Articolul precedentCurcubeul făgăduinţei
  Articolul următorPrinți pentru veșnicie

  Folosește-mi mâinile

  Da, mă va ucide…, dar îmi voi apăra purtarea în faţa Lui. (Iov 13:15)

  Pe Stefan l-am întâlnit în timp ce băteam din uşă în uşă la un bloc. Mi a spus că nu putea să stea în picioare foarte mult, dar voia să afle ce făceam acolo. Din scurta noastră discuţie, am aflat că, pe lângă multe alte probleme, suferea şi de o boală fatală. Din cauza medicaţiei pe care o folosea, majoritatea dinţilor îi căzuseră. Soţia şi copilul l-au părăsit, iar doctorul l-a spus că nu va trăi atât de mult încât să îşi vadă fiul terminând şcoala primară. Blocat în casă, aştepta să moară.

  Îmi era milă de Stefan, dar, în ciuda problemelor sale, el reuşea să zâmbească, deoarece îl găsise pe Isus. El a spus: „îl laud pe Domnul chiar şi în boala mea, căci dacă nu ar fi fost această boală, probabil că nu L-aş fi cunoscut niciodată.” Datorită interesului său pentru profeţii, a hotărât să cumpere Tragedia veacurilor.

  Înainte de a pleca, m-am rugat cu Stefan. Apoi s-a rugat el. Nu îmi amintesc toate lucrurile pentru care s-a rugat, dar nu voi uita niciodată cererea lui de a-l sluji lui Dumnezeu. A spus astfel: „Doamne, mă rog pentru vindecare, ca să îţi pot sluji la fel ca aceşti tineri. Dar chiar dacă nu mă vei vindeca, Doamne, foloseşte-mă! Încă mai am mâini, ia mâinile mele – e tot ce mi-a rămas. Dacă poţi, Te rog, foloseşte-te de mâinile mele pentru a face mai mult pentru Tine.”

  În acea seară, pe drumul spre casă, inima mea a fost cuprinsă de întristare. Mă gândeam la Stefan în contrast cu miile de tineri din biserica noastră care au picioare, mâini şi un viitor. De atunci îi cer lui Dumnezeu să se folosească nu doar de mâinile mele, ci de tot ce am, să mă pun cu totul în slujba Lui.

  După ceva vreme, l-am întâlnit pe Stefan la o activitate misionară în biserica noastră. Am fost surprins şi totodată entuziasmat să îl văd. M-a recunoscut şi, bucuros că Dumnezeu l-a vindecat şi acum îi putea sluji mai mult, mi-a spus: „Spune bisericii tale că Dumnezeu răspunde la rugăciuni!”

  Gândeşte-te la toate talentele şi darurile pe care ţi le-a dat Dumnezeu. Scrie-le pe o foaie şi gândeşte-te cum ai putea folosi aceste talente care ţi-au fost încredinţate pentru slava Sa. la hotărârea de a-ţi preda nu doar mâinile, ci întreaga fiinţă în slujba lui Dumnezeu.

  Jonathan Zita, Canada

  Folosește-mi mâinile - 2016. Da, mă va ucide..., dar îmi voi apăra purtarea în faţa Lui. (Iov 13:15)
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Șase ani la câțiva centimetri de moarte

  Singurul care nu Se limitează la a coase rănile, ci le și curăță, apoi le vindecă pe deplin este Mântuitorul. Ceea ce vede și atinge El nu va mai putea deveni periculos vreodată; El vindecă pentru totdeauna.

  Ziua Taților

  De Ziua Tatălui, aplică versetul de azi la tatăl tău și oferă-i iertare, dacă este nevoie. Iată o versiune de Ziua Tatălui a textului din Filipeni 4:8: „La urma urmelor, copiilor, orice a făcut tatăl vostru adevărat, nobil, drept, curat, demn de iubit, demn de primit, orice faptă bună și orice este lăudabil, aceea să vă însuflețească!”

  Răsplata

  Se poate spune că răsplata imediată şi valabilă a slujirii constă într-o îmbunătăţire a stării de bine şi în bucuria oferirii ajutorului celor care sunt în nevoie. Astăzi, te încurajăm să împlineşti nevoile unei persoane apropiate. Adu-ţi aminte că „oricine dă un pahar de apă unuia din aceşti micuţi în numele unui ucenic nu-şi va pierde răsplata”.

  Ucenicul iubit, fiu al tunetului?

  Doamne, ajută-mă să văd, ca și Tine, ce pot deveni tinerii sub influența Ta și să fiu un canal al iubirii Tale revărsate către ei! PROVOCARE: Roagă-te ca pentru acei tineri greu de iubit, asemenea lui Ioan, să ai dragostea pe care a avut-o Isus față de acesta!

  Jel a nagyvárosok elhagyására

  „Mikor azért látjátok majd, hogy az a pusztító utálatosság, amelyről Dániel próféta szólott, ott áll...