Articolul precedentZăpada
  Articolul următorBiserica să urmeze regula Mântuitorului

  Interese comune, convertire uşoară

  Domnul nu întârzie în împlinirea făgăduinţei Lui, cum cred unii, ci are o îndelungă răbdare pentru voi şi doreşte ca niciunul să nu piară, ci toţi să vină la pocăinţă. (2 Petru 3:9)

  Într-o zi, în timp ce făceam colportaj, am observat un bărbat reparându-şi maşina pe aleea din faţa casei. Rostind o rugăciune în gând, m-am apropiat de el şi l-am salutat prietenos. M-a privit, iar eu m-am prezentat, spunându-i pe scurt scopul vizitei mele.

  – Sună bine, a spus Dave. Noi îi educăm pe copii acasă.

  Nu ştiu sigur de ce a răspuns astfel, dar lăudat fie Domnul că a făcut-o. I-am spus că şi noi procedăm la fel. Imediat s-a creat o legătură, o punte comună pe care să construim. Dave s-a scuzat şi s-a grăbit spre casă pentru a o chema pe soţia lui, Tannear.

  A venit grăbită la uşă şi m-a întrebat:

  – Pe soţia ta nu o cheamă Rochelle?

  – Ba da, aşa o cheamă!

  Se pare că Rochelle şi Tannear se întâlniseră cu câteva săptămâni înainte la „Homeschooler Mum’s Escape Day”. Din acel punct, conversaţia noastră a curs de la sine. Le-au plăcut foarte mult cărţile pe care le-am prezentat şi cu bucurie au comandat seria de cărţi despre stilul de viaţă şi familie. Am împărtăşit cu ei câteva gânduri şi experienţe. Ne-am încurajat unii pe alţii în angajamentele noastre comune în privinţa educaţiei copiilor şi a metodei alese, de a face acasă cursurile şcolare.

  Deşi nu sunt creştini, ei au fost deschişi să discute şi despre lucruri spirituale şi, la sfârşitul vizitei mele, chiar s-au înscris pentru studii biblice. M-au ascultat atenţi în timp ce le povesteam despre valorile stilului de viaţă şi concepţiile cu privire la sănătatea pe care le au adventiştii.

  A fost încă o întâlnire productivă şi călduroasă cu una dintre multele familii care aşteaptă să fie vizitate de un evanghelist cu literatură.

  Dumnezeul nostru este un Dumnezeu uimitor! El plănuieşte timpul şi circumstanţele potrivite pentru întâlniri atât de rodnice! Dumnezeu doreşte ca această familie şi toţi cei care trăiesc pe acest pământ să fie în împărăţia Sa. Apostolul Pavel scria că Dumnezeu „doreşte ca niciunul să nu piară”. în calitate de creştini, noi ar trebui să fim puternic motivaţi de această misiune!

  Jeremy Price, Australia

  Interese comune, convertire uşoară - 2016. Domnul nu întârzie în împlinirea făgăduinţei Lui, cum cred unii, ci are o îndelungă răbdare pentru voi şi doreşte ca niciunul să nu piară, ci toţi să vină la pocăinţă. (2 Petru 3:9)
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Közel van az Úr napja

  „Jaj, ez a nap! Bizony közel van az Úr napja, és mint a pusztítás, úgy...

  Alege binecuvântarea specială!

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Dubluri în casă

  Dacă ai măcar un lucru în dublu exemplar, atunci ești mult mai bogat decât foarte mulți care încă nu au reușit nici măcar cât tine. Nu uita să-I fii recunoscător lui Dumnezeu pentru tot ce ai!

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  O generație de înţelepţi

  Tu poţi deveni un mijloc prin care cei bătrâni să primească răspuns la cererea lor pentru ocrotire. E posibil ca Dumnezeu să te cheme să uşurezi poverile unui vârstnic care este sau nu un membru al familiei tale.