Paharul meu e plin de dă peste el

  Îmi ungi capul cu untdelemn şi paharul meu este plin de dă peste el. (Psalmii 23:5)

  Plimbându-mă pe o stradă, am fost abordat de doi domni. Eu nu i-am recunoscut, dar părea că ei mă cunoşteau. „Ce cărţi noi aveţi astăzi?” m-au întrebat ei. Fiecare dorea să merg la biroul lui să ţin o prezentare, dar au căzut de acord să mergem la oficiul poştal unde lucra unul dintre ei ca să vadă cărţile împreună. Am mers acolo şi, când le-am prezentat cartea We’re Only Just Begun („Abia am început”), unul dintre ei, care era căsătorit, a spus că are un exemplar, dar celălalt, care nu era căsătorit, se uita la carte cu interes.

  Nu după multă vreme, au venit încă două persoane ca să se uite la cărţi. Când au văzut We’re Only Just Begun, au început să se certe cu primul bărbat, cel care era singur, dorind şi ei să cumpere cartea. Situaţia devenise comică şi singura soluţie era să îmi las geanta acolo şi să alerg la depozitul de cărţi pentru a aduce mai multe exemplare.

  Un domn care era în oficiul poştal mi-a cerut apoi să merg şi pe la biroul lui ca să ţin o prezentare. M-a condus la biroul lui, m-a trecut de punctul de securitate şi acolo m-au întâmpinat alţi tineri necăsătoriţi care doreau să cumpere cartea We’re Only Just Begun.

  Unul din noii prieteni pe care i-am întâlnit acolo a fost o femeie pe nume Olivia. Din acea zi, Olivia a continuat să cumpere cel puţin o carte pe lună de la mine. Ea m-a prezentat şi câtorva prietene de-ale ei, care lucrau la Autoritatea Financiară Ugandeză. Ele au cumpărat multe cărţi şi m-au prezentat altor prietene care lucrau la Serviciul pentru Animale şi Plante Sălbatice. Acestea, de asemenea, au fost încântate să cumpere cartea We’re Only Just Begun.

  Sunt uimită când văd cum conduce Dumnezeu lucrurile. Un nor de binecuvântări s-a revărsat doar pentru că am întâlnit două persoane pe stradă. Inima mea e plină de dă peste, la fel ca a psalmistului, care şi-a exprimat recunoştinţa faţă de Dumnezeu spunând: „Paharul meu e plin de dă peste el.” Îţi mulţumesc, Doamne!

  Betty Kamanyire, Uganda

  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Luna când începe școala

  Dacă ești printre cei care pot învăța mai ușor și mai mult, nu te mulțumi să aduni în palmaresul personal note bune, ci fă din capacitățile tale un atu pentru tot grupul! Ajută-i pe ceilalți să te ajungă din urmă! Vei simți mult mai multă satisfacție decât dacă o faci pe deșteptul și îi lași în urmă.

  Un uragan și o minune – partea 2

  Dumnezeu a promis să restaureze, să reconstruiască și să refacă. El are puterea de a da o viață nouă visurilor tale ofilite, vieții tale distruse. Amintește-ți ce a făcut El pentru noi după uraganul Maria. Și tu poți trăi o așa minune.

  Atacul de panică

  Îţi poţi ridica ochii spre cer şi să fii sigur că Dumnezeu te va ajuta. Cel care poate să te păzească de orice lucru rău nici nu doarme şi nici nu dormitează. „Domnul te va păzi la plecare şi la venire, de acum şi până în veac”.

  Considerație

  Doamne, ajută-mă să îmi descopăr locul în lucrarea Ta și să învăț să colaborez cu frații mei! PROVOCARE: Caută o modalitate de a implica un tânăr în activitatea pe care o îndeplinești la biserică!

  Amikor már túl késő

  „Ímé, napok jőnek, azt mondja az Úr Isten, és éhséget bocsátok e földre; nem kenyér...