Articolul precedentRaza de soare
  Articolul următorDatoria bisericii

  Dumnezeu schimbă oamenii

  Adevărat, adevărat vă spun că cine crede în Mine are viaţa veşnică. (Ioan 6:47)

  Ca membru al Bisericii Adventiste de Ziua a Şaptea, am învăţat mai multe despre ce înseamnă vânzările creştine cu ajutorul lucrării de colportaj. Acum, ca lider în lucrarea cu publicaţiile, îmi face mare plăcere să caut, să găsesc şi să instruiesc alţi oameni ca să se alăture lucrării de câştigare de suflete pentru împărăţia lui Dumnezeu.

  Într-un Sabat, predicam într-o biserică din Mexico City despre marea dragoste a lui Dumnezeu pentru omenire. Totodată, explicam cum dragostea Sa este descoperită prin cei peste 40 000 de membri adventişti laici din întreaga lume care şi-au lăsat slujbele pentru a deveni evanghelişti cu literatura.

  După predică, l-am întâlnit pe Juan Flores Martinez, un agent de vânzări de 32 de ani care lucrase pentru o companie de import-export ce vindea vinuri rafinate şi suc de mere. începuse să îi meargă destul de bine, dar, din nefericire, începuse să folosească produsele pe care le vindea. Curând, obiceiul lui a început să îi distrugă sănătatea şi familia.

  Dându-şi seama de situaţia în care se afla, s-a îndreptat spre Dumnezeu şi a început să studieze Biblia împreună cu membrii Bisericii Adventiste de Ziua a Şaptea. în timp, el a luat hotărârea de a-L urma pe Isus şi de a fi botezat. Ascultând apelul meu pentru colportori, Juan a simţit că Dumnezeu îl cheamă în această lucrare. A început să îşi facă planuri pentru a se alătura programului pentru evanghelişti şi a participat la cursurile de instruire. A încetat să mai vândă vin oamenilor, pentru a-l sluji lui Isus.

  Au trecut douăzeci de ani de atunci şi Juan încă slujeşte cu credincioşie ca evanghelist cu literatură. Timp de mulţi ani a fost un lider sârguincios şi instructor pentru noii colportori. A devenit şi un bun predicator. Dar cea mai mare bucurie a sa este colportajul – să întâlnească oameni, să ducă reviste şi cărţi în casele lor şi să îi conducă la Isus.

  O mare mulţumire în a-L sluji pe Dumnezeu vine din faptul că vezi cum El poate interveni în vieţile bărbaţilor şi femeilor şi îi schimbă, pentru a-i face martori plini de putere pentru adevăr.

  Cornelio Rodriguez Guzmăn, Mexic

  Dumnezeu schimbă oamenii - 2016. Adevărat, adevărat vă spun că cine crede în Mine are viaţa veşnică. (Ioan 6:47)
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Triunghiul echilateral

  Un bine, oricât de subiectiv ar fi, este neprețuit; trebuie doar să nu dăuneze cuiva gestul făcut de noi, în rest, grija noastră e aceea de a face totul pe deplin. Exemplul perfect este Mântuitorul nostru, care a făcut bine chiar și vrăjmașilor Lui.

  Viziunea unei mame

  Nu este ușor să te dai la o parte pentru ca Dumnezeu să-Și poată face lucrarea. A fost nevoie ca El să-mi amintească de mai multe ori acest lucru, pentru a mă elibera de povara pe care nu trebuia să o port.

  Aromoterapia

  Pune în practică astăzi acest principiu de răspândire a parfumului de sfat bun sau pur şi simplu îndreaptă-ţi urechea să asculţi un prieten. Rezultatul ar putea fi mult mai bun decât te aştepţi.

  Oferă-mi timp de calitate!

  Doamne bun, Te rog să îmi dai înțelepciunea să pot împlini nevoile copiilor mei oferindu-le astăzi timp prețios! PROVOCARE: Astăzi, când copilul tău va avea nevoie de o doză mică de atenție și iubire, acceptă cu bucurie să fii întrerupt(ă) din ceea ce faci și bucurați-vă împreună de părtășie!

  Ami az életben a legfontosabb

  „Keressétek először Isten országát és az Ő igazságát; és ezek mind megadatnak néktek.” (Mát 6,33)
...