Planul B al lui Dumnezeu

  Rătăcesc ca o oaie pierdută: caută pe robul Tău, căci nu uit poruncile Tale. (Psalmii 119:176)

  Într-o zi de miercuri, dimineaţa devreme, am îngenuncheat şi L-am întrebat pe Dumnezeu: „Unde să merg şi pe cine trebuie să întâlnesc astăzi?” Imediat gândul mi-a zburat la un fost client căruia îi vândusem o Biblie, dar care nu plătise. Am hotărât să merg să văd care era situaţia.

  La biroul unde lucra el, am întrebat-o pe Maggie, de la recepţie, dacă puteam să îl văd, dar mi-a spus că nu era la birou în acea zi. Am întrebat-o dacă dorea să arunce o privire pe cărţile din geanta mea şi a acceptat. De îndată ce a văzut cărţile, m-a întrebat dacă sunt adventist de ziua a şaptea, iar eu i-am răspuns afirmativ. Pe când vorbeam noi, şeful ei a intrat în birou şi Maggie mi-a spus că şi şeful ei era creştin. Fără să ezite, a intrat în biroul lui şi l-a întrebat dacă mă putea primi, iar el a fost de acord.

  În biroul lui, m-am prezentat şi am fost surprins să aflu că fusese adventist. Mi-a explicat de ce părăsise biserica şi apoi m-a întrebat ce am în geantă, l-am arătat tot ce aveam, prezentându-i avantajele fiecărei cărţi, şi a cumpărat din toate, plătind pe loc. El a spus:

  – Lucrarea pe care o faci tu este foarte importantă. E nevoie de multă implicare şi sacrificiu, spre deosebire de alte slujbe. Îţi mulţumesc că mi-ai reamintit, prin aceste cărţi, de lucrarea pe care o faci. Dându-mi nişte bani, a continuat: Asta este pentru a te sprijini în lucrarea ta cu cărţi, eu personal fiind surprins şi încântat de ce faci tu.

  Înainte de a pleca, l-am întrebat dacă mă puteam ruga pentru el, iar el a chemat întregul personal pentru a ne ruga. Când mă pregăteam să plec, m-a oprit şi a mai făcut o comandă de materiale, două exemplare din Tiny Tots Library („Biblioteca pentru bebeluşi”), trei exemplare din cartea Tragedia veacurilor, patru exemplare de Viaţa lui Iisus şi CD-uri, pentru care a plătit pe loc.

  Lăudat fie Domnul pentru că m-a condus la cineva care avea nevoie să îşi amintească că Dumnezeu îl iubeşte şi doreşte ca el să fie mântuit. Mulţi oameni s-au îndepărtat de Păstor şi au nevoie să fie îndrumaţi cu iubire înapoi în braţele Sale sigure.

  Kila Fred, Papua Noua Guinee

  Planul B al lui Dumnezeu - 2016. Rătăcesc ca o oaie pierdută: caută pe robul Tău, căci nu uit poruncile Tale. (Psalmii 119:176)
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  De la monoclu la ochelari

  Într-un sens figurat, fiecare dintre noi vede lumea prin propriile lentile. Din acest motiv o vedem atât de diferit. Nu uita acest lucru azi, când vei avea impresia că ceilalți au ceva, că nu văd lucrurile corect. Te va ajuta să manifești mai multă toleranță și înțelegere.

  Iar ei au locuit în mijlocul lor

  Mă rog ca și eu să plâng în pocăință când Dumnezeu trimite mustrarea Sa și apoi să procedez conform harului Său, ca să intru în moștenirea Canaanului ceresc. Fie ca aceasta să fie și experiența ta!

  Bunicuţa

  Despre bunici se spune că nepoţii sunt ca o coroană pentru el. Despre copii, textul spune că părinţii sunt mândri de ei. Toţi suntem incluşi în acest text, chiar dacă nu toţi suntem părinţi sau bunici, toţi suntem copii şi toţi trebuie să avem un respect profund faţă de generaţiile trecute.

  Acceptă-mă așa cum sunt!

  Doamne, Te rog să mă ajuți să-mi accept copilul așa cum este și să-i pot arăta, prin vorbe și fapte, aprecierea mea! PROVOCARE: Ia-ți timp astăzi să stai de vorbă cu copilul tău, să îl asiguri de toată prețuirea pe care i-o porți și să te străduiești ca, prin purtarea ta, să simtă acest sentiment înălțător!

  A biztos prófétai szó

  „Mert e látomás bizonyos időre szól, de vége felé siet és meg nem csal; ha...