiastul 11:6)

  Sosise vremea închiderii şi, împreună cu soţia mea, Joy, eram gata să ieşim din supermarket. Imediat au venit două doamne care au scanat şi ne-au pus în pungi cumpărăturile, timp în care eu am citit fugitiv un articol din presa de tabloid despre profeţiile biblice pentru noul an. Nu prea avea logică, dar m-am gândit că e bine să împărtăşesc articolul şi cu alţi colportori, ca să ştie ce citesc oamenii. Dar, între timp, casiera îşi terminase programul şi pleca, aşa că cealaltă doamnă a strigat-o:

  – Întoarce-te! Întoarce-te! Mai e ceva! Plină de răbdare şi voioasă, casieriţa s-a întors şi mi-a scanat revista.

  I-am spus că aş vrea să îi ofer o carte pentru că a fost atât de drăguţă.

  – Nu trebuie să faceţi asta, a spus ea politicos.

  I-am spus că era o carte cu istorisiri adevărate. Când a observat că titlul cărţii conţinea cuvântul rugăciune, a îmbrăţişat cartea spunând: „O carte despre Dumnezeu! Prima mea carte despre Dumnezeu!”

  Prietena ei, care plecase, s-a întors să vadă ce era cu agitaţia produsă.

  – Uite! Prima mea carte despre Dumnezeu! a exclamat tânăra.

  Mi-am cerut scuze că aveam la mine doar o carte. M-am oferit să aduc altceva din maşină, dar au spus că nu e nevoie, puteau să împartă aceeaşi carte. Am insistat însă ca una dintre ele să mă aştepte la intrare, deoarece magazinul se închidea exact în timpul cât mergeam la maşină să găsesc altă carte.

  Îndreptându-ne spre ieşire, doamna cu „cartea despre Dumnezeu” a întrebat:

  – Sunteţi preot sau ceva? Eu am fost născută în credinţa catolică „sau ceva de genul”, dar m-am îndepărtat cu totul pe Dumnezeu. Poate această carte mă va ajuta să schimb acest lucru, a spus ea.

  A fost încântată că i-am oferit o carte şi pentru prietena ei. Entuziasmată, mi-a mulţumit din nou pentru „cartea despre Dumnezeu”. În maşină, Joy şi cu mine am luat hotărârea să mai dăm şi altora câte o carte „despre Dumnezeu”, altor oameni singuri, amabili, care poate că „L-au scos pe Dumnezeu din viaţa lor”.

  Dale Thomas, Statele Unite ale Americii

  Cartea despre Dumnezeu - 2016. Dimineaţa seamănă-ţi sămânţa şi până seara nu lăsa mâna să ţi se odihnească, fiindcă nu ştii ce va izbuti: aceasta sau aceea sau dacă amândouă sunt deopotrivă bune. (Eclesiastul 11:6)
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Cei trei iezi

  Întreabă-te astăzi din ce categorie faci parte. Abuzezi de poziția ta? Ești un laș care doar se ascunde? Sau ai curajul să te exprimi, dar și să înțelegi când insistența este inutilă?

  SM (Sindromul Martei)

  Dumnezeu a spus că, înainte să Îl chemăm, El va răspunde. Domnul ar fi răspuns mai devreme rugăciunilor mele fierbinți, dacă m-aș fi oprit și aș fi stat mai întâi să petrec timp cu El. În schimb, am lăsat ca sindromul Martei să mă cuprindă.

  Cine este mai tare?

  Dacă ai tendinţa să te enervezi uşor, supune-te Domnului, pentru ca El să-ţi controleze firea. Fii deschis la posibilitatea de a primi ajutor profesionist, deoarece Dumnezeu lucrează adesea prin consilieri şi psihologi.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să iubească

  Mijlocește în rugăciune ca tinerii să cunoască iubirea divină! PROVOCARE: Exprimă-ți dragostea față de cei dragi din viața ta!

  Isten teljesebb megismerése

  „Az pedig az örök élet, hogy megismerjenek téged, az egyedül igaz Istent, és akit elküldtél,...