Planul B al lui Dumnezeu

  Rătăcesc ca o oaie pierdută: caută pe robul Tău, căci nu uit poruncile Tale. (Psalmii 119:176)

  Într-o zi de miercuri, dimineaţa devreme, am îngenuncheat şi L-am întrebat pe Dumnezeu: „Unde să merg şi pe cine trebuie să întâlnesc astăzi?” Imediat gândul mi-a zburat la un fost client căruia îi vândusem o Biblie, dar care nu plătise. Am hotărât să merg să văd care era situaţia.

  La biroul unde lucra el, am întrebat-o pe Maggie, de la recepţie, dacă puteam să îl văd, dar mi-a spus că nu era la birou în acea zi. Am întrebat-o dacă dorea să arunce o privire pe cărţile din geanta mea şi a acceptat. De îndată ce a văzut cărţile, m-a întrebat dacă sunt adventist de ziua a şaptea, iar eu i-am răspuns afirmativ. Pe când vorbeam noi, şeful ei a intrat în birou şi Maggie mi-a spus că şi şeful ei era creştin. Fără să ezite, a intrat în biroul lui şi l-a întrebat dacă mă putea primi, iar el a fost de acord.

  În biroul lui, m-am prezentat şi am fost surprins să aflu că fusese adventist. Mi-a explicat de ce părăsise biserica şi apoi m-a întrebat ce am în geantă, l-am arătat tot ce aveam, prezentându-i avantajele fiecărei cărţi, şi a cumpărat din toate, plătind pe loc. El a spus:

  – Lucrarea pe care o faci tu este foarte importantă. E nevoie de multă implicare şi sacrificiu, spre deosebire de alte slujbe. Îţi mulţumesc că mi-ai reamintit, prin aceste cărţi, de lucrarea pe care o faci. Dându-mi nişte bani, a continuat: Asta este pentru a te sprijini în lucrarea ta cu cărţi, eu personal fiind surprins şi încântat de ce faci tu.

  Înainte de a pleca, l-am întrebat dacă mă puteam ruga pentru el, iar el a chemat întregul personal pentru a ne ruga. Când mă pregăteam să plec, m-a oprit şi a mai făcut o comandă de materiale, două exemplare din Tiny Tots Library („Biblioteca pentru bebeluşi”), trei exemplare din cartea Tragedia veacurilor, patru exemplare de Viaţa lui Iisus şi CD-uri, pentru care a plătit pe loc.

  Lăudat fie Domnul pentru că m-a condus la cineva care avea nevoie să îşi amintească că Dumnezeu îl iubeşte şi doreşte ca el să fie mântuit. Mulţi oameni s-au îndepărtat de Păstor şi au nevoie să fie îndrumaţi cu iubire înapoi în braţele Sale sigure.

  Kila Fred, Papua Noua Guinee

  Planul B al lui Dumnezeu - 2016. Rătăcesc ca o oaie pierdută: caută pe robul Tău, căci nu uit poruncile Tale. (Psalmii 119:176)
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Ceaiul de la ora cinci

  Tu ai un cerc de câțiva apropiați cu care te poți întâlni din când în când pentru o conversație și o prăjitură sau o salată de fructe? Consideri cumva că o astfel de prietenie ar fi necreștinească sau inutilă? Să știi că nu doar prieteniile virtuale pot aduce satisfacții; cele de-adevăratelea, la o ceașcă de ceai și un fursec, sunt cu mult mai prețioase și mai satisfăcătoare.

  Energie pierdută

  La ce folosește o aparență măreață care, în final, este respinsă de Dumnezeu? Deci, în timp ce vă îmbrăcați în vederea obținerii succesului, amintiți-vă că persoana cea mai impresionantă este cea care asortează frumusețea exterioară cu cea interioară.

  În detenţie

  Comportamentul lui Iosif ne învață lecții exemplare: loialitate față de Dumnezeu, loialitate față de stăpân, autocontrol, integritate, amabilitate, credință, înțelepciune, curaj. Fie ca acestea să constituie mobilul rugăciunilor noastre ca Dumnezeu să ne dea trăsăturile de caracter necesare înfruntării provocărilor actuale!

  Agenți ai iertării

  Doamne, ajută-ne să îi iertăm cu adevărat pe cei care ne cauzează unele neajunsuri la biserică și nu numai! PROVOCARE: Cu prima ocazie când un copil sau tânăr va greși la biserică, raportează-te la el în spiritul iubirii iertătoare manifestate de Dumnezeu!

  Spiritizmus és forradalom

  „Szeresd az Urat, a te Istenedet teljes szívedből, teljes lelkedből, minden erődből és teljes elmédből;...