Paharul meu e plin de dă peste el

Îmi ungi capul cu untdelemn şi paharul meu este plin de dă peste el. (Psalmii 23:5)

Plimbându-mă pe o stradă, am fost abordat de doi domni. Eu nu i-am recunoscut, dar părea că ei mă cunoşteau. „Ce cărţi noi aveţi astăzi?” m-au întrebat ei. Fiecare dorea să merg la biroul lui să ţin o prezentare, dar au căzut de acord să mergem la oficiul poştal unde lucra unul dintre ei ca să vadă cărţile împreună. Am mers acolo şi, când le-am prezentat cartea We’re Only Just Begun („Abia am început”), unul dintre ei, care era căsătorit, a spus că are un exemplar, dar celălalt, care nu era căsătorit, se uita la carte cu interes.

Nu după multă vreme, au venit încă două persoane ca să se uite la cărţi. Când au văzut We’re Only Just Begun, au început să se certe cu primul bărbat, cel care era singur, dorind şi ei să cumpere cartea. Situaţia devenise comică şi singura soluţie era să îmi las geanta acolo şi să alerg la depozitul de cărţi pentru a aduce mai multe exemplare.

De același autor

Un domn care era în oficiul poştal mi-a cerut apoi să merg şi pe la biroul lui ca să ţin o prezentare. M-a condus la biroul lui, m-a trecut de punctul de securitate şi acolo m-au întâmpinat alţi tineri necăsătoriţi care doreau să cumpere cartea We’re Only Just Begun.

Unul din noii prieteni pe care i-am întâlnit acolo a fost o femeie pe nume Olivia. Din acea zi, Olivia a continuat să cumpere cel puţin o carte pe lună de la mine. Ea m-a prezentat şi câtorva prietene de-ale ei, care lucrau la Autoritatea Financiară Ugandeză. Ele au cumpărat multe cărţi şi m-au prezentat altor prietene care lucrau la Serviciul pentru Animale şi Plante Sălbatice. Acestea, de asemenea, au fost încântate să cumpere cartea We’re Only Just Begun.

Sunt uimită când văd cum conduce Dumnezeu lucrurile. Un nor de binecuvântări s-a revărsat doar pentru că am întâlnit două persoane pe stradă. Inima mea e plină de dă peste, la fel ca a psalmistului, care şi-a exprimat recunoştinţa faţă de Dumnezeu spunând: „Paharul meu e plin de dă peste el.” Îţi mulţumesc, Doamne!

Betty Kamanyire, Uganda

Comentariile sunt închise

Devotionale Audio

Paharul meu e plin de dă peste el - 2016. Îmi ungi capul cu untdelemn şi paharul meu este plin de dă peste el. (Psalmii 23:5) pe e-mail">
Primește devoționalele
pe e-mail
Abonează-te pentru a primi devoționalele pe e-mail în fiecare zi.
Te poți dezabona oricând prin link-ul de dezabonare din fiecare mesaj trimis.