Articolul precedentCurcubeul făgăduinţei
  Articolul următorPrinți pentru veșnicie

  Folosește-mi mâinile

  Da, mă va ucide…, dar îmi voi apăra purtarea în faţa Lui. (Iov 13:15)

  Pe Stefan l-am întâlnit în timp ce băteam din uşă în uşă la un bloc. Mi a spus că nu putea să stea în picioare foarte mult, dar voia să afle ce făceam acolo. Din scurta noastră discuţie, am aflat că, pe lângă multe alte probleme, suferea şi de o boală fatală. Din cauza medicaţiei pe care o folosea, majoritatea dinţilor îi căzuseră. Soţia şi copilul l-au părăsit, iar doctorul l-a spus că nu va trăi atât de mult încât să îşi vadă fiul terminând şcoala primară. Blocat în casă, aştepta să moară.

  Îmi era milă de Stefan, dar, în ciuda problemelor sale, el reuşea să zâmbească, deoarece îl găsise pe Isus. El a spus: „îl laud pe Domnul chiar şi în boala mea, căci dacă nu ar fi fost această boală, probabil că nu L-aş fi cunoscut niciodată.” Datorită interesului său pentru profeţii, a hotărât să cumpere Tragedia veacurilor.

  Înainte de a pleca, m-am rugat cu Stefan. Apoi s-a rugat el. Nu îmi amintesc toate lucrurile pentru care s-a rugat, dar nu voi uita niciodată cererea lui de a-l sluji lui Dumnezeu. A spus astfel: „Doamne, mă rog pentru vindecare, ca să îţi pot sluji la fel ca aceşti tineri. Dar chiar dacă nu mă vei vindeca, Doamne, foloseşte-mă! Încă mai am mâini, ia mâinile mele – e tot ce mi-a rămas. Dacă poţi, Te rog, foloseşte-te de mâinile mele pentru a face mai mult pentru Tine.”

  În acea seară, pe drumul spre casă, inima mea a fost cuprinsă de întristare. Mă gândeam la Stefan în contrast cu miile de tineri din biserica noastră care au picioare, mâini şi un viitor. De atunci îi cer lui Dumnezeu să se folosească nu doar de mâinile mele, ci de tot ce am, să mă pun cu totul în slujba Lui.

  După ceva vreme, l-am întâlnit pe Stefan la o activitate misionară în biserica noastră. Am fost surprins şi totodată entuziasmat să îl văd. M-a recunoscut şi, bucuros că Dumnezeu l-a vindecat şi acum îi putea sluji mai mult, mi-a spus: „Spune bisericii tale că Dumnezeu răspunde la rugăciuni!”

  Gândeşte-te la toate talentele şi darurile pe care ţi le-a dat Dumnezeu. Scrie-le pe o foaie şi gândeşte-te cum ai putea folosi aceste talente care ţi-au fost încredinţate pentru slava Sa. la hotărârea de a-ţi preda nu doar mâinile, ci întreaga fiinţă în slujba lui Dumnezeu.

  Jonathan Zita, Canada

  Folosește-mi mâinile - 2016. Da, mă va ucide..., dar îmi voi apăra purtarea în faţa Lui. (Iov 13:15)
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Cei trei iezi

  Întreabă-te astăzi din ce categorie faci parte. Abuzezi de poziția ta? Ești un laș care doar se ascunde? Sau ai curajul să te exprimi, dar și să înțelegi când insistența este inutilă?

  SM (Sindromul Martei)

  Dumnezeu a spus că, înainte să Îl chemăm, El va răspunde. Domnul ar fi răspuns mai devreme rugăciunilor mele fierbinți, dacă m-aș fi oprit și aș fi stat mai întâi să petrec timp cu El. În schimb, am lăsat ca sindromul Martei să mă cuprindă.

  Cine este mai tare?

  Dacă ai tendinţa să te enervezi uşor, supune-te Domnului, pentru ca El să-ţi controleze firea. Fii deschis la posibilitatea de a primi ajutor profesionist, deoarece Dumnezeu lucrează adesea prin consilieri şi psihologi.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să iubească

  Mijlocește în rugăciune ca tinerii să cunoască iubirea divină! PROVOCARE: Exprimă-ți dragostea față de cei dragi din viața ta!

  Isten teljesebb megismerése

  „Az pedig az örök élet, hogy megismerjenek téged, az egyedül igaz Istent, és akit elküldtél,...