Articolul precedentDomnul poartă de grijă
  Articolul următorCărări netede

  Niciodată singur

  Şi [Iacov] a visat o scară rezemată de pământ, al cărei vârf ajungea până la cer. îngerii lui Dumnezeu se suiau şi se coborau pe scara aceea. (Geneza 28:12)

  Când am început să lucrez ca evanghelistă cu literatură, am avut mari binecuvântări din partea Domnului şi am simţit asigurarea că El va avea întotdeauna grijă de mine.

  Într-o ocazie, aveam mai multe genţi mari şi grele, pline cu cărţi, pe care trebuia să le transport dintr-un oraş în altul. îmi era greu să le ridic şi nu eram sigură că voi reuşi să călătoresc cu atâta bagaj. M-am uitat în jur, cu speranţa că cineva mă va ajuta să le duc până la gară, dar nu era nimeni prin preajmă. Cu genţile în mână, m-am rugat: „Doamne, ajută-mă!”

  Din senin, am văzut două mâini. Cineva mi-a luat genţile, deşi nu auzisem zgomotul paşilor apropiindu-se şi nu mi-am dat seama că cineva se apropia. Am văzut un tânăr chipeş, îmbrăcat într-un costum elegant şi la cravată. M-a întrebat încotro mergeam şi i-am spus că la gară. Cu multă uşurinţă, a ridicat genţile şi le-a dus până la gară, iar eu l-am urmat.

  Odată ajunşi la gară, mi-a pus genţile pe peron, iar eu m-am aplecat să le aşez şi, când m-am ridicat, nu mai era nimeni în jur. Nu l-am auzit şi nu l-am văzut îndepărtându-se. Nici măcar nu am apucat să îi mulţumesc. Cine credeţi că a fost?

  Ellen White scria următoarele:„Am văzut dragostea plină de compasiune pe care o are Dumnezeu pentru poporul Său, iar aceasta este foarte mare. Am văzut îngeri deasupra sfinţilor, cu aripile întinse în jurul acestora. Fiecare sfânt avea un înger însoţitor. Dacă sfinţii plângeau loviţi de descurajare sau erau în pericol, îngerii care îi însoţeau necurmat zburau repede sus pentru a aduce aceste veşti, iar îngerii din cetate încetau să mai cânte.(…) Dar, dacă sfinţii îşi fixau privirile asupra premiului dinaintea lor şi îi dădeau slavă lui Dumnezeu, lăudându-L, atunci îngerii duceau veştile bune în cetate şi îngerii de acolo îşi atingeau harfele de aur şi cântau cu putere: «Aleluia!» şi bolta cerească răsuna de cântecele lor minunate.” [My Life Today, p. 302)

  Eu cred cu tărie că acel tânăr era îngerul meu însoţitor! Dumnezeu mi-a purtat de grijă şi m-a ocrotit. încă mă minunez de multele Lui binecuvântări!

  Nadezhda Petrenchuk, Ucraina

  Niciodată singur - 2016. Şi a visat o scară rezemată de pământ, al cărei vârf ajungea până la cer. îngerii lui Dumnezeu se suiau şi se coborau pe scara aceea. (Geneza 28:12)
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Triunghiul echilateral

  Un bine, oricât de subiectiv ar fi, este neprețuit; trebuie doar să nu dăuneze cuiva gestul făcut de noi, în rest, grija noastră e aceea de a face totul pe deplin. Exemplul perfect este Mântuitorul nostru, care a făcut bine chiar și vrăjmașilor Lui.

  Viziunea unei mame

  Nu este ușor să te dai la o parte pentru ca Dumnezeu să-Și poată face lucrarea. A fost nevoie ca El să-mi amintească de mai multe ori acest lucru, pentru a mă elibera de povara pe care nu trebuia să o port.

  Aromoterapia

  Pune în practică astăzi acest principiu de răspândire a parfumului de sfat bun sau pur şi simplu îndreaptă-ţi urechea să asculţi un prieten. Rezultatul ar putea fi mult mai bun decât te aştepţi.

  Oferă-mi timp de calitate!

  Doamne bun, Te rog să îmi dai înțelepciunea să pot împlini nevoile copiilor mei oferindu-le astăzi timp prețios! PROVOCARE: Astăzi, când copilul tău va avea nevoie de o doză mică de atenție și iubire, acceptă cu bucurie să fii întrerupt(ă) din ceea ce faci și bucurați-vă împreună de părtășie!

  Ami az életben a legfontosabb

  „Keressétek először Isten országát és az Ő igazságát; és ezek mind megadatnak néktek.” (Mát 6,33)
...