Articolul precedentRaza de soare
  Articolul următorDatoria bisericii

  Dumnezeu schimbă oamenii

  Adevărat, adevărat vă spun că cine crede în Mine are viaţa veşnică. (Ioan 6:47)

  Ca membru al Bisericii Adventiste de Ziua a Şaptea, am învăţat mai multe despre ce înseamnă vânzările creştine cu ajutorul lucrării de colportaj. Acum, ca lider în lucrarea cu publicaţiile, îmi face mare plăcere să caut, să găsesc şi să instruiesc alţi oameni ca să se alăture lucrării de câştigare de suflete pentru împărăţia lui Dumnezeu.

  Într-un Sabat, predicam într-o biserică din Mexico City despre marea dragoste a lui Dumnezeu pentru omenire. Totodată, explicam cum dragostea Sa este descoperită prin cei peste 40 000 de membri adventişti laici din întreaga lume care şi-au lăsat slujbele pentru a deveni evanghelişti cu literatura.

  După predică, l-am întâlnit pe Juan Flores Martinez, un agent de vânzări de 32 de ani care lucrase pentru o companie de import-export ce vindea vinuri rafinate şi suc de mere. începuse să îi meargă destul de bine, dar, din nefericire, începuse să folosească produsele pe care le vindea. Curând, obiceiul lui a început să îi distrugă sănătatea şi familia.

  Dându-şi seama de situaţia în care se afla, s-a îndreptat spre Dumnezeu şi a început să studieze Biblia împreună cu membrii Bisericii Adventiste de Ziua a Şaptea. în timp, el a luat hotărârea de a-L urma pe Isus şi de a fi botezat. Ascultând apelul meu pentru colportori, Juan a simţit că Dumnezeu îl cheamă în această lucrare. A început să îşi facă planuri pentru a se alătura programului pentru evanghelişti şi a participat la cursurile de instruire. A încetat să mai vândă vin oamenilor, pentru a-l sluji lui Isus.

  Au trecut douăzeci de ani de atunci şi Juan încă slujeşte cu credincioşie ca evanghelist cu literatură. Timp de mulţi ani a fost un lider sârguincios şi instructor pentru noii colportori. A devenit şi un bun predicator. Dar cea mai mare bucurie a sa este colportajul – să întâlnească oameni, să ducă reviste şi cărţi în casele lor şi să îi conducă la Isus.

  O mare mulţumire în a-L sluji pe Dumnezeu vine din faptul că vezi cum El poate interveni în vieţile bărbaţilor şi femeilor şi îi schimbă, pentru a-i face martori plini de putere pentru adevăr.

  Cornelio Rodriguez Guzmăn, Mexic

  Dumnezeu schimbă oamenii - 2016. Adevărat, adevărat vă spun că cine crede în Mine are viaţa veşnică. (Ioan 6:47)
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Cinci cercuri olimpice

  Ai și tu legende pe care le crezi, deși nu îți e foarte clar de unde vin? Crezi în prezicerile horoscopului sau în ceva semne inexplicabile? Sfatul este să mergi pe o variantă mai clară și mai sigură – Cuvântul lui Dumnezeu. Îl ai sigur în bibliotecă, dacă nu cumva chiar în telefonul tău.

  Pace în mijlocul furtunii

  În acea noapte a venit uraganul. M-am mirat că am dormit aproape tot timpul. Am experimentat o pace extraordinară în mijlocul furtunii.

  Batjocura şi dispreţul

  Cere astăzi răscumpărarea, și El ți-o va acorda la timpul potrivit și în cea mai bună formă, ca să devii biruitor și mai puternic.

  Luați-vă timp!

  Îi așezăm azi, Doamne, pe dragii noștri copii și nepoți în mâna Ta, spre binecuvântare! PROVOCARE: Fă-ți timp, chiar acum, pentru copii și nepoți! „Treaba poate aștepta până ce îi arăți copilului curcubeul, dar curcubeul nu așteaptă până ce termini treaba” (Patricia Clafford).

  „Amint Noé napjaiban volt…”

  „És miként Noé napjaiban lett, úgy lesz az ember Fiának napjaibanis.” (Luk 17,26)„Az Úr feltárta...